Miley Cyrus 20 éves lett
2012. november 23. 18:51
|
|
Eszti19970619új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.25. Hozzászólás: 87 Csatolások: 0 Azonosító: 174215 offline
|
boldog szülinapot!!
2012. november 23. 18:58
|
|
nadorgabor97visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.17. Hozzászólás: 307 Csatolások: 0 Azonosító: 155714 offline
|
Boldog szülinapot Miley!
2012. november 23. 19:14
|
|
Cher SugarRihanna Navy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.20. Hozzászólás: 1869 Csatolások: 0 Azonosító: 165595 offline
|
Boldog szülinapot neki,de szerintem felesleges megírni..aki Fan úgyis tudja..
2012. november 23. 19:25
Nekem is ma van a szülinapom
És Mileynak is boldogot
2012. november 23. 19:30
|
flóranekem8 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.14. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 2 Azonosító: 187732 offline
|
boldog szülinapot neki , és sok sikert a továbbiakban is. : )
2012. november 23. 19:41
Nem tudom én büszke lennék-e a helyében arra az emeberre,aki visszamosolyog rám a netről ... Mindenesetre már csak 1 év és legálisan fogaszthat alkoholt, nézzük a jó oldalát
2012. november 23. 19:43
|
|
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline
|
Ugyan hónapokkal ezelött eldöntöttem, hogy életem egyik legmeghatározóbb énekesnőjének szülinapjáról én írok cikket, de csak hajnalba jutott eszemben, a buszon, hogy sajnos erről is lekéstem.
Már Demi és Selena szülinapjánál is elmondtam, hogy örülök, hogy Ők voltak elém téve, mint minta, és sajnálom a mai fiatalokat. Öt éve imádom Mileyt, egyszerűen csodálatos embernek tartom. Bár közel sem lettem olyan 14-15 éves koromra, mint bármelyik lány a felsoroltak közül volt ekkor, de remek példák voltak. A Hannah Montanán nöttem fel, remek visszanézni a részeket, visszahallgatni a dalokat. A Breakout a mai napig a kedvenc albumom, tömérdek emlékem van vele kapcsolatban, 4 és fél év alatt nem tudtam megunni. Mileyt sosem tartottam igazi példaképnek, legalábbis 12 éves korom után, sokszor nem tetszett a viselkedése, stílusa de teljes mértékben támogattam, és fogom is, vele nöttem fel, nem zavar, hogy olyan lett, amilyen. Sok boldogságot és egészséget kívánok Neki/Nekik. Boldog szülinapot, Miley!
Már Demi és Selena szülinapjánál is elmondtam, hogy örülök, hogy Ők voltak elém téve, mint minta, és sajnálom a mai fiatalokat. Öt éve imádom Mileyt, egyszerűen csodálatos embernek tartom. Bár közel sem lettem olyan 14-15 éves koromra, mint bármelyik lány a felsoroltak közül volt ekkor, de remek példák voltak. A Hannah Montanán nöttem fel, remek visszanézni a részeket, visszahallgatni a dalokat. A Breakout a mai napig a kedvenc albumom, tömérdek emlékem van vele kapcsolatban, 4 és fél év alatt nem tudtam megunni. Mileyt sosem tartottam igazi példaképnek, legalábbis 12 éves korom után, sokszor nem tetszett a viselkedése, stílusa de teljes mértékben támogattam, és fogom is, vele nöttem fel, nem zavar, hogy olyan lett, amilyen. Sok boldogságot és egészséget kívánok Neki/Nekik. Boldog szülinapot, Miley!
Kapcsolódó sztárok
Az Off Campus sztárja reagált a főszereplők közötti korkülönbségre
Az Off Campus sztárja reagált a főszereplők közötti korkülönbségre
Majdnem 10 év van a főszereplők között.
Kiderült, melyik párra koncentrál az Off Campus második és harmadik évada
Kiderült, melyik párra koncentrál az Off Campus második és harmadik évada
A könyvek kedvelői meglepődhetnek. Figyelem a cikk spoliert tartalmazhat!
Csupán 10 perceg tartott Travis Scott koncertje Budapesten
Csupán 10 perceg tartott Travis Scott koncertje Budapesten
Nem igazán sikerült a szervezés.
Árulkodnak Sydney Sweeney új képei: tényleg ennyire összeugrottak Zendayával?
Árulkodnak Sydney Sweeney új képei: tényleg ennyire összeugrottak Zendayával?
Tényleg ennyire összeugrottak?
18+ Ezzel az undorító szöveggel próbált csajozni András exherceg
18+ Ezzel az undorító szöveggel próbált csajozni András exherceg
Sorra érkeznek a gyomorforgató sztorik.
Katalin hercegné olyan dolgot villantott, hogy a férje is meglepődött
Katalin hercegné olyan dolgot villantott, hogy a férje is meglepődött
Nem gondolta volna, hogy mit tud!
Ez a meglepő oka annak, hogy az Amerikai pite sztárja 18 év után válik
Ez a meglepő oka annak, hogy az Amerikai pite sztárja 18 év után válik
Egy meglepő ok került napvilágra.

0 felhasználónak tetszik: