Miley Cyrus 20 éves lett
2012. november 23. 18:51
Eszti19970619új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.25. Hozzászólás: 87 Csatolások: 0 Azonosító: 174215 offline |
boldog szülinapot!!
2012. november 23. 18:58
nadorgabor97visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.17. Hozzászólás: 307 Csatolások: 0 Azonosító: 155714 offline |
Boldog szülinapot Miley!
2012. november 23. 19:14
Cher SugarRihanna Navy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.20. Hozzászólás: 1869 Csatolások: 0 Azonosító: 165595 offline |
Boldog szülinapot neki,de szerintem felesleges megírni..aki Fan úgyis tudja..
2012. november 23. 19:25
Nekem is ma van a szülinapom És Mileynak is boldogot
2012. november 23. 19:30
flóranekem8 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.14. Hozzászólás: 1548 Csatolások: 2 Azonosító: 187732 offline |
boldog szülinapot neki , és sok sikert a továbbiakban is. : )
2012. november 23. 19:41
Nem tudom én büszke lennék-e a helyében arra az emeberre,aki visszamosolyog rám a netről ... Mindenesetre már csak 1 év és legálisan fogaszthat alkoholt, nézzük a jó oldalát
2012. november 23. 19:43
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline |
Ugyan hónapokkal ezelött eldöntöttem, hogy életem egyik legmeghatározóbb énekesnőjének szülinapjáról én írok cikket, de csak hajnalba jutott eszemben, a buszon, hogy sajnos erről is lekéstem.
Már Demi és Selena szülinapjánál is elmondtam, hogy örülök, hogy Ők voltak elém téve, mint minta, és sajnálom a mai fiatalokat. Öt éve imádom Mileyt, egyszerűen csodálatos embernek tartom. Bár közel sem lettem olyan 14-15 éves koromra, mint bármelyik lány a felsoroltak közül volt ekkor, de remek példák voltak. A Hannah Montanán nöttem fel, remek visszanézni a részeket, visszahallgatni a dalokat. A Breakout a mai napig a kedvenc albumom, tömérdek emlékem van vele kapcsolatban, 4 és fél év alatt nem tudtam megunni. Mileyt sosem tartottam igazi példaképnek, legalábbis 12 éves korom után, sokszor nem tetszett a viselkedése, stílusa de teljes mértékben támogattam, és fogom is, vele nöttem fel, nem zavar, hogy olyan lett, amilyen. Sok boldogságot és egészséget kívánok Neki/Nekik. Boldog szülinapot, Miley!
Már Demi és Selena szülinapjánál is elmondtam, hogy örülök, hogy Ők voltak elém téve, mint minta, és sajnálom a mai fiatalokat. Öt éve imádom Mileyt, egyszerűen csodálatos embernek tartom. Bár közel sem lettem olyan 14-15 éves koromra, mint bármelyik lány a felsoroltak közül volt ekkor, de remek példák voltak. A Hannah Montanán nöttem fel, remek visszanézni a részeket, visszahallgatni a dalokat. A Breakout a mai napig a kedvenc albumom, tömérdek emlékem van vele kapcsolatban, 4 és fél év alatt nem tudtam megunni. Mileyt sosem tartottam igazi példaképnek, legalábbis 12 éves korom után, sokszor nem tetszett a viselkedése, stílusa de teljes mértékben támogattam, és fogom is, vele nöttem fel, nem zavar, hogy olyan lett, amilyen. Sok boldogságot és egészséget kívánok Neki/Nekik. Boldog szülinapot, Miley!
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.