Véraláfutások, sebek, duzzanat – így néz ki jelenleg Halle Berry exférjének, a modell Gabriel Aubrynak az arca, akit a színésznő jelenlegi vőlegénye vert meg hálaadás napján.
A teljes cikkhez kattints ide!
Durván megverték Halle Berry exférjét
2012. november 28. 10:41
![]() |
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 ![]() |
ÚRISTEN!!
Hát ez nagyon durva, szegény ember!!

2012. november 28. 10:44
![]() |
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 ![]() |
Édes istenem... Annyira gyerekes... Most egy kicsit csalódtam Gabriel-ben.. Azt gondoltam ennél azzért értelmesebb mint hogy belebonyolódjon egy verekedésbe. Ráadásul amiatt a nő miatt aki megcsalta. De annak a Martineznek sosem bocsátom meg, hogy beverte Gabriel gyönyörű pofiját -.-"
2012. november 28. 10:50
![]() |
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 ![]() |
Jézus. Azért ez nagyon durva. Megértem, hogy vannak ott némi indulatok, ha problémák vannak a gyerek láthatása körül, de hogy ez eddig fajuljon... Legalább az egyiknek lehetett volna több esze.
2012. november 28. 10:54
Végülis elrendezték felnőttek módjára. Kár Aubry helyes pofijáért.
2012. november 28. 10:55
Azta... először azt hittem, hogy valami fotózás és csak a cím csalóka, de látom tévedtem. Ez nagyon durva. De mivel nem tudni kikezdte így az ember még csak nem is dönthet nagyon, hogy kinek a pártján áll. Csak abban bízom, hogy a kisgyerek ezt nem nézte végig. :S
2012. november 28. 11:56
![]() |
SHSophie2000hi. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.15. Hozzászólás: 1798 Csatolások: 48 Azonosító: 186050 ![]() |
Úristen!!! o.O ez nagyon durva!!!
2012. november 28. 12:36
Hát ez kellemetlen. Pórázon tarthatná a kiskutyáját.
2012. november 28. 13:16
![]() |
Lizanialied |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.07. Hozzászólás: 3169 Csatolások: 1228 Azonosító: 163471 ![]() |
Ki tudja mi lehetett a háttérben. Ha a gyerekemről lenne szó, én is nekiesnék bárkinek. Lássuk be Halle nem való anyának. Ezt már máshova leírtam valamikor, de simán az apjának adta a gyereket, amíg ő a drága Olivier-el nyaralt, bulizott és egyebek. Még, hogy távoltartási végzés??? Hülye ez a nő...
2012. november 28. 13:38
![]() |
Mammonia |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.29. Hozzászólás: 518 Csatolások: 0 Azonosító: 154193 ![]() |
Azt hittem először,hogy valami smink csak,aztán tovább olvasom ez tényleg megtörtént!
Elképzelhető,hogy volt oka rá,de azért nem hiszem,hogy ennyire szét kellett verni ezt az embert! Hát ez egy darabig gyógyulni fog..
Elképzelhető,hogy volt oka rá,de azért nem hiszem,hogy ennyire szét kellett verni ezt az embert! Hát ez egy darabig gyógyulni fog..

Selena Gomez így reagált arra, hogy kolléganője hatalmas botrányba keveredett
Selena Gomez így reagált arra, hogy kolléganője hatalmas botrányba keveredett
Kénytelen volt reagálni a botrányra.

Kifütyülték Taylor Swiftet az idei Super Bowlon, videón a reakciója
Kifütyülték Taylor Swiftet az idei Super Bowlon, videón a reakciója
Kifütyültékőt a szurkolók.

Nyáron lesz 5 éve, hogy Naya Rivera elhunyt: így él most a színésznő exe és kisfia
Nyáron lesz 5 éve, hogy Naya Rivera elhunyt: így él most a színésznő exe és kisfia
Interjút adott a színész.

Újabb meglepő dolgok derültek ki Liam Payne magánéletéről
Újabb meglepő dolgok derültek ki Liam Payne magánéletéről
Úabb meglepő hírek a néhai sztárról.

Millie Bobby Brown nagyon nem örült neki, hogy kiderült, mennyit keresett az Enola Holmesszal
Millie Bobby Brown nagyon nem örült neki, hogy kiderült, mennyit keresett az Enola Holmesszal
Kiderült, csillagászati összeget kapott.

Justin Bieber kommentje láttán aggódni kezdtek a fanok: egy színésznővel flörtöl?
Justin Bieber kommentje láttán aggódni kezdtek a fanok: egy színésznővel flörtöl?
Fura dolgot vettek észre.

Madonna reagált Sabrina Carpenter őt idéző képeire
Madonna reagált Sabrina Carpenter őt idéző képeire
Vogue fotózásán készültek a nagyon hasonló képek.