A színésznő majdnem két héten át egy falatot sem evett a Les Misérablesben való szereplése miatt.
A teljes cikkhez kattints ide!
13 napig koplalt Anne Hathaway
2012. december 07. 07:30
2012. december 07. 09:23
SZERINTEM IS FELHIZIK.DE AMUGY NAGYON ROSSZ ÖT IGY LÁTNI,MERT AMUGY MEG ANNYIRA CSINOS NÖ
2012. december 07. 10:36
Szerintem lefogyni sokkal könnyebb mint visszahízni. Visszaszedni a kilókat sokkal sokkal nehezebb, főleg ha az illető bármennyit ehet, de akkor sem hízik. Ez azért durva!
2012. december 07. 10:54
|
|
laszlobotivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.20. Hozzászólás: 281 Csatolások: 578 Azonosító: 169680 offline
|
szerintem kar volt mert remek alakja volt:D a batman-ben pl nagyon dogos volt igy most viszont mintha oregedett volna
1 felhasználónak tetszik:
Hustler
2012. december 07. 11:16
szegényke
remélem, hogy majd hamar sikerül visszahíznia a régi alakjára, mert az nagyon szép volt
2012. december 07. 11:16
Szegény. Remélem ezek után sikeres lesz a film, nehogy a semmiért tegye magát tönkre.
2012. december 07. 12:35
|
|
Potyidanon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.16. Hozzászólás: 524 Csatolások: 0 Azonosító: 153097 offline
|
nem szegény.színésznő,ő tudja,mennyit vállal egy-egy szerepért.
nagyon várom,hogy láthassam,az előzetes alapján ferge-most figylej!-teges lesz!
nagyon várom,hogy láthassam,az előzetes alapján ferge-most figylej!-teges lesz!
2012. december 07. 12:55
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
A trailer alapján nem tűnik valami jó filmnek, szóval nem érte meg.
Hallottam hogy 15 perces vastaps követte az amcsi bemutatót, ami igazol abban hogy ez elcseszett film lett.
Elég snassz a trailer alapján, a cast zseniális de nem sok reményt fektetek a filmbe a trailer alapján. Általában nem a trailer a döntő a szememben de ha amcsi-angol cooprodukcióval történelmi film készül, az általában nem szokott jól kisülni, lásd The Other Boleyn Girl.
2012. december 07. 13:06
Elvállalta... de akkor is durva. Rossz nem látni a szép mosolyát
2012. december 07. 13:17
Ebből egészségügyi problémái is lehetnek. És nagyon durva következményei !! Egy szerep kedvéért nem kellene kockára tennie az életét !
2012. december 07. 13:49
|
|
Hustler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.30. Hozzászólás: 1521 Csatolások: 89 Azonosító: 176857 offline
|
Valamilyen szinten tiszteletre méltó a munka iránti elkötelezettsége, de nem hiszem, hogy az ő esetében szükséges lett volna koplalni. Eleve nem valami vastag. Meg alapból hülyeség, én semmi pénzért nem tennék ilyet.
Kapcsolódó sztárok
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Megkezdődött a ceremóniasorozat.