Kiszel Tünde teljesíti régi álmát, és 3D-ben adja ki 2013-as naptárát.
A teljes cikkhez kattints ide!
3D-s naptáron pózol Kiszel Tünde
2012. november 27. 08:52
2012. november 27. 09:00
És van aki megveszi? Vagy csak hangot ad neki és ennyi?
2012. november 27. 09:13
eszterke126visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.29. Hozzászólás: 455 Csatolások: 0 Azonosító: 168140 offline |
úúúúúriisteeeen , de szerintem ez vakoknak készül nem ?
2012. november 27. 10:33
heyitsamyMT▪chatnoir |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 2032 Csatolások: 34 Azonosító: 143368 offline |
Hát ez remek! Máris jól indul a napom
2012. november 27. 11:52
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4224 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline |
Ez a nő, most már elbújhatna.Senki se kíváncsi rá.
2012. november 27. 12:18
Jenny LawlietShadowhunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3502 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline |
Pff... De most komolyan ki az a szerencsétlen aki vett valaha ennek a nőnek a naptárjaiból? ._.
2012. november 27. 12:25
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3304 Azonosító: 133484 online |
Én értem, hogy jó gúnyolódni Kiszel Tündével, de tényleg ennyire szórakoztató, hogy nem esik le neki, ha gúnyolják? Rá kellett venni egy újabb naptárra, meg az elkövetkező száz évben még újabbakra. Ezen most jót röhögnek a tréfa kieszelői, de akkor is így fognak vigyorogni, mikor tiszteletpéldányt kapnak a becses művésznőtől?
1 felhasználónak tetszik:
Im a SlaveForBritney
2012. november 27. 12:33
Komolyan mondom, a legnagyobb ellenségemet sem tudnám megajándékozni egy " naptárdíva" ereklyével. Ellenben, ha én kapnék, akkor pedig automatic' a kukában landolna és halálrasértődnék. Kíváncsiságból utánajártam, hogy hol lehet ezt a biológiai fegyvert beszerezni, miután egyetlen ajándék vagy papírüzletben sem találtam. Amikor pedig rákérdeztem erre a kegyeleti tárgyra több helyen is, az eladók is csak mosolyogtak, mondván "mi nem tartunk olyat". A saját honlapján lehet megrendelni, természetesen az ára nincs feltűntetve (Hajrá NAV!) További opció esetén pedig a következő hibaüzenettel találkoztam: "The server can not find the requested page." Lehet, hogy csak kamu ez az egész naptárbiznissz?
2012. november 27. 12:38
Idézet (Norah @ 2012.11.27. 12:33)
Komolyan mondom, a legnagyobb ellenségemet sem tudnám megajándékozni egy " naptárdíva" ereklyével. Ellenben, ha én kapnék, akkor pedig automatic' a kukában landolna és halálrasértődnék. Kíváncsiságból utánajártam, hogy hol lehet ezt a biológiai fegyvert beszerezni, miután egyetlen ajándék vagy papírüzletben sem találtam. Amikor pedig rákérdeztem erre a kegyeleti tárgyra több helyen is, az eladók is csak mosolyogtak, mondván "mi nem tartunk olyat". A saját honlapján lehet megrendelni, természetesen az ára nincs feltűntetve (Hajrá NAV!) További opció esetén pedig a következő hibaüzenettel találkoztam: "The server can not find the requested page." Lehet, hogy csak kamu ez az egész naptárbiznissz?
Én egyszer egy könyvesbolt kirakatában láttam, és van egy naptárbolt, ahol meg ki volt írva, hogy a Donatellás naptár elfogyott. Ezek szerint csak beszerezhető valahol.
Im a SlaveForBritney
2012. november 27. 12:42
Idézet (Siistra @ 2012.11.27. 12:38)
Én egyszer egy könyvesbolt kirakatában láttam, és van egy naptárbolt, ahol meg ki volt írva, hogy a Donatellás naptár elfogyott. Ezek szerint csak beszerezhető valahol.
Nem kizárt, hogy azokat is, ő vette meg. Könyvesbolt kirakatában? Ez ám a húzóerő.
Im a SlaveForBritney
2012. november 27. 13:18
Mégis ki az, aki ezeket keresi? Kizártnak tartom, h ennyi elmebeteg ember legyen Magyarországon
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.