Tragédiával búcsúzik a téli szünetre a Vámpírnaplók
2012. december 09. 21:03
Kicsilány16♡イαяα♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.06. Hozzászólás: 1826 Csatolások: 421 Azonosító: 146753 offline |
Nagyon remélem, h nem Caroline, akkor dühös leszek!
2012. december 10. 00:48
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6376 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline |
Ez elég nehéz. Általában ki szoktam találni, hogy melyik karaktert áldozzák föl egy sorozatban, az egész széria úgymond "sablonra épül".
*SPOILER?*
Sokan mondtátok, de az a véleményem, hogy nem Tyler lesz az. Most van kialakulóban a szerelmi háromszög Caroline Klaus és Tyler között, kizárt, hogy megkönnyítenék a dolgukat így még viszonylag az évad elején. Én is azt gondolom, hogy Matt lesz az, mert ő mégsem olyan fontos karakter, de egyébként szerencsétlen kis "átlagos" ember karakter annyi mindenen keresztül ment a sorozatban és a tudtunk nélkül is hozzánőtt a szívünkhöz. Legalábbis Nekem igen, és erre az évad elején jöttem rá. Szóval én tuti sírnék, ha tőle válnánk meg, és tényleg rettentően hiányozna, de a karakterének épp itt az ideje, hogy elmenjen.
Amikor írták, hogy egy olyan szereplő hal meg, akit az első évadból ismertünk meg, nagyon megkönnyebbültem, hogy nem Klaus lesz, hiszen igazából gondoltam, hogy Őt, (a főgonoszt) most nem raknák ki innen, de azért örülök, hogy színesebbé teszi a sorozatot! A kis drága!
Főszereplőt pedig, évad közepén nem nagyon szokás kidobni, egyre jobban a Donovan fiúra gyanakszom!
*SPOILER? vége*
*SPOILER?*
Sokan mondtátok, de az a véleményem, hogy nem Tyler lesz az. Most van kialakulóban a szerelmi háromszög Caroline Klaus és Tyler között, kizárt, hogy megkönnyítenék a dolgukat így még viszonylag az évad elején. Én is azt gondolom, hogy Matt lesz az, mert ő mégsem olyan fontos karakter, de egyébként szerencsétlen kis "átlagos" ember karakter annyi mindenen keresztül ment a sorozatban és a tudtunk nélkül is hozzánőtt a szívünkhöz. Legalábbis Nekem igen, és erre az évad elején jöttem rá. Szóval én tuti sírnék, ha tőle válnánk meg, és tényleg rettentően hiányozna, de a karakterének épp itt az ideje, hogy elmenjen.
Amikor írták, hogy egy olyan szereplő hal meg, akit az első évadból ismertünk meg, nagyon megkönnyebbültem, hogy nem Klaus lesz, hiszen igazából gondoltam, hogy Őt, (a főgonoszt) most nem raknák ki innen, de azért örülök, hogy színesebbé teszi a sorozatot! A kis drága!
Főszereplőt pedig, évad közepén nem nagyon szokás kidobni, egyre jobban a Donovan fiúra gyanakszom!
*SPOILER? vége*
1 felhasználónak tetszik:
WhiteRosee
2012. december 10. 14:50
stelly28 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.18. Hozzászólás: 963 Csatolások: 2 Azonosító: 139019 offline |
a három főszereplő tuti nem lesz azt nem szokták csinálni évad közepén sőt ritkán raknak ki bár honnan is főszereplőt.És én amugy olyat is olvastam máshol ,hogy lehet ,hogy aki meghal nem tűnik el véglegesen.
2012. december 10. 15:42
Molnár Beccaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.14. Hozzászólás: 33 Csatolások: 0 Azonosító: 180306 offline |
CSAK NE DAMON!!!!
2012. december 10. 19:41
IamPrincessBeautiful rose in the dark. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 1917 Csatolások: 0 Azonosító: 176523 offline |
biztos jó ez a sorozat, majd talán el fogom kezdeni nézni ..
2012. december 10. 23:40
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline |
ááá ráz a hideg...csak olvasni is elégg *-*
már nagyon várom ezt a részt ^^ de nem szeressük a szüneteket persze utána tökjó,h egykis idő után újra izgulhatunk
de nagyon sajnálom nincs szereplő akit ne szeretnék az első évadtól :'(
már nagyon várom ezt a részt ^^ de nem szeressük a szüneteket persze utána tökjó,h egykis idő után újra izgulhatunk
de nagyon sajnálom nincs szereplő akit ne szeretnék az első évadtól :'(
2012. december 11. 20:26
Selena_Katy_Demivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.21. Hozzászólás: 350 Csatolások: 6 Azonosító: 149724 offline |
Etől szomrú leszek... Remélem nem a kedvenceimből valaki.. De azért kicsit várom De még mindig nem értek egyet azzal, hogy Alaricot kinyirták
2012. december 11. 20:35
Lehet, hogy egy olyan szereplő lesz, akire nem is gondolnánk. Mármint egy egyáltalán nem fontos szereplő, de már az első évadtól fogva benne van. Mondjuk Forbes seriff. De ez csak egy ötlet.
2012. december 11. 20:39
Selly 13bellathorne.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.24. Hozzászólás: 1169 Csatolások: 698 Azonosító: 133827 offline |
Óó ne már! Még mennyit kell/kellesz majd várni a részekre? Annyira imádom a sorozatot, az elejétől fogva. Egyébként szerintem is Tyler-től fogunk búcsúzni, amit kicsit megértek. Picit feleslegessé vált, (Klaroline párt vagyok) de ettől függetlenül imádom a srácot.
2012. december 12. 13:15
Kyra99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.03. Hozzászólás: 3653 Csatolások: 603 Azonosító: 150526 offline |
Idézet (Feszt Detty @ 2012.12.11. 20:51)
na nem is irták h ki megy el? hülyeség volt cikket irni...basszus de nagyon izgultam, tudni akartam h ki megy...!!!
Pedig szerintem így, hogy nem tudjuk ki hal meg, sokkal jobb. Én személy szerint nem szeretek úgy sorozatot nézni, hogy előre tudom a "poént".
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.