Külön karácsonyozik Kristen Stewart és Robert Pattinson
2012. december 06. 14:14
GossipCat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.26. Hozzászólás: 606 Csatolások: 30 Azonosító: 172074 offline |
Szerintem ha lemegy ez a BD2 mizéria, úgyis szétmennek.. bár kitudja...
1 felhasználónak tetszik:
justthetruth
2012. december 06. 14:16
justthetruthvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.03. Hozzászólás: 319 Csatolások: 0 Azonosító: 185410 offline |
Annyira nem szeretem ezt a csajt!!! Unalmas, mindenki isteniti mint színésznőt pedig állandóan csak fapofát vág!!! Minden velük van tele, fel kéne lőni őket az űrbe, én azt mondom.
2012. december 06. 14:21
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
Nem értem mit kell ezen problémázni. Szinte mindig együtt vannak. Karácsony pedig különleges ünnep, miért nem ünnepelhetnének mindketten külön a családjaik körében? Rob azért nem olyan gyakran utazik haza. Arról meg nem is beszélve, ha nekem volna bátyám, én sem tudnék megbocsátani egy ilyen dolog után.
2012. december 06. 14:48
joly87Shadowhunters |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.25. Hozzászólás: 1560 Csatolások: 361 Azonosító: 146147 offline |
Nem csodálom, hogy kényelmetlenül érezte magát én a szégyentől el sem tudtam volna menni. Nagyon bátor volt ,hogy elment. Megértem Robert szüleit és a testvéreit,hogy még mindig nem biznak benne. Én sem nagyon bizom benne,hogy nem játssza el ezt még egyszer.. Már ugysem lesz olyan jó a kapcsolatuk mint a történtek elött szerintem mármint az embereknek is mindig eszébe fog jutni hogy mit csinált
2012. december 06. 14:58
Hát még jó, hogy a családját választott inkább..
2012. december 06. 16:15
én nagyon szeretem a Robsten párost és örülök nagyon h kibékültek:$ de szerintem is igy jobb mert még nem kell erőltetni a dolgot:)!
2012. december 06. 16:36
doggirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.22. Hozzászólás: 218 Csatolások: 0 Azonosító: 153570 offline |
Hát, persze meg lehet érteni a szülőket, de ős is megérthetnék és tiszteleben tarthatnák a fiuk döntését!Persze nem fognak rögtön megbocsétani Kristennek, de nem is kellene ezt tenniük vele, mert Robot is boldogtalanná teszik ezzel!Választásra késztetik, és ennek nem lesz jó vége...Már amennyiben igaz ez a cikk.Viszont ha igaz is Rob egy kicsit a sarkára állhatna!És a szülők is megpocsáthatnának Stewnek, mert biztosan ők is hibéztak már az életben, mert ős is csak ember ugyebár!Stóval végül is érthető, de akkor sme tisztességes amit csinálnak... <3Robsten FOREVER! <3
2012. december 06. 17:04
stengerkittiಌ†Drømmende†ಌ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 1297 Csatolások: 596 Azonosító: 142983 offline |
doggirl egyetértek. Na, de azért Kristen valamilyen szinten magának keresete a bajt....
2012. december 06. 17:04
Így jár, aki félrelép... ha ne adj Isten még egyszer ilyen helyzetbe kerül, talán kétszer is meggondolja a dolgot. A család nézetét is meg lehet érteni sztem.
2012. december 06. 17:18
Ezen csodálkozni kéne? Rob helyébe az Istenért sem fogadtam volna azt a számító nőszemélyt. Szörnyű ez az egész Tvájlájt paródia, az élen ezzel a patiszonnal meg a lehangoló csajával.
2012. december 06. 17:21
Fergeteges XD annyira látszik,hogy megvan játszva ez az egész herce hurca korulottuk.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.