Ízelítőt ad új klipjéből Britney Spears
2012. november 26. 18:58
peabodyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.12. Hozzászólás: 76 Csatolások: 0 Azonosító: 155166 offline |
Mi az hogy Britney új klipjéből??? Ez a dal will.i.am legújabb lemezén lesz rajta és nem Britney dala!!! Szval a helyes cím úgy lenne " Ízelítőt ad új klipjéből will.i.am"! Ha nem tudod a részleteket, akkor inkább ne is írj cikket. Akik meg elfogadták hogy helyes, inkább nézzenek utána és ne fogadjanak el minden olyat ami csak félig igaz!!!
2012. november 26. 18:59
Hát ez nagyon nem jó. Hogy néz már ki benne? Nem is ilyen a valóságban. Meg a hangja. Pff! Hol van a régi Britney?
2012. november 26. 19:05
Fel sem ismertem Britney-t... De eddig nem nyerte el a tetszésemet...
2012. november 26. 19:22
justthetruthvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.03. Hozzászólás: 319 Csatolások: 0 Azonosító: 185410 offline |
Már alig várom a klippet... a számot már hallottam. Először nem tetszett, de most már imádom! A számban az tetszik főként, hogy Britney hangja nincs eltorzítva, és az a brit akcentus... HOT! HOT! HOT!
2012. november 26. 19:28
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2582 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline |
Nekem nem tetszik :'D És nem jöttem rá ebből semmire..o__o
2012. november 26. 19:35
coledylanbarbi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.11. Hozzászólás: 1008 Csatolások: 442 Azonosító: 112059 offline |
kicsit sok a retus...
2012. november 26. 19:35
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Ez egy sz*r techno. Ne haragudjatok, de ez a dal egyenlő a nullával. Tiszta eltechnósított gagyi tömegsz*r, amire a diszkósok csak idétlenül tudják magukat rázni. Az értelmetlen dalszöveg pedig hab a tortán. Valaki itt írta, hogy Britney hangja ebben a dalban nincs eltorzítva. Hát emberek, én Britney hangján nőttem fel és, ha nem látom, hogy ft. Britney Spears, akkor meg nem mondtam volna, hogy ez a női hang Britney. Eltorzított, elgépesített valami énekel, már ha ezt egyáltalán lehet éneklésnek nevezni.
Ez egy sz*r zene, ezen nincs mit kertelni. Annyira sajnálom, hogy Britney ilyen szinten eladta magát. Mostanában nem volt a helyzet magaslatán, mert a legújabb albuma is valami diszkó nyavalyára hajaz egyébként, de ez...
Ez egy sz*r zene, ezen nincs mit kertelni. Annyira sajnálom, hogy Britney ilyen szinten eladta magát. Mostanában nem volt a helyzet magaslatán, mert a legújabb albuma is valami diszkó nyavalyára hajaz egyébként, de ez...
2012. november 26. 19:39
áldom az eget, hogy nem jó a hangfalam, mert valszeg akkor meghallgatom, márcsak azért is, hogy olyat írjak...........
egyébként meg ebből a pár másodpercből kiderül, hogy nem ez lesz britney remekműve (bár nem is volt neki olyanja soha...)
egyébként meg ebből a pár másodpercből kiderül, hogy nem ez lesz britney remekműve (bár nem is volt neki olyanja soha...)
2012. november 26. 19:44
justthetruthvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.03. Hozzászólás: 319 Csatolások: 0 Azonosító: 185410 offline |
Nem értek veled egyet Beyla! A zenei alap technosított, de nincs eltorzítva Britney hangja... csak mélyebb hangon énekli. Énis Britney zenéjén nőttem fel, de tudok annyit, hogy az ember hangszínét sok minden befolyásolja... pl. dohányzás, szülés, évek múlása... Nem hinném azt sem, hogy Britney eladta magát, mert ő nem áll össze az aktuális kedvencekkel duettezni (pl. Sabit is ő akarta, bár a kutya sem tudta ki a csaj)... Csak próbál újat mutatni, mert a Circus albumát azért szólták le mert egy sima pop album volt!
2012. november 26. 19:45
Hiddlestonervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.16. Hozzászólás: 136 Csatolások: 0 Azonosító: 186140 offline |
Nincs szemöldöke ._.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni