Migrént okozhat A hobbit
2012. december 05. 15:23
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9319 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Még nem láttam 3D-s filmet és szerintem nem is fogom, mert ennyi pénzt nem adok ki mozijegyért. Egyébként a moziban annyian zörögnek a kukoricával, csokival és szürcsölik a kólát, az nem elég a szédülés ellen?
2012. december 05. 15:53
Szerintem túl sokat kihoztak belőle max egy kis fejfájás lehet.
2012. december 05. 16:00
|
|
Im a SlaveForBritneyʙʀɪɴᴛʏ ʙɪᴄʜ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.27. Hozzászólás: 4352 Csatolások: 409 Azonosító: 186761 offline
|
Muszáj minden filmet ilyen hülyeségekkel elcseszni? Engem nyilván érdekel, hogy a filmben érezzem magam, csak azért, hogy a vége után napokig fájjon a fejem, szemem, agyam stb.
Sosem szerettem a felesleges 3D-s filmeket. Megölik a film lényegét. Csak olyan filmeknél kell alkalmazni ezt az egészet, ahol van is neki értelme...
Sosem szerettem a felesleges 3D-s filmeket. Megölik a film lényegét. Csak olyan filmeknél kell alkalmazni ezt az egészet, ahol van is neki értelme...
2012. december 05. 16:26
Majd meglátjuk
Nem, eszemben sincs szemetet nézni.
2012. december 05. 16:29
|
|
kismutyesz |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.04. Hozzászólás: 597 Csatolások: 0 Azonosító: 161608 offline
|
Én szeretek kockáztatni.
2012. december 05. 17:06
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Hát, nem nagyon érdekel,hogy rosszul leszek e tőle vagy nem.Így is-úgy is megfogom nézni.
2012. december 05. 18:54
|
|
Hustler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.30. Hozzászólás: 1521 Csatolások: 89 Azonosító: 176857 offline
|
Nekem semmi bajom nem szokott lenni a 3D-s filmektől, maximum a szemem fárad el egy kicsit, de az amiatt is van, hogy mindig esti vetítésre megyünk. Engem a világon semmi nem akadályozhat meg abban, hogy megnézzem A hobbitot - már egy ideje szinte számolom vissza a napokat. Szerintem már az első két napban valamikor elmegyünk, és ez nekem még szülinapi ajándék is.
Viszont az biztos, hogy tekintettel a szülinapomra, rá fogom venni a 3D-mániás anyámat, hogy most az egyszer nézzük normálisan. Mint mondtam, nincs bajom az ilyen túlspékelt filmekkel, de szeretném ezúttal úgy igazán beleélni magam, és lélekben ott lenni. Szeretem a trilógiát, és 3D nélkül "hagyományos" "gyűrűk urás" lesz.
Viszont az biztos, hogy tekintettel a szülinapomra, rá fogom venni a 3D-mániás anyámat, hogy most az egyszer nézzük normálisan. Mint mondtam, nincs bajom az ilyen túlspékelt filmekkel, de szeretném ezúttal úgy igazán beleélni magam, és lélekben ott lenni. Szeretem a trilógiát, és 3D nélkül "hagyományos" "gyűrűk urás" lesz.
Kapcsolódó sztárok
Cara Delevingne történelmet írt a Playboy nyomtatott címlapján
Cara Delevingne történelmet írt a Playboy nyomtatott címlapján
Cara Delevingne az első nyíltan leszbikus nő a Playboy nyomtatott címlapján.
Kiderült, mi okozta Sam Neill halálát
Kiderült, mi okozta Sam Neill halálát
Kiderült, hogy mi okozta a halálát.
Anne Hathaway-t sokkolta a harmadik terhessége
Anne Hathaway-t sokkolta a harmadik terhessége
Harmadik gyermekét várja.
A Netflix miatt hagyott fel a színészettel Ian Somerhalder
A Netflix miatt hagyott fel a színészettel Ian Somerhalder
Évek óta nem vállalt színészi munkát.
Nem is próbálta titkolni a szerelmét az Off Campus új párosa? Régi videó terjed Mika Abdalláról és Josh Heustonról
Nem is próbálta titkolni a szerelmét az Off Campus új párosa? Régi videó terjed Mika Abdalláról és Josh Heustonról
Nem zavartatták magukat.
Palvin Barbara nehezen viselte a terhesség okozta súlygyarapodást
Palvin Barbara nehezen viselte a terhesség okozta súlygyarapodást
Szorongást okozott nála a teste változása.
A Teen Wolf sztárja csatlakozott Szcientológia Egyházhoz
A Teen Wolf sztárja csatlakozott Szcientológia Egyházhoz
Elárulta, miért döntött így.

0 felhasználónak tetszik: