3D-s film készül Justin Bieber turnéjából?
2012. december 18. 12:29
Rock Powervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.17. Hozzászólás: 168 Csatolások: 10 Azonosító: 191756 offline |
Ezt már olvastam.Minden esetre nagyon várom!
2013. augusztus 18. 11:37
Akkor 3D-ben élvezhetjük ahogyan Justin búzakalász a nadrágjába dugja egy rajongója mobilját ? Hát nem tudom én nem szívesen érezném azt hogy bár csak filmvásznon keresztül is de a pofámban van ez a gyerek...
Aztán ha elkészül ez a "csodálatos" "film" nehogy ennek is a bemutatóján a hisztérikus Belieberek összeessenek mint a One Direction "film" premierjén az 1D rajongók. Mert azért a Belieberek őrültebbek egy hajszálnyival, mert ők még azt is elviselik ha rájuk köp,ugye?
Aztán ha elkészül ez a "csodálatos" "film" nehogy ennek is a bemutatóján a hisztérikus Belieberek összeessenek mint a One Direction "film" premierjén az 1D rajongók. Mert azért a Belieberek őrültebbek egy hajszálnyival, mert ők még azt is elviselik ha rájuk köp,ugye?
2013. augusztus 26. 11:17
Jenni011új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.11. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 205845 offline |
Az tök jó lesz még egy film:) A filmjei egyszerűen megintitóak mint a Never Say Never is. Hogy ő hogy nőtt fel meg hogy csak ugy hirtelen sztár lett belőle:D nagyon jó és most 3D-s lesz
Kapcsolódó sztárok
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni