Labancz Lilla tavaly ősszel közölte a bombahírt, hogy szerepet kapott egy amerikai filmben, ám az utóbbi időben nem sokat hallottunk a projektről. A film most azonban újra felbukkant.
A teljes cikkhez kattints ide!
Labancz Lilla amerikai filmje jövőre debütál
2012. december 05. 09:10
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10970 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline |
Háháhá... Pedig de nagyra volt magától anno. Még annyira sem fog befutni, mint Dobó Kata, pedig Kata legalább tényleg tehetséges is...
Majd ha készül egy Baywatch-remake, akkor Pamela Anderson beajánlja majd őt az új C.J. Parker szerepére. És persze totális bukás lesz az is...
Majd ha készül egy Baywatch-remake, akkor Pamela Anderson beajánlja majd őt az új C.J. Parker szerepére. És persze totális bukás lesz az is...
2012. december 05. 09:30
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline |
De jó neki.
2 felhasználónak tetszik:
Sally Sparrow,
Pöttömke
2012. december 05. 09:34
harry.styles98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.23. Hozzászólás: 411 Csatolások: 0 Azonosító: 181246 offline |
nekem nem jön be
2012. december 05. 09:34
Én már tavaly megmondtam, hogy ha kiadják, csak DVD-s megjelenés lesz. Aki nemzetközi karriert akar befutni, annak nem ZS kategóriás filmekben kéne játszania.
2012. december 05. 11:59
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline |
Nem azért, de Én nem értem hogy tehették be egy filmbe is azt a nőt... A napnál is világosabb, hogy semmi köze ahhoz a dologhoz amit színészetnek hívunk. És az a fej... Akkor sem jósolok Neki karriert. Megkapta 15 percét a hírnévből, de ennyi volt! Nagy költségvetésű filmekbe úgy sem szerződtetik le, mert oda azért tehetség is kéne...
2012. december 05. 13:36
"a filmben szereplő kutya is előkelőbb helyre került a stáblistán a magyar színésznőnél" ezen már vagy 2-3 perce röhögök
2012. december 05. 13:54
prézliPókasszony |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 8037 Csatolások: 25737 Azonosító: 107627 offline |
Most miért vagytok ennyire ellenszenvesek? Hiszen Lilla a mestermű Álom.netben már megcsillogtatta nem is akármilyen tehetségét Pamela barátnője biztos pont lesz arra, hogy befusson. Mert hát egy okos, szilikonmentes, közel sem plázacica szőke (lsd. az előbb említett hölgy) már befutott, most kell ilyen Einstein barnában is
2012. december 05. 14:11
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7118 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline |
Kíváncsi vagyok!
2012. december 05. 15:14
like meEmma Woodhouse |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 1415 Csatolások: 15 Azonosító: 164042 offline |
Ezt nevezem karreirnek, amerikai filmek mi? Egy gyenge filmben egy átmeneti szereplő Mit gondolt Ribancz Lilla? Azt hogy a ferde két szép szeme egymagában híressé teszi?
2012. december 05. 17:16
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline |
Na de Siistra, ne légy ilyen borúlátó, Lilla biztosan csak azért nem volt benne az előzetesben, mert a fő attrakciót nem akarják leleplezni már most. Igazából ez az egyetlen lehetőség, amit el tudok képzelni. Nem értem, hogy itt miért nem értékeli senki ezt a lappangó őstehetséget, ami benne lakozik és épp készül felszínre törni egy ilyen rendkívül ígéretes, minőségi darabban, amiben Lilla végre Hollywood nagyjaival játszhat, közvetlen még mielőtt közéjük emelkedne. Mindig csak a rosszindulat...
Én már alig várom
Én már alig várom
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
"Haha" - Jenna Dewan vőlegénye kinevette Channing Tatum és Zoe Kravitz szakítását?
"Haha" - Jenna Dewan vőlegénye kinevette Channing Tatum és Zoe Kravitz szakítását?
Nagyon kinevette őket.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!