Tragédiával búcsúzik a téli szünetre a Vámpírnaplók
2012. december 08. 11:49
Én nem azért de szerintem nem tyler fog elmenni,mert véleményem szerint mivel most a 4/8. epizódban ő lett konkrétan az ALFA a hibridek között.Ezért is sok szerepe lesz még.Én arra következtetek,hogy mivel Matt Jeremyvel lakik és Delenáék is oda mennek a tóparti házba, ezért Mattnek eshet valami baja, amibe belehal. Szerintem Matt-től kell majd búcsút vennünk!
2012. december 08. 11:52
Éppen olvasgatom,hogy sokak szerint Jeremy is kieshet a sorozatból! Ő szerintem biztos hogy nem fog kiesni, mivel Jeremy számára most kezdődik a kaland! Hiszen ő most egy az ötök közül!! Gondolkozzatok! Főleg az gondolkozzon és az járhat közelebb ehhez aki az első évadtól nézi már és rajongója a sorozatnak!!
2012. december 08. 12:35
Valahogy én is Tylerre tippelek, de remélem nem ő fog meghalni.
2012. december 08. 12:35
dorcsyful01 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.20. Hozzászólás: 701 Csatolások: 8 Azonosító: 139116 offline |
Én Tylerre tippelnék. Mattet nem hiszem hogy kinyírják ő az egyetlen emer a sorozatban.
2012. december 08. 13:23
xo.Lona.xo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 695 Csatolások: 348 Azonosító: 171167 offline |
Lehet, hogy Tyler, vagy Jeremy..
2012. december 08. 13:30
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4224 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline |
A mostani 04x08 rész nagyon jó volt.Örültem ,hogy végre Elena és Damon együtt vannak.Remélem a "kötődés" nélkül is szereti Elena, Damont.Nagyon nem szeretném,hogy vissza menjen Stefanhoz.Alig várom a következő részt.Nekem sok tippem van,hogy ki távozhat a sorozatból.Jeremyre tippeltem legelőször ,de rájöttem,hogy neki most kezdődik a kaland, mert az ötök egyik vámpírvadásza.Esetleg Tyler vagy még Matt.
2012. december 08. 13:38
Kyra99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.03. Hozzászólás: 3653 Csatolások: 603 Azonosító: 150526 offline |
Carolinet biztosan nem nyrják ki, Gaby0014. Azzal sok nézőt veszítenének, mivel nem csak Caret, hanem a Klaroline és Tyroline párosokat is kiírnák a sorozatból egyszerre.
Damon, ELena és Stefan a főszereplők, őket még biztosan nem írják ki. Bár a könyvben XY közülük meghal, de attól a résztől a tévés változat még messze van, és nem is feltétlenül fogják a könyvek történéseit követni. - Nem is igazán szokták..
Jeremyvel kapcsolatban a dolgok csak most kezdtek érdekesek lenni, úgyhogy fura lenne, ha most meghalna. (Ráadásul Elena legalább két évadon keresztül azon hisztizne, hogy nem maradt "senkije". )
Matt az egyetlen ember a szereplők közül, aki nem szív vért, vadászik, varázsol, harap vagy vonyít.
Bonnie nélkül a szereplők semmit sem tudnának csinálni, azaz Bennett witch nélkül nincs élet Mystic Fallsban.
Tylerre tippelek, mivel jelenleg többen szurkolnak Klarolineéknak, mint Tyroline párosnak, valamint semmi túl jó indokot nem tudok arra mondani, hogy miért ne halhatna meg. Persze, én szeretem, ahogy az összes többi régebbi szereplőt is, de sajnos valószínű, hogy ő távozik...
Mondjuk, mindig meg tudnak lepni a sorozat készítői, úgyhogy valami teljesen lehetetlen dolog is elképzelhető.
Damon, ELena és Stefan a főszereplők, őket még biztosan nem írják ki. Bár a könyvben XY közülük meghal, de attól a résztől a tévés változat még messze van, és nem is feltétlenül fogják a könyvek történéseit követni. - Nem is igazán szokták..
Jeremyvel kapcsolatban a dolgok csak most kezdtek érdekesek lenni, úgyhogy fura lenne, ha most meghalna. (Ráadásul Elena legalább két évadon keresztül azon hisztizne, hogy nem maradt "senkije". )
Matt az egyetlen ember a szereplők közül, aki nem szív vért, vadászik, varázsol, harap vagy vonyít.
Bonnie nélkül a szereplők semmit sem tudnának csinálni, azaz Bennett witch nélkül nincs élet Mystic Fallsban.
Tylerre tippelek, mivel jelenleg többen szurkolnak Klarolineéknak, mint Tyroline párosnak, valamint semmi túl jó indokot nem tudok arra mondani, hogy miért ne halhatna meg. Persze, én szeretem, ahogy az összes többi régebbi szereplőt is, de sajnos valószínű, hogy ő távozik...
Mondjuk, mindig meg tudnak lepni a sorozat készítői, úgyhogy valami teljesen lehetetlen dolog is elképzelhető.
1 felhasználónak tetszik:
An_d_a
2012. december 08. 13:43
Minimanó94♥Mrs. Brown♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.17. Hozzászólás: 4158 Csatolások: 1061 Azonosító: 120485 offline |
Idézet (Kyra99 @ 2012.12.08. 13:38)
Carolinet biztosan nem nyrják ki, Gaby0014. Azzal sok nézőt veszítenének, mivel nem csak Caret, hanem a Klaroline és Tyroline párosokat is kiírnák a sorozatból egyszerre.
Igazán szép gondolatmenet, csak egy kicsit hibádzik. Ha a könyvben esetleg Klaus halálára gondolsz, akkor nem szóltam, de ugye ez nem következik be, mert nem szerepel a kezdetektől fogva a sorozatban, ha viszont Damon -re, akkor azt el kell mondanom, hogy nem hal meg ő sem szerencsére. a könyvben
2012. december 08. 13:44
Én is reménykedek, hogy Caroline marad. Ő a kedvenc szereplőm
2012. december 08. 13:57
DóriiRainbow98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.27. Hozzászólás: 110 Csatolások: 0 Azonosító: 186718 offline |
Húú én már várom nagyon
2012. december 08. 14:13
Kyra99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.03. Hozzászólás: 3653 Csatolások: 603 Azonosító: 150526 offline |
Idézet (Minimanó94 @ 2012.12.08. 13:43)
Igazán szép gondolatmenet, csak egy kicsit hibádzik. Ha a könyvben esetleg Klaus halálára gondolsz, akkor nem szóltam, de ugye ez nem következik be, mert nem szerepel a kezdetektől fogva a sorozatban, ha viszont Damon -re, akkor azt el kell mondanom, hogy nem hal meg ő sem szerencsére. a könyvben
Tudom, hiszen végigolvastam az egész könyvet, de a mindenki sír (még én is eláztattam a könyvet.. ) rész megvolt benne, és a szereplők nem jöttek rá, hogy még él.
2012. december 08. 14:33
Prettygossipúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.16. Hozzászólás: 34 Csatolások: 0 Azonosító: 189767 offline |
Ne máááár!! Mindenféleképp bőgni fogok, ha Caroline, ha Matt, ha Tyler, ha Jeremy megy el! Nekem ők a kedvenc szereplőim! :'(((
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.