Starity

Kína lesz a filmezés fellegvára

5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. november 30. 19:38 #61
- törölt felhasználó -    
elegem van , hogy mindenhol ezek vannak pffff mennének el a jó .....-ba
2012. november 30. 20:13 #62
KyKy97
KyKy97
Seoul <3

StátuszToo fast to live Too young to die ~
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1284
Csatolások: 29
Azonosító: 157041
én szurkolok kínának! smileeee.gif nekem semmi bajom velük.de igazuk is van...nehogymár mindig,mindig és mindig csak amerika legyen a középpontban!
1 felhasználónak tetszik: Harmony Clara
2012. november 30. 20:52 #63
miracles
miracles
új tag
Hozzászólás: 8
Csatolások: 0
Azonosító: 190718
KyKy97 az amerikaiak a középpontban?? Már elnézést, de a középpontban inkább Kína van állandóan. A filmezés legalább maradjon meg!
2012. november 30. 21:12 #64
Hencsó.h
Hencsó.h

Státusz세게 떨어질수록 더 높이 튕겨 올라간다.
Hozzászólás: 547
Csatolások: 34
Azonosító: 131907
Háhá biggrin.gif ezt már régóta tudtuk <3
2012. november 30. 22:09 #65
Potyidanon
Potyidanon

Státusz"Az elméd mindig legyen nyitott,de ne annyira,hogy kiessen az agyad!"
Hozzászólás: 524
Azonosító: 153097
hová süllyed a világ...de végül is kíváncsi vagyok.vajon lehet a Hollywoodi tömegfilmeknél rosszabbat gyártani?
2012. november 30. 23:19 #66
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Azonosító: 157806
Idézet (Potyidanon @ 2012.11.30. 22:09)
vajon lehet a Hollywoodi tömegfilmeknél rosszabbat gyártani?

Nagyon jó a kérdés. Szerintem roszabbat nem csak ahhoz hasonlót. rohog.gif
2012. december 01. 07:13 #67
- törölt felhasználó -    
Potyidanon: Honnan veszed, hogy a kínai filmek rosszabbak? Csak mert a csihipuhi filmeknél nem láttál eddig többet? Na, ezt hívják szűklátókörűségnek, és előítéletnek. Van élet azokon túl is, az más kérdés, hogy hozzánk csak ezek jutnak el. De erre van az internet, ahol szabadon lehet keresgélni a kínai, japán, dél-koreai, stb. ázsiai filmek között. Tudok ajánlani pár oldalt, ahol vannak fenn ilyen filmek, és nemcsak a csihipuhi témában.
2 felhasználónak tetszik: ophely88, rolllllleee
2012. december 01. 07:27 #68
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Harmony Clara @ 2012.12.01. 07:13)
Potyidanon: Honnan veszed, hogy a kínai filmek rosszabbak? Csak mert a csihipuhi filmeknél nem láttál eddig többet? Na, ezt hívják szűklátókörűségnek, és előítéletnek. Van élet azokon túl is, az más kérdés, hogy hozzánk csak ezek jutnak el. De erre van az internet, ahol szabadon lehet keresgélni a kínai, japán, dél-koreai, stb. ázsiai filmek között. Tudok ajánlani pár oldalt, ahol vannak fenn ilyen filmek, és nemcsak a csihipuhi témában.

Hiába mondod nekik. Előítélete sok embernek van, nem hiszem hogy van értelme ezzel foglalkozni mert úgy sem változtatna. pardon.gif
2012. december 01. 07:43 #69
- törölt felhasználó -    
Ez igaz, és tudom, hogy ezzel magam dühítem fel, de megőrjít az emberi szűklátókörűség és butaság. Mintha minden jó csak az USA-ból jöhetne.

Amúgy az amcsi filmekben meg a magyar lányokat folyton prostituáltaknak mutatják be. Ennyi erővel mi is hőböröghetnénk, csak nálunk pénz sincs.

Ezen meglátás szerint, az USA-ban úgy gondolják, hogy Ázsiában csak rosszfiúk, Magyarországon meg csak prostik vannak. _nevet.gif
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2012. december 01. 08:57 #70
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Harmony Clara @ 2012.12.01. 07:43)
Ez igaz, és tudom, hogy ezzel magam dühítem fel, de megőrjít az emberi szűklátókörűség és butaság. Mintha minden jó csak az USA-ból jöhetne. 
Amúgy az amcsi filmekben meg a magyar lányokat folyton prostituáltaknak mutatják be. Ennyi erővel mi is hőböröghetnénk, csak nálunk pénz sincs. 
Ezen meglátás szerint, az USA-ban úgy gondolják, hogy Ázsiában csak rosszfiúk, Magyarországon meg csak prostik vannak.  _nevet.gif

Az emberi hülyeség fáj néha, én már csak tudom. Tipikus nézők, akikkel bármit meg lehet nézetni és valóban, csak az a jó nekik ami az USA-ból jön, ezzel sajnos nem tudunk mit kezdeni. Nekik igazi kínszenvedés lesz majd ha eljön Chollywood de az már nem a mi problémánk. rohog.gif
A meglátások és sztereotípiák egy másik dolog. Egy szinten helyesnek találom mert hiába akarna valaki Cristian Bale-lel eljátszatni egy kockuló könyvtárost, nagy SZTK szemüveggel és tetriszes blúzban, nem menne, a casting okkal van de amit ennyire erősen nyomnak, annak már csak magamutogatás feelingje van. 'Nálam van a pénz, ti szegényebbek vagytok és vékonyabbak, ráadásul jól is néznek ki nálatok a nők, ezért lesznek hazáitok lányaiból prostik, Ázsiában sok a pénz de főhősök nem lehetnek az ázsiaik, rosszfiúk lesznek inkább, főbb szereplők de jó az nekik amúgy is mert alapból rosszfiús fejük van'. Így gondolkodnak. pardon.gif
2012. december 01. 09:25 #71
- törölt felhasználó -    
Ahogy mondod. Pedig csak ki kéne nyitni a szemüket az embereknek, és meglátni, hogy van élet Hollywood-on túl is. Én speciel nagyon megválogatom mit nézek meg, legyen az amerikai, ázsiai, brit, vagy akármilyen film/sorozat. Mindenhol lehet találni kiválót, és lehet nagyon rosszat is. Nem országtól függ, hogy ki milyen minőségű filmet csinál.

De hát sokak szemében, ami ázsiai, az csak sz*r minőség lehet. Ez a szomorú. sad.gif
2012. december 01. 14:11 #72
SsciorLuv
SsciorLuv
Hozzászólás: 1146
Csatolások: 585
Azonosító: 183769
Harmony Clara:Ha egy kicsit hamarabb írtam volna,ugyanezt írnám,hiszen teljesen igazad van;)
2012. december 01. 14:16 #73
Ayame.01
Ayame.01
typical teen, sorry

Státusz
Hozzászólás: 5540
Csatolások: 32
Azonosító: 159255
Számomra mindig Hollywood marad az ami a fellegvár lesz. Olyan elképzelhetetlen számomra hogy Ázsia letaszítsa onnan... blush.gif
2012. december 01. 14:24 #74
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Harmony Clara @ 2012.12.01. 09:25)

De hát sokak szemében, ami ázsiai, az csak sz*r minőség lehet. Ez a szomorú.  sad.gif

Ha ez megnyugtat, nem csak azt nem szeretik, ami ázsiai, semmit nem szeretnek ami nem amerikai. rohog.gif Ha Európa venné át a hatalmat, az lenne baj, ha az arabok, az lenne rossz bár nekem úgy tűnik hogy a 'turbános népek' és az ázsiaiak ellen nagyon szívósan tudnak nyilatkozni ...
2012. december 01. 19:27 #75
- törölt felhasználó -    
Idézet (ophely88 @ 2012.12.01. 14:24)
Ha ez megnyugtat, nem csak azt nem szeretik, ami ázsiai, semmit nem szeretnek ami nem amerikai.  rohog.gif Ha Európa venné át a hatalmat, az lenne baj, ha az arabok, az lenne rossz bár nekem úgy tűnik hogy a 'turbános népek' és az ázsiaiak ellen nagyon szívósan tudnak nyilatkozni ...

Elfelejtettem írni, hogy az USA szerint az araboknál meg csak terroristák teremnek minden bokorban. _nevet.gif
2 felhasználónak tetszik: ophely88, mse90
2012. december 01. 21:34 #76
Nezumi 128
Nezumi 128
új tag

StátuszAz élet egy szar játék. De a grafikája nagyon ott van!
Hozzászólás: 35
Azonosító: 176414
Jobb a Kinai filmek azok szólnak is valamiről.
2012. december 02. 00:33 #77
Süty
Süty
ღMaybe,Onceღ™

Státusz"No Hay Nada Más De Lo Previsto"
Hozzászólás: 3297
Csatolások: 579
Azonosító: 133242
Kína.. ohmy.gif hát oké.nekem miond1,csak legyen valami.. rohog.gif
2012. december 02. 07:38 #78
- törölt felhasználó -    
Nezumi: Hát, azok között is vannak borzalmasak. Nem lehet így mondani, hogy egyik országban jobb filmek készülnek, mint a másikban. Mindenhol vannak jók, meg vannak rosszak. Itt inkább arról van szó, hogy az ázsiai filmek nagyon mások, hiszen ott teljesen mások a szokások, a hagyományok. Bár, ha több kínai-amerikai film lesz, akkor talán ezek a határok picit el fognak mosódni. Hiszen most, míg egy amerikai film mindenki számára fogyasztható, hiszen a kulturális különbségek, a gondolkodásmód hasonló, addig egy kínai, japán, koreai, stb. film nem biztos. Ezért mondják sokan, hogy "fúj, sz*r kínai filmek", mert egyszerűen nem ismerik sem a kultúrát, sem semmit, ami Kínához köthető.
2012. december 02. 10:08 #79
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Harmony Clara @ 2012.12.02. 07:38)
Nezumi: Hát, azok között is vannak borzalmasak. Nem lehet így mondani, hogy egyik országban jobb filmek készülnek, mint a másikban. Mindenhol vannak jók, meg vannak rosszak. Itt inkább arról van szó, hogy az ázsiai filmek nagyon mások, hiszen ott teljesen mások a szokások, a hagyományok. Bár, ha több kínai-amerikai film lesz, akkor talán ezek a határok picit el fognak mosódni. Hiszen most, míg egy amerikai film mindenki számára fogyasztható, hiszen a kulturális különbségek, a gondolkodásmód hasonló, addig egy kínai, japán, koreai, stb. film nem biztos. Ezért mondják sokan, hogy "fúj, sz*r kínai filmek", mert egyszerűen nem ismerik sem a kultúrát, sem semmit, ami Kínához köthető.

A határok elmosódása szinte biztosra vehető. Kínai-amcsi co-produkciós filmekre számítok ... rolleyes.gif
2012. december 02. 10:14 #80
- törölt felhasználó -    
Én is. Szerintem jót fog tenni Hollywoodnak egy kis vérfrissítés.
5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok