Starity

Kendra Bree profilja

Kendra Bree white  
  • Csatlakozott
  • 2011. július 16.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • új tag
  • Születési idő
  • augusztus 20.
  • Lakhely
  • Budapest
  • Párkapcsolat
  • nem vagyok foglalt
  • Foglalkozás
  • tanulok
  • Kedvenc időtöltéseim
  • barátok, msn, facebook, böngészés
  • Zenei stílusom
  • hűű.. mindenfélét:)♥
  • Imádom
  • a vámpírnaplókat, a csokis mazsolát, a zenét♥, a filmeket, sorozatokat, meg persze Lant, és Birdet ;D♥
  • Utálom
  • sokmindent, és sokmindenkit :|
  • Weblapom
  • - nem publikus -
  • Skype-azonosítóm
  • - nem publikus -

bliblablu.:D

Kendra Bree
Utoljára aktív: 2013.01.03. 22:10Státusz módosítva: 2012.09.09. 16:04

Mi újság nála?

2012.12.05. 19:07Kendra Bree új kedvence Taylor Momsen

2012.11.11. 19:07Kendra Bree és lilla771 mostantól barátok

2012.11.03. 17:05Kendra Bree új kedvence Ashley Greene

2012.10.25. 19:07Kendra Bree új kedvence Douglas Booth

2012.09.09. 11:11Kendra Bree új kedvence Trevor Jackson

Bemutatkozás


Sziasztok. :)

Hát, igen. A profilom :M. Ez egy olyan kérdés nálam, amit nem igazán tudok eldönteni. xd Személyeset írjak, vagy, hogy miket szeretek? Idézeteket? Képeket? Esetleg egy két dolgot a hétköznapi életből? És miközben ezt írom, rájövök, hogy ez a kis irkafirka tök jó lenne bevezetőnek. És a többi dolog? Hát, egy kicsi ebből is, és abból is. :) Remélem végigolvasod:D

Hát, gondolom mindenki rájött, hogy nagy Ian Somerhalder rajongó vagyok. :) Már a Vampire Diaries előtt ismertem, és nagyon jó színésznek tartom, ugyanakkor észbontóan szexi. *-* Nagy állat-és természetvédő, decemberben lett 33 éves, és a menyasszonya Nina Dobrev, a VD Elenája, Katherinje, és Charlotte-ja. :D

Taio Cruz az én kedvenc énekesem. :3 Imádom őt, a hangját, a nevetését, és mindenét úgy együttvéve. A két kedvenc számom tőle jelenleg a Hangover, és a Troublemaker. A többit is imádom, de ez a kettő az első helyen áll. :). A Dynamite-ot pedig németül is el tudom énekelni. :D Nagyon kiakadtam, mikor nem mentem el a nyári koncertjére, és megfogadtam, hogy ha itt lesz megint, 1000%, hogy elmegyek.<3

Azt hiszem, erről nem is igazán kéne mesélnem. The Vampire Diaries a sorozat címe, Magyarországon Vámpírnaplók címen adják, de a szinkronosat nem szeretem, így magyar felirattal nézem. :)

Adam Lambert. OMG. Imádom a pasit. A hangját, a zenéjét, a szövegeit, a kinézetét, a humorát, a bölcsességét... És nem. egyáltalán nem zavar, hogy homoszexuális. Vannak akik buzinak nevezik, bár szerintem ez a szó már teljesen elavult. A féltékeny, semmire sem jó srácok szokták ezt mondani minden énekesre, színészre, modellre, akikért a lányok odavannak.^^ Szóval, vissza 

Adamre. :3 Már az American Idolban is nyomon követtem, akkor megszerettem. Kicsit furcsának találom az új haját (világosszőke - szerinte mézszőke), de ez is jól áll neki. A fekete a best, de így is jól néz ki. :D Most új tetkója is van, az alkarjára tetováltatott egy szöveget, aminek a fordítása az, hogy "A zene lenyugtatja a vadállatot."


Lucy Hale... Példaképem. Annyiraaaaa gyönyörű, ráadásul énekel is. Még kicsi volt, mikor az American Juniorsban szerepelt, azokat a videókat is imádom. :D Volt egy filmje, az Egy tündérmese - Volt egyszer egy dal főszerepe az övé. Imádom. *0*. Pretty Little Liars ABC Familys sorozatban főszereplő, amit szintén imádok. Meg szerepel a Sikoly 4 elején, de meghal.xD A hangját is imádom, a stílusát, a kinézetét, és a játékát is. Olyan akarok lenni, mint ő.

Magamról nem igazán tudok mit mondani. :)

15 éves vagyok, Budapesten, (Magyarországon) élek. Szeretem a szerelmemet, az internetet, a sorozatokat, a filmeket, a zenéket, a könyveket, a finom kajákat, az édességeket, a családomat (csak túl gyakran idegesítőek), az Ügynökséget, bamit, Napit, és még a sok hülyét, akiket a barátaimnak nevezek. :D Most fogok továbbtanulni, sikeresen megírtam a felvételit, és a Karinthyban fogom tovább boldogítani a népet. :3 Az iskolában egy ideig jártam PáTV-re, ami egy ilyen média izéként szolgál, de nem csináltunk semmit, ezért már nem járok. Amúgy nagyon érdekel ez az animáció-készítés, szóval ITT beleshetsz hozzám, bár még elég kezdő vagyok. ˇˇ Az iskolai átlagom 4,23, szóval jó tanulónak mondhatom magam :D. A kedvenc tantárgyaim közé tartozik a rajz (ha a tanár nem lenne seggfej, még jobb lenne), a töri, az irodalom, és az ének. Mellesleg imádok énekelni, táncolni (bár azt nem igazán tudok. xD), verseket írni, könyvet írni ˇˇ, olvasni, blogolni, és mindenféle oldalon járkálni. Gyakran lógok facebookon, msnen, mindenféle blogokon, történetes oldalakon. :D Van egy nővérem, és egy öcsém, (utóbbi a háziállatok közé tartozik xD.), van egy mókusom, Mona Lisa, két cicám, és két halam az akváriumban..2..? vagy 1? Várj, megnézem..xd
Oh, Yeaah. :'d 2. +még van egy kinti halastavunk, amiben van sok-sok hal :M. Öh, ja, meg van egy anyukám, meg egy apucim (L).

Sorozatok, amiket nézek:

- Fringe (Rejtély)
- Pretty Little Liars
- The Nine Lives of Chloe King
- The Secret Circle (Titkos Kör)
- The Vampire Diaries (Vámpírnaplók)

Plusz még nézek egy-két sorozatot a Disney Channel-en, meg egy animét.

- Naruto
- Varázslók a Waverly helyből
- Zsenipalánták
- És... őő, most más nem jut eszembe :DD

 

Kedvenc idézeteim:

"Rossz úton jár az, aki álmokból épít várat, s közben elfelejt élni." (Dumbledore, Harry Potter)

 

 

 


"Senki nem határozhatja meg, kibe lesz szerelmes - és annak sem lehet az érzéseit megváltoztatni, aki nem viszonozza a tieidet." (J. R. Ward)


"Minden kép belülről érkezik - a (kreatív) erő a nyugalomban rejlik." (Rüdiger Dahlke)


"Mert a könyvek világa hatalmas, nagy világ, boldog azilum, üdülés és menedékhely a mindennapok világa elől!" (Herbert George Wells)


"Mi a féltékenység? Szerelem vagy gyűlölet? Szerelemből fakad, de gyűlöletet ébreszt." (Eur
ipidész)


"A lány mélységesen szerette. És szerette volna megsimogatni. Mindig szerette volna átölelni, de csak addig, míg a fiú nem akarta őt." (David Herbert Richards Lawrence)


"Nekem senkim sem maradt. Nem volt velem más - csak én. Mint mindig." (Murakami Haruki)


"Azt hitte, ha életben találja, az elég lesz ahhoz, hogy tovább élje az életét - de a gondolat, hogy itt él valahol ezen a bolygón, de nem vele, furcsa mód szinte megbénította." (J. R. Ward)


"Előfordul (...), hogy az ember arról, ami van, úgy szerez tudomást: előbb kideríti azt, ami nincs." (Walter Scott)

"A 'hol voltál' több, mint egy egyszerű kérdés. Aki ezt kérdezi, egyben azt is mondja: 'hiányoztál', 'veled szerettem volna lenni'." (Paulo Coelho)


"Az élet álmok nélkül olyan, mint a kert virágok nélkül, a lehetetlen álmokkal teli él
et viszont olyan, mint a művirágokkal teli kert..." (Alessandro D`Avenia)


"Az a baj azzal, ha az ember a négy fal között van: a világ odakint megy tovább, még akkor is, ha úgy tűnik, hogy neked örökre megállt az idő." (Sarah Dessen)

"Akár úr, akár hölgy, aki nem leli élvezetét egy jó regényben, bizonyára elviselhetetlenül ostoba." (Jane Austen)


"Ha nem tudsz nevetni magadon, az élet sokkal hosszabbnak fog tűnni, mint szeretnéd." (A régi környék c. film)

 

"A zenélés egész egyszerűen eljuttat a felismerésig, mit jelent az: élni." (Matthew James Bellamy)


"Minden tudás forrása a szenvedés." (Simone Weil)


Ha Isten könnyet helyez a szemedbe, az csak azért van, mert a szívedben szivárványt akar kifeszíteni.

Ha letekertél idáig, sziaaa. És ha elolvastad akkoris. Adam legyen veled.^^

Kedvenc sztárok

1 Adam Lambert
2 Taio Cruz
3 Lucy Hale
4 Ashley Benson
5 Ian Somerhalder
további kedvencek

Randomképek

Ninaaaa. gyönyörűű:3
mosthaltammeg.
együtt. csodásak^^
hahaa.

Üzenőfal

AdamLambert29 szia szavaztam és ha nem baj jelöltem is !!

2013.06.16. 11:11

Namii Üdv, P ügynök. (és most van az a pillanat amikor mindenki hülyének néz. sebaj :'D) Nemtom mikor változtattad meg a profilod, de a mostani annyiraa tetszik. *w* Egyszóval irigyellek. :DD És én is nemrég elkezdtem nézni a Pretty Little Liarst, bár nekem Ashley a kedvencem, de attól még szeretem Lucyt is. :3 Na nem is dumálok tovább, ha feljössz msnre és ráérsz akkor írj. :Á U.I: A süti legyen veled! ˇˇ

2012.08.31. 15:03

Törpemókus Szia! :) Szavaztam, mert Te is szereted Taio Cruzt, és ennek örülök. :)

2012.08.15. 17:05

vamphanna Igen,en is eszre vettem. :) :D

2012.08.15. 13:01

vamphanna Köszi hogy bejeloltel :) visszament.Es szavaztam rad.

2012.08.15. 08:08