Starity

Kína lesz a filmezés fellegvára

5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. november 29. 17:08 #1
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
Befellegzett Hollywoodnak - állítják shanghai szakértők, a kínai piac pedig szűrni kívánja a külföldi filmeket.
A teljes cikkhez kattints ide!
2 felhasználónak tetszik: Siistra, Im a SlaveForBritney
2012. november 29. 17:14 #2
kikijo18
kikijo18
visszatérő vendég

StátuszLégy önmagad! Mindenki más már foglalt. :)
Hozzászólás: 267
Azonosító: 180479
Kínai filmeket nem nagyon szeretem de a Koreai filmeket sorozatokat igen :3 !! :DDD azokat is athatnák akkor má tongue.gif magyarul urstn ... tongue.gif
2012. november 29. 17:16 #3
ciel
ciel
Carat
Hozzászólás: 2897
Azonosító: 163123
Ha olyan minőségű filmeket fognak csinálni, mint amilyenek a ruháik, köszönöm nem kérek belőle.
2012. november 29. 17:16 #4
- törölt felhasználó -    
Nagyon jó cikk lett, mint mindig! thumbsup.gif Én benne vagyok, Hollywood úgyis manapság szinte csak kizárólag vackokat gyárt.
2012. november 29. 17:32 #5
- törölt felhasználó -    
Így jó ahogy most van nem kell nekünk CHOLLYWOOD. biggrin.gif
2012. november 29. 17:34 #6
- törölt felhasználó -    
Heli2001 egyetértek veled
2012. november 29. 17:36 #7
harry.styles98
harry.styles98
visszatérő vendég
Hozzászólás: 411
Azonosító: 181246
nagyon jó cikk lett,kíváncsian várom Chollywood-ot biggrin.gif
2012. november 29. 17:42 #8
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Siistra @ 2012.11.29. 17:16)
Én benne vagyok, Hollywood úgyis manapság szinte csak kizárólag vackokat gyárt.

És honnan tudod hogy Chollywood jobb lesz mint Hollywood? biggrin.gif Én abszolút nem vagyok jártas az ázsiai filmek terén, sőt a színészeket sem nagyon ismerem így én nem tudok róla úgy nyilatkozni hogy majd jó lesz. Audrey Hepburn idejében még Hollywood is jó volt, később lett csak Hulladékwood. rohog.gif
2012. november 29. 17:46 #9
dope200
dope200

StátuszIf the crocodile ate the enemy doesn't mean that it became your friend! - Goethe
Hozzászólás: 565
Csatolások: 141
Azonosító: 176332
Köszönöm szépen nem kérek belőle! wink.gif Amilyen a hamisított Apple telefonjuk olyanok lehetnek a filmjeik is dry.gif ..és mellékesen -az egy dolog , hogy Hollywood gyengélkedik pénzügyileg!-De Amerika egy jó ideig talpon marad..és biztos nem fogják feladni...Rengeteg szenzációs film készül, és fog készülni ezt garantáltan mondom!-Jönnek a Hobbit filmek, az Éhezők Viadala folytatása és megannyi kasszasiker!! Nem véletlenül Hollywood a "film központ" ha Kína tényleg ""jobb"" lenne akkor már lépett volna..én speciel egy Kínai filmet nem tok mondani...x""DD
2012. november 29. 17:50 #10
jennu
jennu
visszatérő vendég

Státusz"Fogd meg édes, hogy a szívem elég hideg-e." ~ Barbárfivérek.
Hozzászólás: 167
Azonosító: 182392
Szeretem Japánt, de Japán és ázsia többi hozzá tartozói maradjanak az Animéknél, Hollywood pedig a filmipar gyökere. Ez így van jól.
2012. november 29. 17:52 #11
- törölt felhasználó -    
Idézet (ophely88 @ 2012.11.29. 17:42)
És honnan tudod hogy Chollywood jobb lesz mint Hollywood?  biggrin.gif Én abszolút nem vagyok jártas az ázsiai filmek terén, sőt a színészeket sem nagyon ismerem így én nem tudok róla úgy nyilatkozni hogy majd jó lesz. Audrey Hepburn idejében még Hollywood is jó volt, később lett csak Hulladékwood.  rohog.gif

