Sziasztok!
Nem tudom, hogy valakit érdekel-e a csoport, de létrehoztam egyet a Secret nevű dél-koreai lánycsapattal foglalkozok. Láttam, hogy több együttesnek is van ilyen társalgó jellegű csoportja, szóval legyen már a lányokról is mert megérdemlik.
Na meg azért is, hogy hány Secret Time van itt az oldalon, szóval aki akar az jöjjön a csoportba!
Secret (시크릿)
2012. december 01. 15:12
Én remek csapatnak tartom a Secret-et, de még csak ismerkedem velük. A csapatot mostanában kezdtem úgy igazán megismerni, mivel régebben nem annyira hatott meg a csapat munkája. Viszont a Poison számuk elképesztő jó lett és miután meghallottam valahogy még is csak elkezdett érdekelni a csapat.
A csapatból én egyetlen egy lányt szeretek és az Ji Eun. A szóló dalait imádom és számomra a csapatból mindig ő marad az egyetlen.
Összességében jók a Secret dalok, de nem mondhatnám magam olyan hatalmas Secret rajongónak.
A csapatból én egyetlen egy lányt szeretek és az Ji Eun. A szóló dalait imádom és számomra a csapatból mindig ő marad az egyetlen.
Összességében jók a Secret dalok, de nem mondhatnám magam olyan hatalmas Secret rajongónak.
1 felhasználónak tetszik:
Saranghae
2013. szeptember 21. 22:57
Az én kedvenc tagom Jieun,szerintem Ő a legszebb és legaranyosabb lány a csapatból. Nekem mindig Ő marad az első.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
A hatóságok idegenkezűséget sejtenek.