Kína lesz a filmezés fellegvára
2012. november 30. 19:38
elegem van , hogy mindenhol ezek vannak pffff mennének el a jó .....-ba
2012. november 30. 20:13
KyKy97Seoul <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.31. Hozzászólás: 1284 Csatolások: 29 Azonosító: 157041 offline |
én szurkolok kínának! nekem semmi bajom velük.de igazuk is van...nehogymár mindig,mindig és mindig csak amerika legyen a középpontban!
1 felhasználónak tetszik:
Harmony Clara
2012. november 30. 22:09
Potyidanon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.16. Hozzászólás: 524 Csatolások: 0 Azonosító: 153097 offline |
hová süllyed a világ...de végül is kíváncsi vagyok.vajon lehet a Hollywoodi tömegfilmeknél rosszabbat gyártani?
2012. november 30. 23:19
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline |
Idézet (Potyidanon @ 2012.11.30. 22:09)
vajon lehet a Hollywoodi tömegfilmeknél rosszabbat gyártani?
Nagyon jó a kérdés. Szerintem roszabbat nem csak ahhoz hasonlót.
Harmony Clara
2012. december 01. 07:13
Potyidanon: Honnan veszed, hogy a kínai filmek rosszabbak? Csak mert a csihipuhi filmeknél nem láttál eddig többet? Na, ezt hívják szűklátókörűségnek, és előítéletnek. Van élet azokon túl is, az más kérdés, hogy hozzánk csak ezek jutnak el. De erre van az internet, ahol szabadon lehet keresgélni a kínai, japán, dél-koreai, stb. ázsiai filmek között. Tudok ajánlani pár oldalt, ahol vannak fenn ilyen filmek, és nemcsak a csihipuhi témában.
2 felhasználónak tetszik:
ophely88,
rolllllleee
2012. december 01. 07:27
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline |
Idézet (Harmony Clara @ 2012.12.01. 07:13)
Potyidanon: Honnan veszed, hogy a kínai filmek rosszabbak? Csak mert a csihipuhi filmeknél nem láttál eddig többet? Na, ezt hívják szűklátókörűségnek, és előítéletnek. Van élet azokon túl is, az más kérdés, hogy hozzánk csak ezek jutnak el. De erre van az internet, ahol szabadon lehet keresgélni a kínai, japán, dél-koreai, stb. ázsiai filmek között. Tudok ajánlani pár oldalt, ahol vannak fenn ilyen filmek, és nemcsak a csihipuhi témában.
Hiába mondod nekik. Előítélete sok embernek van, nem hiszem hogy van értelme ezzel foglalkozni mert úgy sem változtatna.
Harmony Clara
2012. december 01. 07:43
Ez igaz, és tudom, hogy ezzel magam dühítem fel, de megőrjít az emberi szűklátókörűség és butaság. Mintha minden jó csak az USA-ból jöhetne.
Amúgy az amcsi filmekben meg a magyar lányokat folyton prostituáltaknak mutatják be. Ennyi erővel mi is hőböröghetnénk, csak nálunk pénz sincs.
Ezen meglátás szerint, az USA-ban úgy gondolják, hogy Ázsiában csak rosszfiúk, Magyarországon meg csak prostik vannak.
Amúgy az amcsi filmekben meg a magyar lányokat folyton prostituáltaknak mutatják be. Ennyi erővel mi is hőböröghetnénk, csak nálunk pénz sincs.
Ezen meglátás szerint, az USA-ban úgy gondolják, hogy Ázsiában csak rosszfiúk, Magyarországon meg csak prostik vannak.
ophely88
2012. december 01. 08:57
ophely88time lady |
Idézet (Harmony Clara @ 2012.12.01. 07:43)
Ez igaz, és tudom, hogy ezzel magam dühítem fel, de megőrjít az emberi szűklátókörűség és butaság. Mintha minden jó csak az USA-ból jöhetne.
Az emberi hülyeség fáj néha, én már csak tudom. Tipikus nézők, akikkel bármit meg lehet nézetni és valóban, csak az a jó nekik ami az USA-ból jön, ezzel sajnos nem tudunk mit kezdeni. Nekik igazi kínszenvedés lesz majd ha eljön Chollywood de az már nem a mi problémánk.
A meglátások és sztereotípiák egy másik dolog. Egy szinten helyesnek találom mert hiába akarna valaki Cristian Bale-lel eljátszatni egy kockuló könyvtárost, nagy SZTK szemüveggel és tetriszes blúzban, nem menne, a casting okkal van de amit ennyire erősen nyomnak, annak már csak magamutogatás feelingje van. 'Nálam van a pénz, ti szegényebbek vagytok és vékonyabbak, ráadásul jól is néznek ki nálatok a nők, ezért lesznek hazáitok lányaiból prostik, Ázsiában sok a pénz de főhősök nem lehetnek az ázsiaik, rosszfiúk lesznek inkább, főbb szereplők de jó az nekik amúgy is mert alapból rosszfiús fejük van'. Így gondolkodnak.
Harmony Clara
2012. december 01. 09:25
Ahogy mondod. Pedig csak ki kéne nyitni a szemüket az embereknek, és meglátni, hogy van élet Hollywood-on túl is. Én speciel nagyon megválogatom mit nézek meg, legyen az amerikai, ázsiai, brit, vagy akármilyen film/sorozat. Mindenhol lehet találni kiválót, és lehet nagyon rosszat is. Nem országtól függ, hogy ki milyen minőségű filmet csinál.
De hát sokak szemében, ami ázsiai, az csak sz*r minőség lehet. Ez a szomorú.
2012. december 01. 14:11
SsciorLuv |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.17. Hozzászólás: 1146 Csatolások: 585 Azonosító: 183769 offline |
Harmony Clara:Ha egy kicsit hamarabb írtam volna,ugyanezt írnám,hiszen teljesen igazad van;)
Harmony Clara
2012. december 01. 14:24
ophely88time lady |
Idézet (Harmony Clara @ 2012.12.01. 09:25)
Ha ez megnyugtat, nem csak azt nem szeretik, ami ázsiai, semmit nem szeretnek ami nem amerikai. Ha Európa venné át a hatalmat, az lenne baj, ha az arabok, az lenne rossz bár nekem úgy tűnik hogy a 'turbános népek' és az ázsiaiak ellen nagyon szívósan tudnak nyilatkozni ...
Harmony Clara
2012. december 01. 19:27
Idézet (ophely88 @ 2012.12.01. 14:24)
Ha ez megnyugtat, nem csak azt nem szeretik, ami ázsiai, semmit nem szeretnek ami nem amerikai. Ha Európa venné át a hatalmat, az lenne baj, ha az arabok, az lenne rossz bár nekem úgy tűnik hogy a 'turbános népek' és az ázsiaiak ellen nagyon szívósan tudnak nyilatkozni ...
Elfelejtettem írni, hogy az USA szerint az araboknál meg csak terroristák teremnek minden bokorban.
2012. december 01. 21:34
Nezumi 128új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.24. Hozzászólás: 35 Csatolások: 0 Azonosító: 176414 offline |
Jobb a Kinai filmek azok szólnak is valamiről.
Harmony Clara
2012. december 02. 07:38
Nezumi: Hát, azok között is vannak borzalmasak. Nem lehet így mondani, hogy egyik országban jobb filmek készülnek, mint a másikban. Mindenhol vannak jók, meg vannak rosszak. Itt inkább arról van szó, hogy az ázsiai filmek nagyon mások, hiszen ott teljesen mások a szokások, a hagyományok. Bár, ha több kínai-amerikai film lesz, akkor talán ezek a határok picit el fognak mosódni. Hiszen most, míg egy amerikai film mindenki számára fogyasztható, hiszen a kulturális különbségek, a gondolkodásmód hasonló, addig egy kínai, japán, koreai, stb. film nem biztos. Ezért mondják sokan, hogy "fúj, sz*r kínai filmek", mert egyszerűen nem ismerik sem a kultúrát, sem semmit, ami Kínához köthető.
2012. december 02. 10:08
ophely88time lady |
Idézet (Harmony Clara @ 2012.12.02. 07:38)
Nezumi: Hát, azok között is vannak borzalmasak. Nem lehet így mondani, hogy egyik országban jobb filmek készülnek, mint a másikban. Mindenhol vannak jók, meg vannak rosszak. Itt inkább arról van szó, hogy az ázsiai filmek nagyon mások, hiszen ott teljesen mások a szokások, a hagyományok. Bár, ha több kínai-amerikai film lesz, akkor talán ezek a határok picit el fognak mosódni. Hiszen most, míg egy amerikai film mindenki számára fogyasztható, hiszen a kulturális különbségek, a gondolkodásmód hasonló, addig egy kínai, japán, koreai, stb. film nem biztos. Ezért mondják sokan, hogy "fúj, sz*r kínai filmek", mert egyszerűen nem ismerik sem a kultúrát, sem semmit, ami Kínához köthető.
A határok elmosódása szinte biztosra vehető. Kínai-amcsi co-produkciós filmekre számítok ...
Harmony Clara
2012. december 02. 10:14
Én is. Szerintem jót fog tenni Hollywoodnak egy kis vérfrissítés.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
A hatóságok idegenkezűséget sejtenek.