Tragédiával búcsúzik a téli szünetre a Vámpírnaplók
2012. december 08. 16:30
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline |
egyik barátnőm nem fog örülni neki :\
2012. december 08. 16:37
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Hihetetlenül gagyi és igénytelen egy sorozat egyébként. Ugyanazt a sztorit dugdossák le az első évad óta a torkotokon, és nem unjátok még? Ja, hát ott van Somerhalder, nektek csakaz a fontos (legalábbis a többségnek), hogy tudja kire csorgatni a nyálát hetente egyszer egy 45 perces epizód keretében. Felfoghatatlan, hogy hogyan élhetett meg ennyit eddig egy ilyen kretén sorozat, míg emiatt a sz*r miatt nem egy sorozatot kaszáltak el. Somerhalderen kívül van benne valami jó, vagy csak azért nézitek?
Én is annyira reménykedem benne, hogy a három főszereplőt nyírják ki, mert ez a hisztéria már nagyon unalmas. Még, ha legalább jó lenne, de sajnos még az sem. Unalmas, gagyi, vontatott, nem kicsit kiszámítható és a színészi játék köbö a béka valaga alatt van. Ráadásul mindig úgy próbálják izgalmassá tenni (immáron négy éve), hogy valakit/valakiket kinyírnak és új szereplőket vezetnek be, hogy a későbbiekben azokat is kinyírják. Komolyan, ez olyan, de olyan kreatív! Lassan már Barátok Közt 2.0 lesz, mert ott csinálnak ilyeneket.
Én is annyira reménykedem benne, hogy a három főszereplőt nyírják ki, mert ez a hisztéria már nagyon unalmas. Még, ha legalább jó lenne, de sajnos még az sem. Unalmas, gagyi, vontatott, nem kicsit kiszámítható és a színészi játék köbö a béka valaga alatt van. Ráadásul mindig úgy próbálják izgalmassá tenni (immáron négy éve), hogy valakit/valakiket kinyírnak és új szereplőket vezetnek be, hogy a későbbiekben azokat is kinyírják. Komolyan, ez olyan, de olyan kreatív! Lassan már Barátok Közt 2.0 lesz, mert ott csinálnak ilyeneket.
2012. december 08. 17:01
stylezone99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 437 Csatolások: 68 Azonosító: 184963 offline |
Nekem sok gondolatom van arról, hogy ki lehet majd abban a pozícióban, hogy meghal... De remélem Delena páros még sokáig együtt lesz.!
2012. december 08. 17:53
Mirjánafantaszta |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.07.29. Hozzászólás: 1045 Csatolások: 4303 Azonosító: 35778 offline |
Nem igaz, hogy folyton sokkolnak minket! Nem volt elég, hogy megölték sokak kedvenc (enyém is) tanárbácsiját Alaricet, most megint retteghetünk, hogy melyik kedvencünk végzi sűllyesztőben. Tyler, Jeremy, Caroline az első évadban nem voltak a szívem csücskei, de most már megszerettem őket, remélem együknek sem kell búcsút mondanunk.
2012. december 08. 18:48
Dolice9522 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.15. Hozzászólás: 810 Csatolások: 33 Azonosító: 125151 offline |
nekem az az érzésem,hogy Matt távozik.. :/ csak ne Caroline vagy Tyler, légyszi,légysziiiii...
2012. december 08. 18:52
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline |
Már gondolkodom ezen pár napja, nagyon remélem, hogy nem Bonnie vagy Caroline lesz. Esetleg Tyler?
Amúgy nagyon rossz helyre tették ezt az elöző hetes kimaradást, leszúrom magam, ha idén is olyan élvezhetetlenűl darabos lesz a sorozat, mint tavaly.
Amúgy nagyon rossz helyre tették ezt az elöző hetes kimaradást, leszúrom magam, ha idén is olyan élvezhetetlenűl darabos lesz a sorozat, mint tavaly.
2012. december 08. 19:09
LoveNessa |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.06.17. Hozzászólás: 1483 Csatolások: 10859 Azonosító: 153158 offline |
Idézet (Beyla @ 2012.12.08. 16:37)
Hihetetlenül gagyi és igénytelen egy sorozat egyébként. Ugyanazt a sztorit dugdossák le az első évad óta a torkotokon, és nem unjátok még? Ja, hát ott van Somerhalder, nektek csakaz a fontos (legalábbis a többségnek), hogy tudja kire csorgatni a nyálát hetente egyszer egy 45 perces epizód keretében. Felfoghatatlan, hogy hogyan élhetett meg ennyit eddig egy ilyen kretén sorozat, míg emiatt a sz*r miatt nem egy sorozatot kaszáltak el. Somerhalderen kívül van benne valami jó, vagy csak azért nézitek?
már nem azért, de ha ez a véleményed a sorozatról és a színészekről, akkor mit keres Paul Wesley, Candice Accola és Matt Davis a kedvenceid között? főbb szereplői(Matt sajnos csak volt) a sorozatnak és te mégis a béka segge alá minősítetted őket is a többiekkel együtt...
amúgy meg majd akkor minősítsd le a tehetségüket, ha te értesz hozzá valamit és elértél annyit, mint ők... :*
2012. december 08. 20:49
Szerintem is a vérfarkasok jobbak ^^ Carolinee nehogy meghaljon szeretem ezt a sorozatot)
2012. december 08. 21:58
IamPrincessBeautiful rose in the dark. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 1917 Csatolások: 0 Azonosító: 176523 offline |
én nem nézem szóval nekem mondhatják .. xD
2012. december 08. 22:33
szinoúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.10. Hozzászólás: 33 Csatolások: 0 Azonosító: 175259 offline |
Jaj nem már egyedül akkor nem fogok megkönnyezni ha Matt-el lesz valami de sajnos nem valószínű hogy ő lesz az. Már várom nagyon csak nekem fura hogy most mindig várnom kell egy hetet a következő részre mert én 2 hete kezdtem el nézni az 1-évadtól és ma értem a 4.évad 8.részéhez. :S
2012. december 09. 00:20
BERNA.DETTYúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 38 Csatolások: 0 Azonosító: 182150 offline |
Szerintem fiú lesz: Matt, Tyler vagy Jeremy!
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.