Attól,hogy együzt elmennek az állatkertbe,még nem biztos,hogy járnak.Lehet,hogy csak barátok.Nem kell mindent félrérteni."Taylor Swifrt és Harry Styles válalják kapcsolatukat".Egek,csak állatkertben voltak,nem smaciztak az utca közepén.Ekkora logikát.
Ha mégis együtt vannak,akkor sok boldogságot nekik.
ja és nem minden directioner ilyen aggresszív,hogy fenyegető üzeneteket ír Taylornak.Ez már beteges.
Taylor Swift és Harry Styles vállalják kapcsolatukat
2012. december 03. 17:40
directionerdomcsiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.02. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 190844 offline |
2012. december 03. 17:41
Christiina |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.10. Hozzászólás: 504 Csatolások: 110 Azonosító: 175233 offline |
Szóval.. ha én elmegyek sétálgatni a barátnőmmel a parkba akkor leszbikusok vagyunk?
2012. december 03. 17:43
linna♥ Brian&Justin ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.03. Hozzászólás: 4901 Csatolások: 0 Azonosító: 164721 offline |
Idézet (Selli gomez fan @ 2012.12.03. 17:13)
Nahát , nemtudtam hogy Taylor lezbi
Én meg azt nem akarom elhinni, hogy te egy kultúrált embernek születtél!
2012. december 03. 17:43
Oké, először én is kiakadtam, mert Taylor nem a szívem csücske, de a Directionerek ’kedves’ üzenetei észhez térítettek. Egyáltalán, ki kezdte ezt terjeszteni? Elmentek egy állatkertbe, nem egyedül, velük volt a 1D stylistja, neki a kislánya és ezen a képen sem úgy tűnik, hogy egyedül vannak - szóval igen, tuti jön az esküvő. Én vagyok mindössze olyan vak és valószínűleg eszement, hogy nem cseszegetem a szegény csajt, sőt, nem sokat látok a kapcsolatukba?
2012. december 03. 17:51
De...most...istenem! Attól hogy elmentek a barátokkal sétálni az nem jelenti azt h együtt vannak!!! Pont erről beszéltem... Majd akkor legyenek szívesek hírt csinálni ebből, ha a tengerparton csókolóztak! Ha viszont együtt is vannak sztem jó pár lennének és végre Harry sem marad szingli Csak legyen mindenki happy ennyi a lényeg, de neeem mert jönnek a hülye fenyegetőző rajongók és -ahogy a cikk is írja- megdobálják őket szeméttel. Komolyan...áhh!
2012. december 03. 17:54
Kendra Breeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.16. Hozzászólás: 92 Csatolások: 0 Azonosító: 155646 offline |
Ó, istenem -.- Miért ne illenének össze? Csak mert van egy-két Directioner, aki ki sem állhatja Taylort? Szerintem aranyosak együtt. Taylort ugyan nem szeretem, nem is vagyok mániákus 1D rajongó... De jól néznek ki együtt, és ha valóban igaz a hír, legyenek boldogok. Ennyi.
2012. december 03. 18:01
Ayame.01typical teen, sorry |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 5540 Csatolások: 32 Azonosító: 159255 offline |
Szerintem nem illenek össze... és ezt nem azért mondom mert féltékeny vagyok az állítólagos kapcsolatukra vagy ilyesmi... hanem azért mert nekem ez a véleményem. Taylor sosem volt az egyik legkedveltebb sztárom sőt... de ha Harry-t boldoggá teszi... akkor kívánom nekik a legjobbakat.
2012. december 03. 18:02
Nem illenek össze. Hisz amint tudjuk Harry (nemkicsit) perverz. És ha jól tudom a BARNA, GÖNDÖR lányok jönnek be neki. Ehez kétest Taylor ezeknek a tökéletes ellentéte. És hát nekem Swift olyan kis zárkózottnak és túl komolynak tűnik. És ha tényleg kihasználja Harryt...Mindegy. De attól, hogy látták őket sétálni plusz még velük együtt vagy 10 embert egyből járnak? Tyűha hát ok.
2012. december 03. 18:02
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Hogy őszinte legyek, sosem volt a szívem csücske ez a csaj, sőt a legtöbbször általában ellenszenvet váltott ki belőlem. A zenéje sem ér egy fabatkát sem, és ahogyan a Valentin napban alakított... Komolyan, még májli szájrusztól sem kapok olyan szinten ideggörcsöt, mint téjlor szvifttől. A hangja átlagos, a zenéje gagyi, nem is értem, hogy mi a jó Isten zabálnak rajta. De hát a válasz itt van az orrunk előtt: ez csaj kinek nem rakja szét a lábát, hogy a sajtó róla beszéljen? Az nekem is erőteljesen befigyelt, hogy adja a kis szüzike angyalkát, de egyébként fűvel-fával összeszűri a levet. Mert ne haragudjatok, de ő sem a tehetségéért kapta azt a rengeteg Grammyt.
Egyébként nekem meg ne magyarázza be senki, hogy egy felnőtt nőnek egy 16-17 éves gyerekre van szüksége. Most jöhettek azzal, hogy a szerelemben nincs korhatár, de mi nők, valljuk be sokkal jobban szeretjük, ha a párunk velünk egy idős, vagy idősebb tőlünk. Én speciel egy 16 évessel elképzelni sem tudnám magamat. Miért? Mert nekem komoly kapcsolatra van szükségem, lelkitámaszra és szerelemre. Herike meg - a videókból kifolyólag - , nem éppen úgy néz ki, mint aki legalább a harmincas pasas agyiszintjén lenne, sőt sokkal inkább megkérdőjelezhető, hogy szegény gyerek az idő során nem kezdett véletlenül visszafelé fejlődni. Téjlor meg szánalmas, ennyi. Megvan, hogy miért nem szeretem és nem is valószínű, hogy a közel jövőben tartani is fogom valamire. Tipikus tinisztárocska, akinek semmi keresnivalója a Grammy-díjasok között.
Egyébként nekem meg ne magyarázza be senki, hogy egy felnőtt nőnek egy 16-17 éves gyerekre van szüksége. Most jöhettek azzal, hogy a szerelemben nincs korhatár, de mi nők, valljuk be sokkal jobban szeretjük, ha a párunk velünk egy idős, vagy idősebb tőlünk. Én speciel egy 16 évessel elképzelni sem tudnám magamat. Miért? Mert nekem komoly kapcsolatra van szükségem, lelkitámaszra és szerelemre. Herike meg - a videókból kifolyólag - , nem éppen úgy néz ki, mint aki legalább a harmincas pasas agyiszintjén lenne, sőt sokkal inkább megkérdőjelezhető, hogy szegény gyerek az idő során nem kezdett véletlenül visszafelé fejlődni. Téjlor meg szánalmas, ennyi. Megvan, hogy miért nem szeretem és nem is valószínű, hogy a közel jövőben tartani is fogom valamire. Tipikus tinisztárocska, akinek semmi keresnivalója a Grammy-díjasok között.
2012. december 03. 18:03
Szerintem nagyon aranyosak együtt Ezt úgy mondom hogy nem vagyok elvakult rajongója egyik személynek sem. Felháborító hogy egyáltalán eszébe jutott annak a 'rajongónak' az hogy megdobálja Taylort szeméttel. Hova tűnt a tisztelet az emberekből..
2012. december 03. 18:07
Guardian Angelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 196 Csatolások: 0 Azonosító: 158925 offline |
Szerintem nagyon aranyosak együtt.
2012. december 03. 18:12
Ilovezayn4evervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.16. Hozzászólás: 251 Csatolások: 0 Azonosító: 186109 offline |
Ne hát ez szánalmas! Ezek nem is Directionerek' VAHH ANNYIRA IDEGESÍTŐ ÉS VALAKIT MIST AGYON VERNÉK AKIK ILYET ÓRNAK. Szörnyű! Szerintem nem annyira illenek őssze de rengeteg boldogságot kívánok nekik ha szerelmi lég összejönnek:)<3
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.