Csak optimista vagyok. smileeee.gif Igazából vannak nagyon jó ázsiai filmek, a Dog Bite Dog vagy egy Battle Royale szintű filmekkel én maximálisan elégedett lennék. biggrin.gif
2012. november 29. 17:59 #12
- törölt felhasználó -    
nekem nem jönnek be az ázsiai filmek...
2012. november 29. 18:01 #13
esszti
esszti
persona non grata
Hozzászólás: 1350
Azonosító: 177910
Én speciel nem örülnék ennek. Igaz, hogy még nem láttam egy kínai filmet sem, de nem igazán tudom elképzelni, hogy olyan filmeket gyártsanak, mint Hollywood..
2012. november 29. 18:04 #14
- törölt felhasználó -    
Nagyon jó cikk,gratulálok hozzásmileeee.gif
Témához: nem gondoltam volna O.O
2012. november 29. 18:04 #15
- törölt felhasználó -    
Számomra nem volt kérdés, hogy előbb-utóbb Ázsia bekebelezi az amerikai filmipart, én már csak azt várom mikor.
Nem vagyok Hollywood ellenes, de nézzünk szembe a ténnyel, hogy az elmúlt években sokkal kevesebb ütős és nézhető film jött ki a mozikba. Jobbára csak egy csomó film folytatás, aminek a fele koránt sem volt olyan jó, mint az előző rész.
Én egyáltalán nem sajnálnám, ha Kína véglegesen átvenné a hatalmat. Sok tehetséges ázsiai színész van, akik a sok amerikai "csinált majmok" miatt minimális figyelmet kapnak pedig sokkal többet érdemelnének. Csak az a baj ezzel a mai világgal, hogy annyira be van szűkülve az emberek látásmódja, hogy az borzasztó. Kínában mindenki csak a hamisítványokat és a "gagyi" ruhákat látják, meg, hogy sokan vannak. De bizony a Nike póló is kínai csak rávarrnak egy pipát és mindjárt négyszer annyi.
De ma már ez kezd megfordulni és a mai "színészek" pedig pont az ázsiai színészek gagyi változata...
1 felhasználónak tetszik: Hustler
2012. november 29. 18:07 #16
CrazyHeartx3
CrazyHeartx3

Státuszविकास के लिए सबसे अच्छा मार्ग आज़ादी का मार्ग है.
Hozzászólás: 1852
Csatolások: 43
Azonosító: 176171
GomNaNa... egyetértek. :|
2012. november 29. 18:17 #17
Dodóóó
Dodóóó
Hunter

StátuszEveryone with a friendly face seems to hide some secrets inside
Hozzászólás: 7748
Azonosító: 151350
hát nem gondoltam volna
am jó cikk lett biggrin.gif
2012. november 29. 18:18 #18
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Siistra @ 2012.11.29. 17:52)
Csak optimista vagyok. smileeee.gif Igazából vannak nagyon jó ázsiai filmek, a Dog Bite Dog vagy egy Battle Royale szintű filmekkel én maximálisan elégedett lennék.  biggrin.gif

