Madonna kiverte a biztosítékot Miamiban
2012. november 22. 20:39
Aki volt a 2009. április 29-ei Beyoncé koncerten, az talán emlékszik, hogy bizony Bee is alaposan megváratta magát, mégsem rinyált senki, nem lécelt le senki és nem pártolt át senki Rihannához vagy akárkihez. Szerintem ennek a cikknek a valóságtartalma 0.
7 felhasználónak tetszik:
Pöttömke,
ophely88,
Im a SlaveForBritney,
Glamster,
Johinna,
Fan-ily6889,
Black Hearth2
2012. november 22. 20:49
Idézet (Fanna9 @ 2012.11.22. 20:29)
Már mondtam,hogy ennek a nőnek nem a színpadon van a helye,hanem az öregek otthonában.
Valami újat nem tudsz firkantani? Vagy az meghaladja a képességeidet? Bár felesleges a kérdés, hiszen nyílvánvaló. Már kb. ez a 4. Madonna cikk, aminél csak a korával tudsz jönni, azon kívül semmi érdemlegessel. Tőled már ez is teljesítmény.
2012. november 22. 20:53
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline |
Idézet (Norah @ 2012.11.22. 20:39)
Aki volt a 2009. április 29-ei Beyoncé koncerten, az talán emlékszik, hogy bizony Bee is alaposan megváratta magát, mégsem rinyált senki, nem lécelt le senki és nem pártolt át senki Rihannához vagy akárkihez. Szerintem ennek a cikknek a valóságtartalma 0.
A cikknek van igazságtartalma kérem szépen. Én a Huffington Post oldalán olvastam a cikket és valóban, tweetek bizonyítják a késést. Az viszont egy érdekesebb dolog hogy egyik másik tweeter mit ír.
"I wish Madonna hold her gun against me and finished with it. There with you now Mom #Gaga #Lady Gaga fan 4ever"
Ami viszont még ennél is viccesebb, azoknak a tweetje, akik el tudták olvasni a kiplakátolt szövegben az apróbetűs részt is, ugyanis abba volt leírva hogy az MDNA turné mindenhol 8-kor nyitja kapuit de maga a műsor csak 10:30 után kezdődik.
Anyám, a felismerés, szinte hallottam hogy koppant a földön.
2012. november 22. 20:54
antonia12brooklyn baby. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.15. Hozzászólás: 2177 Csatolások: 73 Azonosító: 171293 offline |
Szerintem sem igaz, hogy átpártoltak volna GaGához .Kb. 2 éve Axl Rose is több órát késett.Robbie Williams a Foci VB miatt késett.És Shakira is több mint 1 órát késett 1x..Én biztos megvártam volna. Ez a cikk nem igaz..(szerintem)
1 felhasználónak tetszik:
Im a SlaveForBritney
2012. november 22. 20:56
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline |
Hát ez!!!!!!!!!!!!!!
2012. november 22. 21:18
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12526 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline |
Kapunyitás volt 8-kor, a show előtt DJ-k zenélnek 23:30-ig. 19-én és 20.-án is ugyanabban az arénában, ugyanúgy volt a műsor, ahol a koncert DVD-hez is készítették a felvételeket.
Ez az átpártolás meg kinek az agymenése?
2012. november 22. 21:26
Mutassanak már olyan koncertet, ahol pontban 8-kor a fő szám lép színpadra. Én még sosem voltam olyanon, ahol 10-11 előtt bármi érdemleges is történt volna. (Már olyan is volt, hogy mi késtünk 2 órát, és baromira nem maradtunk le semmiről.)
Aki meg tényleg Madonna rajongója, az ilyen miatt nem fog átpártolni Gagához, hacsak nem valami pózer.
Aki meg tényleg Madonna rajongója, az ilyen miatt nem fog átpártolni Gagához, hacsak nem valami pózer.
2012. november 22. 21:43
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12526 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline |
Időközben Madonna felkutatta és megbüntette a felelőst és hordáját az agymenésért
7 felhasználónak tetszik:
Siistra,
ophely88,
Im a SlaveForBritney,
MadHatter,
Glamster,
Pöttömke,
Black Hearth2
2012. november 22. 21:56
Idézet (ophely88 @ 2012.11.22. 20:53)
A cikknek van igazságtartalma kérem szépen. Én a Huffington Post oldalán olvastam a cikket és valóban, tweetek bizonyítják a késést. Az viszont egy érdekesebb dolog hogy egyik másik tweeter mit ír.
"I wish Madonna hold her gun against me and finished with it. There with you now Mom #Gaga #Lady Gaga fan 4ever"
Ami viszont még ennél is viccesebb, azoknak a tweetje, akik el tudták olvasni a kiplakátolt szövegben az apróbetűs részt is, ugyanis abba volt leírva hogy az MDNA turné mindenhol 8-kor nyitja kapuit de maga a műsor csak 10:30 után kezdődik.
Ha már running orderről beszélünk, még mindig ez viszi a pálmát:
http://subba.blog.hu/2009/07/01/fellep_az_ajtok
2012. november 22. 22:36
Fan-ily6889Fanily of Anastacia ® |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.22. Hozzászólás: 1333 Csatolások: 1279 Azonosító: 96609 offline |
Egy másik kameraállásból látszik amúgy, hogy Gagát pont nem találták el azzal a bedobott valamivel a koncerten, csak innen tűnik úgy, tehát ez nem jött be...
Mellesleg az a labda, amit dobott Madonna, nem pattant vissza?
Mellesleg az a labda, amit dobott Madonna, nem pattant vissza?
2012. november 22. 23:12
Egyébként ez a no még mindig azt hiszi magáról, h egy 20-on éves szexistenno:D A kis egóját Michael Jackson annak idején jól megsértette jól tette
2012. november 23. 00:56
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline |
ez tenyleg szivan nekik :/ tole meg bunkosag az meg szemetseg h bocsanatot sem kert -.- esku egyre jobban dislikeolom ot..
a rajongoi aki miatt sok mindent elert es meg csak egy bocsit de mond..
a rajongoi aki miatt sok mindent elert es meg csak egy bocsit de mond..
2012. november 23. 00:56
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline |
Ja igen, hogy Axl Rose késett a budapesti koncerten Az nem nevezhető késésnek Keresztanyómék ott voltak, és fél órával a show eredeti kezdete után bejelentették, hogy a drága ikon még Olaszországban sörözget Mikor is kezdődött a koncert? Hajnali 1-2 körül? Mégis megvárták, ez így működik Nyilván Madonnának nyomósabb oka volt, hiszen bárhogy akarják a kis littlegörcsök tagadni, a nő egy két lábon járó, vérprofi legenda.
2012. november 23. 08:42
Ez nem volt szép dolog. Három órát váratni a rajongókat? Durva.
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.