Ahogy az már borítékolható volt, Zámbó Krisztián után a másik kevésbé kedvelt versenyző, Stone esett ki az X-Faktorból a szombati adásban.
A teljes cikkhez kattints ide!
Papírforma szerint folytatódott az X-Faktor
2012. december 01. 23:56
Janiedreamer ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 6051 Csatolások: 43 Azonosító: 142376 offline |
Várható volt. Amúgy kedves cikkíró, az nem Röpülj páva, hanem Fölszállott a páva Ezt még én is tudom, pedig egyetlen részt sem láttam belőle, egy percet sem. XD
2012. december 01. 23:59
Oláh Gergo lesz a nyertes.Ha nem, én megeszem a kalapom.
2012. december 02. 00:05
principessa1121visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.18. Hozzászólás: 187 Csatolások: 339 Azonosító: 61185 offline |
A papírforma az lett volna, ha Stone kb. másodiknak kiesik, úgyhogy épp ideje volt. Számomra Timi a nyerő, ő rendelkezik szinte a legjobb adottságokkal, és ennek ellenére is ő fejlődött a legtöbbet az eleje óta.
2012. december 02. 00:13
Ez szerintem még mindig egy kicsit vélemény...egy cikk írója ne írja le a cikkben a véleményét...de amúgy én Oláh Gergőnek és Antal Timinek szurkolok... ♥
2012. december 02. 00:16
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 offline |
Én éreztem ,hogy következőnek ő fog kiesni. Csak azt nem értem ,hogy miért pont Szabó Dáviddal?
Olyan jól énekelte el a Livin' la Vida Loca-t és annyira szépen énekelte el Hogyan tudnék élni nélküled számot. Látszik ,hogy hol tart a színvonal. Őszintén, számomra már csak Szabó Dávid maradt meg egyetlen szimpatikus és tehetséges embernek. Gondolom most hülyének néztek és gondolkoztok ,hogy miért mondom ezt...
Oláh Gergővel az a bajom, hogy folyton ugyanolyan stílust hozz és számomra unalmas, a magyar dalokat pedig nem érzéssel énekelje. Nem érzem benne az érzelmeket, nem úgy, mint Dávidéba.
Antal Timi pedig egyszer se énekelt olyan számot ami nekem tetszett volna, vagy is énekelt már olyat, amit ismerek, de az eredetihez képest borzalmas volt. És már kezd nagyon unszimpatikussá válni. Csak ajnározzák őt, hogy milyen szép hangja van, pedig halhatunk már jobbat is.
Csobot Adélkát a kis tinik hozták ideáig, különben már az 1. élő showba kirakták volna a szűrét. Ugyan is ő csak a cukiságáról híre,s semmi érdekes nincs benne, kislányos, imádni való, hangja nincs. Kell ilyen nekünk?
Most már tudjátok, hogy mi a véleményem erről a mezőnyről, valóban alacsony a színvonal.
De hiába, amúgy se az fog nyerni, akit én szeretnék. Több okkal is. Igazi énekesek sose nyerhetnek (kivétel Kocsis Tiborral és az eddigi Csillag Születik nyertesekkel). Előre tudni lehet, hogy Oláh Gergő fogja megnyerni. De őszintén, én nem láttam meg benne a hu de nagy tehetséget és valószínűleg nem is fogom. Kövezettek meg!
Na szóval leecsetelem, hogy fognak zajlani az események.
A következőbe aligha nem Szabó Dávid fog valamelyikükkel párbajozni és ő fog kiesni. Csobot Adélka 3.helyet ér el, Antal Timi ezüst érmes és a győztes Oláh Gergő. Nagyon átlátszó.
Még is reménykedem, hogy valami csoda folytán ne így legyen, mert ez már túlságosan is felháborítana. Ha az ég úgy adja, hogy Szabó Dávid nyerjen akkor szerintem van igazság a Földön.
Olyan jól énekelte el a Livin' la Vida Loca-t és annyira szépen énekelte el Hogyan tudnék élni nélküled számot. Látszik ,hogy hol tart a színvonal. Őszintén, számomra már csak Szabó Dávid maradt meg egyetlen szimpatikus és tehetséges embernek. Gondolom most hülyének néztek és gondolkoztok ,hogy miért mondom ezt...
Oláh Gergővel az a bajom, hogy folyton ugyanolyan stílust hozz és számomra unalmas, a magyar dalokat pedig nem érzéssel énekelje. Nem érzem benne az érzelmeket, nem úgy, mint Dávidéba.
Antal Timi pedig egyszer se énekelt olyan számot ami nekem tetszett volna, vagy is énekelt már olyat, amit ismerek, de az eredetihez képest borzalmas volt. És már kezd nagyon unszimpatikussá válni. Csak ajnározzák őt, hogy milyen szép hangja van, pedig halhatunk már jobbat is.
Csobot Adélkát a kis tinik hozták ideáig, különben már az 1. élő showba kirakták volna a szűrét. Ugyan is ő csak a cukiságáról híre,s semmi érdekes nincs benne, kislányos, imádni való, hangja nincs. Kell ilyen nekünk?