Én, ha teljhatalomról van szó, nem tudok optimista lenni. Legyen szó politikáról, médiáról vagy bármi másról, ha valakinek vagy valamilyen szervezetnek/országnak egyedüli 'joga/beleszólása' van a dolgokba, az nem szokott sok jóra vezetni. Az biztos hogy az amcsi filmekben rosszként és lúzerként vannak beállítva de ha tényleg 'bosszút akarnak állni', az úgy is lesz, ahol van a sok pénz, ott lesz az utolsó szó. Nekem úgy tűnt hogy alaposan meg vannak sértődve és komolyan hangzott hogy a saját filmjeiket és színészeiket nyomatják majd, ami nekem okés addig míg a kedvenceimet nem kebelezik be mint Amerika. Nem mellesleg, szinte minden ausztráliai színészt bugyuta macsónak állítanak be, a briteket és skótokat pedig szörnyeknek, mutánsnak, rosszfiúnak, bolondnak és vámpírnak. Akkor lázadjanak fel ők is tényleg. 110.gif Nekem már ez a hozzáállás nem tetszik. Nekünk van pénzünk és azt nyomjuk amit mi akarunk? Helyben vagyunk, ugyanazt csinálják mint most Hulladékwood, annyi különbséggel hogy véget érhet a szinte semmiért dolgozó 'bevándorló' színészek tömeges kivándorlása, mert Amerikában sem maradnak ha nincs pénz vagy lehetőség és Kínában sem mehetnek, akkor mindenki mehet vissza a helyére. thumbsup.gif
2012. november 29. 18:22 #19
Évike12
Évike12
Ŧยckiภgρєяƒєct*♛
Hozzászólás: 6857
Csatolások: 4984
Azonosító: 131678
Mostanában eléggé megromlott a filmek minősége Hollywood-ban, de én nem adok sok esély Kínának, és remélem is hogy marad Hollywood mert az Ázsiaiak meg mondjuk úgy elég sz@r filmeket csinálnak.
2012. november 29. 18:29 #20
- törölt felhasználó -    
Idézet (ophely88 @ 2012.11.29. 18:18)
Én, ha teljhatalomról van szó, nem tudok optimista lenni. Legyen szó politikáról, médiáról vagy bármi másról, ha valakinek vagy valamilyen szervezetnek/országnak egyedüli 'joga/beleszólása' van a dolgokba, az nem szokott sok jóra vezetni. Az biztos hogy az amcsi filmekben rosszként és lúzerként vannak beállítva de ha tényleg 'bosszút akarnak állni', az úgy is lesz, ahol van a sok pénz, ott lesz az utolsó szó. Nekem úgy tűnt hogy alaposan meg vannak sértődve és komolyan hangzott hogy a saját filmjeiket és színészeiket nyomatják majd, ami nekem okés addig míg a kedvenceimet nem kebelezik be mint Amerika. Nem mellesleg, szinte minden ausztráliai színészt bugyuta macsónak állítanak be, a briteket és skótokat pedig szörnyeknek, mutánsnak, rosszfiúnak, bolondnak és vámpírnak. Akkor lázadjanak fel ők is tényleg.  110.gif Nekem már ez a hozzáállás nem tetszik. Nekünk van pénzünk és azt nyomjuk amit mi akarunk? Helyben vagyunk, ugyanazt csinálják mint most Hulladékwood, annyi különbséggel hogy véget érhet a szinte semmiért dolgozó 'bevándorló' színészek tömeges kivándorlása, mert Amerikában sem maradnak ha nincs pénz vagy lehetőség és Kínában sem mehetnek, akkor mindenki mehet vissza a helyére.  thumbsup.gif

A moziipar azért erősen önszabályozó, úgyhogy ha az ázsiaiak rossz filmeket csinálnak, előbb-utóbb nekik is elfogy a pénzük. Hollyweird főleg amiatt van bajban, mert már szinte semmire nem ülnek be az emberek, és teljesen mindegy, hogy hol gyártják, ha nem érdekli az embereket valami, nem fogják megnézni. Lehet, hogy Kína átveszi az egész filmipart, de ha ugyanolyan minőségű filmeket gyárt, mint az amcsik, ők is lehúzhatják a rolót. (Arról most nem is beszélve, hogy a kulturális különbségek miatt az ázsiai ízléssel elkészített filmek nem fognak ugyanakkora nemzetközi érdeklődést kiváltani, mint a jóval univerzálisabbá vált amcsi.)
5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok