Eddig mindenki csak találgatott, vajon tényleg van-e valami a két énekes között, ám mára már bebizonyosodott: együtt vannak.
A teljes cikkhez kattints ide!
Igazak a hírek: együtt van Taylor Swift és Harry Styles
2012. december 04. 22:27
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline |
Hát erre nem tudok mit mondani, csak azt hogy remélem nem tart sokáig! :S
1 felhasználónak tetszik:
cserike99
2012. december 04. 22:34
Im a SlaveForBritneyʙʀɪɴᴛʏ ʙɪᴄʜ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.27. Hozzászólás: 4352 Csatolások: 409 Azonosító: 186761 offline |
Oh my God.
És nyilván mi el is hisszük, hogy egy amolyan Taylor Swift-féle kapcsolat 1 hónapnál tovább fog tartani... Amikor bezzeg már a süllyesztőben fog figyelni a Vájn Direksön, kedves Taylorkánk még azt is megfogja tagadni, hogy ismerte ezt a herri huligánt. Zenei munkásságaikat már szerintem önmaguk se tartják sokra, ha ilyen ÉRDEKkapcsolatokkal akarnak címlapra kerülni. Már pedig ez inkább szól a népszerűségről, mint sem a szerelemről. Amolyan Dzsásztín Bíbőr és Szalonna Gomez-féle kapcsolatnak tűnik ez az egész.
Alig várom, hogy 1-2 nap múlva a "Legolvasottabb hírek" című felsorolás legtetején álljon ez a cikk.
És nyilván mi el is hisszük, hogy egy amolyan Taylor Swift-féle kapcsolat 1 hónapnál tovább fog tartani... Amikor bezzeg már a süllyesztőben fog figyelni a Vájn Direksön, kedves Taylorkánk még azt is megfogja tagadni, hogy ismerte ezt a herri huligánt. Zenei munkásságaikat már szerintem önmaguk se tartják sokra, ha ilyen ÉRDEKkapcsolatokkal akarnak címlapra kerülni. Már pedig ez inkább szól a népszerűségről, mint sem a szerelemről. Amolyan Dzsásztín Bíbőr és Szalonna Gomez-féle kapcsolatnak tűnik ez az egész.
Alig várom, hogy 1-2 nap múlva a "Legolvasottabb hírek" című felsorolás legtetején álljon ez a cikk.
2012. december 04. 22:36
mayaa.optimistic.™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 2178 Csatolások: 1309 Azonosító: 160044 offline |
Olyan érdekes hogy Taylorka mindig ismert és/vagy pénzes pasik oldalán köt ki. Aztán két hónap múlva megy a sajtóhoz bőgni hogy megint szakítottak.. Szánalom..
2012. december 04. 23:33
Mintha ezt már olvastuk volna nem is olyan régen. -.-" De mindegy. A véleményem nem változott. Taylor olyan, mint egy hajó horgony nélkül. Legközelebb talán ő lesz az új Ms. Bieber. -.-" Már ez sem lepne meg. A szakításukat pedig majd dalban mondja el.
2012. december 04. 23:36
Idézet (Im a SlaveForBritney @ 2012.12.04. 22:34)
Ó, már este ott lesz.
Én azt várom, hogy halljam Taylor legújabb slágerét a rádióban, How Harry Styles broke my heart címmel.
2012. december 05. 00:16
Janiedreamer ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 6051 Csatolások: 43 Azonosító: 142376 offline |
Már megint felfújnak mindent. Én drukkolok nekik. A lényeg, hogy boldogok legyenek. Ha együtt, hát akkor úgy. Ne utálkozzatok! Mindenki megérdemli a boldogságot. És ha nem próbálkoznak, sosem tudják meg, mi lett volna ha...
1 felhasználónak tetszik:
trina
2012. december 05. 05:45
Ha ők egymásban találtak boldogságra akkor nem kell ellenük lenni.Hiszen ők is csak emberek.Joguk van hozzá.
2012. december 05. 05:54
Ha Harry boldog vele akkor nincs gond én örülök neki,hogy boldog,de úgy is az lesz,hogy 1-2 hónap múlva jön egy gazdagabb/híresebb srác és akkor Taylor ott fogja hagyni Harryt,mert hát ismerjük Taylor Swift-et.
2 felhasználónak tetszik:
tothbianka,
nyúl fing
2012. december 05. 06:00
Netti35visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.15. Hozzászólás: 214 Csatolások: 0 Azonosító: 171275 offline |
Sok Boldogságot nekik! Nagyon remélem, hogy évekig együtt lesznek, sőt azt is, hogy össze is fognak házasodni és gyerekeik lesznek és Taylor Swift azt fogja dalban elmondani, hogy mennyire boldog. Ti directionerek meg ehetitek a kefét, mert iszonyatosan nagy gyökerek vagytok még mindig és nem igaz, hogy nem bírjátok be emelni, hogy nem lesztek a barátnői egyiknek sem! Sőt találkozni se fogtuk velük...FOGJÁTOK FEL!
2012. december 05. 06:41
Guardian Angelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 196 Csatolások: 0 Azonosító: 158925 offline |
Szerintem összeillenek. Sok boldogságot nekik.
2012. december 05. 06:47
ducsaiannasztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.13. Hozzászólás: 2140 Csatolások: 5 Azonosító: 162041 offline |
Már egyszer leírtam a véleményemet.Szerintem nem össze illő páros...de ha boldogok és szeretik egymást akkor..az a lényeg
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.