Most már tudjátok, hogy mi a véleményem erről a mezőnyről, valóban alacsony a színvonal.
De hiába, amúgy se az fog nyerni, akit én szeretnék. Több okkal is. Igazi énekesek sose nyerhetnek (kivétel Kocsis Tiborral és az eddigi Csillag Születik nyertesekkel). Előre tudni lehet, hogy Oláh Gergő fogja megnyerni. De őszintén, én nem láttam meg benne a hu de nagy tehetséget és valószínűleg nem is fogom. Kövezettek meg!
Na szóval leecsetelem, hogy fognak zajlani az események.
A következőbe aligha nem Szabó Dávid fog valamelyikükkel párbajozni és ő fog kiesni. Csobot Adélka 3.helyet ér el, Antal Timi ezüst érmes és a győztes Oláh Gergő. Nagyon átlátszó.
Még is reménykedem, hogy valami csoda folytán ne így legyen, mert ez már túlságosan is felháborítana. Ha az ég úgy adja, hogy Szabó Dávid nyerjen akkor szerintem van igazság a Földön.
2012. december 02. 00:52
Hushpushvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.30. Hozzászólás: 295 Csatolások: 0 Azonosító: 853 offline |
Stone-nak el jött az ideje, nem baj, idáig eljutott és ez így igazságos. Amúgy ilus1996-nak mondanám, hogy még lehet nem vagy igazán jó emberismerő, de Szabó Dávid, maga a kifejezett MŰ ember. Mind személyiségét, mind az előadásait nézve. Oláh Gergő, Csobot Adél, Antal Timi, ők mind még egyfajta tisztaságot, őszinteséget képviselnek.
2012. december 02. 02:10
Kelsey |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.28. Hozzászólás: 2806 Csatolások: 4078 Azonosító: 130190 offline |
Idézet
A Starity nem blog és nem egy
személyes weblap, hanem egy
online újság, a cikkedet ennek
megfelelő stílusban kell
megfogalmaznod.
személyes weblap, hanem egy
online újság, a cikkedet ennek
megfelelő stílusban kell
megfogalmaznod.
Nem értem.
Habár már sokat javult...
2012. december 02. 07:36
Az ilyen "tehetségkutatókon" már előre meg van, hogy ki fog nyerni. A többi a cirkuszi műsor része.
2012. december 02. 07:37
Brandy: Ha megnézed, az ilyen műsorokban azok nyernek, akik:
1. szegény szerencsétlenek
2. vagy gyerekek
3. vagy romák
4. vagy határon túli magyarok
5. De a legjobb, ha mindezek együtt.
1. szegény szerencsétlenek
2. vagy gyerekek
3. vagy romák
4. vagy határon túli magyarok
5. De a legjobb, ha mindezek együtt.
2012. december 02. 07:38
ladygagafun |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 660 Csatolások: 0 Azonosító: 143079 offline |
Kedvs cikkiro! Ne a velemenyed ird le. Egy elfogulatlan tudositast varunk a musorrol es engem speciel nem erdekel hogy te szabo davidrol mit gondolsz vagy csobot adelkarol mert en mondkettot gyulolom. Ugyhogy igyekezz egy normalis cikket, hirt megirni nem pedig egy elfogult velemenyt. Az hogy a reklamokat fikazod, meg teljesen felesleges, mert azok mindig voltak, vannak es lesznek minden tv-s musorban. -.-"
2012. december 02. 07:41
ladygagafun |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 660 Csatolások: 0 Azonosító: 143079 offline |
Harmony Clara ez eleg durva volt amit mondtal, mert attol meg hogy roma, ahogy te fogalmaztad meg, olah gergonek igenis nagyon jo hangja van es nem szanalombol fog nyerni. Vagy ha te igy gondolid akkor erdemes elgondolkozni h van-e hallasod.
2012. december 02. 08:10
Idézet (ladygagafun @ 2012.12.02. 07:41)
Harmony Clara ez eleg durva volt amit mondtal, mert attol meg hogy roma, ahogy te fogalmaztad meg, olah gergonek igenis nagyon jo hangja van es nem szanalombol fog nyerni. Vagy ha te igy gondolid akkor erdemes elgondolkozni h van-e hallasod.
Mivel nem nézek ilyen majomparádét - elég néha elcsípnem az előzetest -, nem érdekel, ki nyer. Én csak a tapasztalataimat írtam le az eddigi győztesek kapcsán. Oláh Ibolya sem azért nyerte anno a meganyálat, mert volt hangja. Mert nem volt. Azért nyerte, mert roma - mert az, ne tagadjuk! -, és mert szegény szerencsétlen. Itt a helyek már előre ki vannak adva, a többi a cirkuszi műsor. Hiszen, ahogy már a rómaiak is mondták; Panem et circenzes! Azaz, Kenyeret és cirkuszt! És igen, van hallásom, szeretem a zenét, csak nem a macskanyávogást. A cirkusz megvan. Ezek után nem kívánok tovább foglalkozni a témával.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.