Egyre több pletyka kering a 2015-re tervezett Az Igazság Ligája film körül. A legújabb hírek szerint az új Batmant a The Dark Knight Rises John Blake-je, Joseph Gordon-Levitt fogja alakítani.
A teljes cikkhez kattints ide!
Joseph Gordon-Levitt lesz az új Batman?
2012. november 27. 22:52
justthetruthvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.03. Hozzászólás: 319 Csatolások: 0 Azonosító: 185410 offline |
Lewitt is nagyon jó színész, de Bale maradandót alkotott Batmanként... a filmet majd megnézem, de batman karakterén kívül a többi karakter nem igazán érdekes... superman film sem volt jó, nameg a zöldlámpás... Rájuk építeni filmet, hááát...
2012. november 27. 23:10
rek4 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.17. Hozzászólás: 891 Csatolások: 459 Azonosító: 160752 offline |
Anyáám, mit kell ezen pletykálni? Aki ismeri a Batman történetet, az tudja, mi a válasz, az amúgy akkor is egyértelmű kérdésre, ha valaki a harmadik Batman végén figyelt. -.- Ez igazán nem nagy talány és NE IDEGELJENEK MÁR KI!
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. november 28. 09:44
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline |
Egy pillanatra frászt kaptam, hogy máris egy új Batman-feldolgozás készül.
Jó JGL hozzáállása, nem kell mindenre vakon igent mondani, mindenesetre én díjaznám, ha szerepelne.
Jó JGL hozzáállása, nem kell mindenre vakon igent mondani, mindenesetre én díjaznám, ha szerepelne.
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. november 28. 09:55
Belőle Nightwing lehetne, mivel sejtelmesen közölte, hogy Robin a középső neve. Csak nem csinálnak belőle Batmant. o.o
2012. november 28. 10:50
What was i thinkin'
A 2006-os Superman Returns nem része a francise-nak, amire épülni fog a a Justice League. 2013 nyarán kerül bemutatásra a legújabb Superman film, azt pedig látni még nem igen láthatta senki, ha csak nem időutazó. Szerintem pont, hogy Superman nélkül nem lenne érdekes az egész Liga. Ez igaz Batmanre is. Batman a legemberibb szuperhős. Nincsenek különleges képességei, nem halhatatlan. A Marvel simán megtehette azt, hogy az eredeti Avengers felállásból száműzze a talán 2 legérdekesebb Marvel hőst (Wolverine-t és Spiderman-t), hisz maradt még bőven adujuk. /Ugyanis ők is tagjai a Bosszúállóknak!/ és mégis sikerre vitte a film! Keveseknek tűnt fel a hiány. Ezt a DC Comisc aligha tehetné meg. Ugyanis Superman és Batman a DC Univerzum legismertebb, legnépszerűbb hősei. Nem sokaknak mond valamit az a név, hogy Booster Gold, Talon vagy Black Adam. Igen, ezek "noname" DC Comics hősök. Egyikük sem helyettesíthet egy Clark Kentet vagy Bruce Wayne-t.
JGL nagyon tehetséges színész, ráadásul nagyon jó fej, de szerintem semmi képpen sem Batman alkat.
Idézet
de batman karakterén kívül a többi karakter nem igazán érdekes... superman film sem volt jó, nameg a zöldlámpás... Rájuk építeni filmet, hááát...
A 2006-os Superman Returns nem része a francise-nak, amire épülni fog a a Justice League. 2013 nyarán kerül bemutatásra a legújabb Superman film, azt pedig látni még nem igen láthatta senki, ha csak nem időutazó. Szerintem pont, hogy Superman nélkül nem lenne érdekes az egész Liga. Ez igaz Batmanre is. Batman a legemberibb szuperhős. Nincsenek különleges képességei, nem halhatatlan. A Marvel simán megtehette azt, hogy az eredeti Avengers felállásból száműzze a talán 2 legérdekesebb Marvel hőst (Wolverine-t és Spiderman-t), hisz maradt még bőven adujuk. /Ugyanis ők is tagjai a Bosszúállóknak!/ és mégis sikerre vitte a film! Keveseknek tűnt fel a hiány. Ezt a DC Comisc aligha tehetné meg. Ugyanis Superman és Batman a DC Univerzum legismertebb, legnépszerűbb hősei. Nem sokaknak mond valamit az a név, hogy Booster Gold, Talon vagy Black Adam. Igen, ezek "noname" DC Comics hősök. Egyikük sem helyettesíthet egy Clark Kentet vagy Bruce Wayne-t.
JGL nagyon tehetséges színész, ráadásul nagyon jó fej, de szerintem semmi képpen sem Batman alkat.
2012. november 28. 14:12
FeillaKoЯniac. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.27. Hozzászólás: 1942 Csatolások: 0 Azonosító: 176625 offline |
Hát nem tudom, Christian Bale remek Batman volt, valahogy nem tudom elképzelni JGL-et őt helyettesíteni. Persze ez nem azt jelenti, hogy azt mondom nem jó színész, mert az nem lenne igaz, csak egyszerűen nem Batman alkat, ennyi.
2012. november 28. 14:23
Hú, na ő az akit nem tudok elképzelni egy szuperhős szerepében. Maradjon csak az 500 days of summer típusú filmeknél, sokkal jobban áll neki
2012. november 28. 16:30
Hiddlestonervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.16. Hozzászólás: 136 Csatolások: 0 Azonosító: 186140 offline |
Oké, bevallom, nem nagyon izgatnak a Batman-filmek, de sok jót hallottam rólam és minden tiszteletem.
Viszont az Igazság Ligáját várom, ha csak fele olyan jó lesz mint az Avengers, már megéri beülni a moziba.
Viszont az Igazság Ligáját várom, ha csak fele olyan jó lesz mint az Avengers, már megéri beülni a moziba.
Kapcsolódó sztárok
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
"Nem hittem el" - Perrie Edwards is nyilatkozott Liam Payne haláláról
"Nem hittem el" - Perrie Edwards is nyilatkozott Liam Payne haláláról
Az énekesnőt nagyon szíven ütötte.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.