Starity

Labancz Lilla amerikai filmje jövőre debütál

2012. december 05. 08:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Labancz Lilla tavaly ősszel közölte a bombahírt, hogy szerepet kapott egy amerikai filmben, ám az utóbbi időben nem sokat hallottunk a projektről. A film most azonban újra felbukkant.

hirdetés
Labancz Lilla amerikai filmje jövőre debütál

Labancz Lilla az egész országot lázba hozta, amikor bejelentette, hogy szerepet kapott egy amerikai filmben, amelyben Danny Trejo oldalán játszhatott. A film elkészült, azonban az utóbbi egy évben nemigen hallhattunk semmit ezzel kapcsolatban.

Már-már azt gondolhattuk, hogy a neves szereplőgárda ellenére sem sikerült forgalmazót találni a filmhez, és a mű a rendező, Kenneth Castillo gardróbjában lesz az enyészeté, ám kiderült, hogy ha mozis premier nem is lesz belőle, DVD-n kiadásra kerül a bipoláris bokszolóról szóló történet. A film 2013. januárjában kerül forgalomba a Lionsgate égisze alatt.

A hivatalos előzetes már elérhető, igaz, számunkra rossz hír, hogy Lilla nem szerepel benne, sőt, a filmben szereplő kutya is előkelőbb helyre került a stáblistán a magyar színésznőnél. Több, mint valószínű, hogy nem ez a film teszi majd világsztárrá az Álom.net főhősnőjét, mindenesetre tapasztalatszerzésre kiváló lehetőség volt a hollywoodi karrierjét építő Lilla számára.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek