A tévésztár állítása szerint Bieber lekörözte Jackót, elég csak megnézni a koncertjeire összegyűlt embertömeget.
A teljes cikkhez kattints ide!
Oprah: „Justin Bieber az új Michael Jackson!”
2012. november 25. 16:04
2012. november 25. 16:06
KazuoMrs. Howell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 7085 Csatolások: 5676 Azonosító: 165377 offline |
Oprah Winfrey csalódtam benned...Justin SOHASE lesz egy legenda, SOHASE lesz olyan híres és tehetséges, mint Michael Jackson. Szegény, biztos forgoldóik a sírjában...
8 felhasználónak tetszik:
MadHatter,
hellorl,
bibicsibi,
zöldbogár,
Lucky5,
Törpemókus,
Pöttömke,
House Of Wax
2012. november 25. 16:07
most komolyan h mondhat ilyet ez a nő???????ÚRISTEN!szegény Michael forog a sírjában...
2012. november 25. 16:09
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline |
Végre Justin már 2 éve lekörözte Jacko-t (Nyugodjon békében), de most...az egész világ ismeri és legalább 5-ször annyi rajongója van mint Michael-nek. Szép volt Justin!
2012. november 25. 16:09
Olcsi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.16. Hozzászólás: 897 Csatolások: 0 Azonosító: 160661 offline |
Hát ki*aszottul nem! Jacko tehetséges volt! A kisujjának a körme a mai napig többet ér, mint ez az egész gyerek!
Ez személyes sértés szegény Micahel-re nézve, pláne a rajongóira!
Ez személyes sértés szegény Micahel-re nézve, pláne a rajongóira!
2012. november 25. 16:10
Ekkora hülyeséget is régen hallottam már... sőt, szerintem még soha.
Ugye tudja Oprah hogy ezzel megalázta MJ-t? Mert Justin soha nem lesz olyan mint ő, NAGYON nem az számít hogy mekkora tömeg van a koncerteden. Michaelből egy volt és soha nem is lesz másik, akármennyire pedálozhat Justin Bieber. KÉSZ.
Ugye tudja Oprah hogy ezzel megalázta MJ-t? Mert Justin soha nem lesz olyan mint ő, NAGYON nem az számít hogy mekkora tömeg van a koncerteden. Michaelből egy volt és soha nem is lesz másik, akármennyire pedálozhat Justin Bieber. KÉSZ.
13 felhasználónak tetszik:
SmileyZ,
House Of Wax,
MadHatter,
Kazuo,
BunnyGirl,
rencsi95,
Vampiregirl1,
bibicsibi,
Black Hearth2,
zöldbogár,
Lucky5,
Törpemókus,
Pöttömke
2012. november 25. 16:11
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline |
Egyszerűen nevetséges ez a kijelentés : nem attól lesz valaki legenda, hogy több 10.000 ember megy el a koncertjére, hanem a tehetségtől! Oprah meg úgy látszik már nem is tudja mit beszél. Gratulálok! És még őt tartják bölcs embernek?? Hát nagyon bölcs és okos, mit ne mondjak
8 felhasználónak tetszik:
SmileyZ,
MadHatter,
BunnyGirl,
Vampiregirl1,
bibicsibi,
zöldbogár,
Lucky5,
Törpemókus
2012. november 25. 16:12
KazuoMrs. Howell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 7085 Csatolások: 5676 Azonosító: 165377 offline |
Idézet (PinkBarbie @ 2012.11.25. 16:09)
Végre Justin már 2 éve lekörözte Jacko-t (Nyugodjon békében), de most...az egész világ ismeri és legalább 5-ször annyi rajongója van mint Michael-nek. Szép volt Justin!
Azt mondod? Hadd kérdezzek már valamit: Justin Bieber hol volt amikor Jacko javában gyártotta a jobbnál jobb slágereket? Még gondolatban se volt meg! Úgyhogy Jackson ezerszer többet ér mint Justin, még bűn is lenne Jackot Justinnal összehasonlítani, mert nem is kérdés, hogy ki az igazi legenda és ki fog örökké legenda maradni...
2012. november 25. 16:12
Cassie3leebit♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1867 Csatolások: 1452 Azonosító: 124987 offline |
Úristen! Én imádom Justint, de ez azért elég nagy túlzás. Igaz, hogy Justin nagyon sikeres és tehetséges, de Michael Jacksonhoz egyáltalán nem hasonlítható! Michael Jackson egy igazi LEGENDA. Lehet, hogy Justin is az lesz idővel, de nem hinném, hogy lesz olyan nagy legenda, mint Michael Jackson! Mert ugye sose mondd, hogy soha! Ja és még mindig Michael Jackson és nem Jacko...
1 felhasználónak tetszik:
bibicsibi
2012. november 25. 16:13
KazuoMrs. Howell |
Idézet (ZitaTwilight @ 2012.11.25. 16:10)
Ekkora hülyeséget is régen hallottam már... sőt, szerintem még soha.
Teljesen igazad van!
2012. november 25. 16:13
VictorieLeon01unikornis♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.31. Hozzászólás: 1918 Csatolások: 368 Azonosító: 172377 offline |
én nézem holnap 21:00-kor
2012. november 25. 16:16
gizike1998 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.21. Hozzászólás: 773 Csatolások: 337 Azonosító: 156036 offline |
Én is meg fogom nézni ki nem hagynám
2012. november 25. 16:17
Nem szeretem Michael Jackson-t, de ettől függetlenül ez a kijelentés szánalmas volt. Nem hiszem, hogy valaha is bárki felér Michael Jackson-hoz.
2012. november 25. 16:20
Hogy meri valaki is Mechael Jacksonhoz hasonlitani ezt a kis bíber gyereket??
Fele annyi tehetség sem szorult belé, mint Jacksonba.
amint eltünnek a pattanásai, és ez a nyálas kisfiús arca férfiassá válik (már amennyire ez az ő esetében lehetséges), a fele rajongóit el fogja veszteni. pár évtized (remélem ennyi se), és senki sem fog emlékezni rá, mivel nem fog tudni mivel kitünni a többiek közül, ugyanis tehetsége nincs. a nyálas képének köszönheti mindazt amije most van. szánalom...
Fele annyi tehetség sem szorult belé, mint Jacksonba.
amint eltünnek a pattanásai, és ez a nyálas kisfiús arca férfiassá válik (már amennyire ez az ő esetében lehetséges), a fele rajongóit el fogja veszteni. pár évtized (remélem ennyi se), és senki sem fog emlékezni rá, mivel nem fog tudni mivel kitünni a többiek közül, ugyanis tehetsége nincs. a nyálas képének köszönheti mindazt amije most van. szánalom...
1 felhasználónak tetszik:
zöldbogár
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.