Starity

Joseph Gordon-Levitt lesz az új Batman?

2012. november 27. 22:10   |   Szerző: Cannibal3

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egyre több pletyka kering a 2015-re tervezett Az Igazság Ligája film körül. A legújabb hírek szerint az új Batmant a The Dark Knight Rises John Blake-je, Joseph Gordon-Levitt fogja alakítani.

hirdetés
Joseph Gordon-Levitt lesz az új Batman?

2015-re tervezi a Warner Bros. a DC szuperhőseinek közös filmjét, Az Igazság Ligáját. A mozival kapcsolatban folyamatosan érkeznek a pletykák és a hírek a szereplők kilétéről és a rendező személyéről, ám túl sok konkrétum még nem ismert. A képregényhősök csapatát a két húzónév – Batman és Superman – mellett valószínűleg Wonder Woman, Green Lantern és Flash erősíti majd.

Az Igazság Ligája filmhez eddig csak a jövőre érkező Man of SteelHenry Cavill által alakított – Supermanje csatlakozik biztosan, a többi szereplő egyelőre úgy tűnik, csak a filmben mutatkozik be, miközben a Marvel bosszúállóinak filmjének a sikere pont a karakterek előzményfilmjeiben állt.

A legújabb hírek szerint viszont úgy tűnik, hogy a filmben nem egy teljesen új Batman szerepel majd. Bár Christopher Nolan és Christian Bale is elmondták, hogy ők nem terveznek több filmet a Denevérember történeteihez, mégis felmerült, hogy a The Dark Knight-trilógia szorosan kapcsolódjon Az Igazság Ligájához. A sötét lovag – Felemelkedés John Blake-je kapcsán vinnék tovább a történetet, a trilógia sokat sejtető – folytatásra utaló – befejező képsora után. Az új Batmant így Joseph Gordon-Levitt alakítaná a Justice League-filmben, természetesen nem Bruce Wayne néven.

Az Eredet sztárja egyelőre tagadja a pletykákat, bár elmondta, hogy ha a forgatókönyv ütős lesz, és megfelelő rendezőt is találnak, akkor talán igent mond a Warner ajánlatára.

Hivatalosan a hír még nincsen megerősítve persze, de mindenképpen jó ötletnek tűnhet Az Igazság Ligája-filmet Nolan elképesztő sikerű Batman-trilógiájára építeni. A forgatás jövőre kezdődik majd, amikor Zack Snyder Man of Steelje is érkezik, így 2013-ban valószínűleg sok mindenre fény derül a filmmel kapcsolatban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek