Starity

zsof19 profilja

zsof19 white white  
  • Csatlakozott
  • 2012. október 13.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • visszatérő vendég
  • Születési idő
  • 1995. július 17.
  • Lakhely
  • Pécs, Baranya megye
  • Foglalkozás
  • tanulok
  • Kedvenc időtöltéseim
  • a magoláson kívül nagyon nem tudom mivel tölteni az időm :DDDDD
  • Zenei stílusom
  • indie, rock - ennyi
  • Imádom
  • INDIE kult
  • Utálom
  • amikor emberek azért szidják egymást, mert nem ugyanazt szeretik :PPP
  • Kedvenc sztárjaim
  • Alex Turner Dan Auerbach Martin Freeman Paul McCartney Christian Bale Jake Gyllenhaal Gary Oldman Miles Kane Yannis Philippakis Jake Bugg Grant Gustin Luke Pritchard Julian Casablancas Jared Padalecki Jensen Ackles Evan Peters Audrey Hepburn Jessica Lange Andrew Garfield Benedict Cumberbatch Joseph Gordon-Levitt Mark Hamill Jennifer Lawrence Sam Riley

I like turtles

zsof19
Utoljára aktív: 2018.02.08. 12:12Státusz módosítva: 2015.09.25. 19:07

Bemutatkozás


Hali,

csodálatos kis életem Pécs és Budapest közt ingadozva élem, ugyanis pösti vagyok, de Pécsen járok orvosira - ez ilyen "who cares" típusú megjegyzés volt

Sok mindent szeretek és többnyire minden sztárban találok valami szerethetőt. Nem szeretek vitatkozni arról, hogy esetleg mást tartok jónak, mint ti, úgyhogy ezzel kíméljetek. 

A kedvenckedvenc zenekarom a The Beatles, ezen nőttem fel, a szüleim ezt pumpálták bele a fejembe (+ a Rolling Stonest). Szerintem nem nagyon kell kifejtenem, hogy miért, mindenki vágja ;)

Imádom az Indie kultúrát - persze az original brittet. A zene terén mindenképpen megemlíteném a két all time kedvencem: az Arctic Monkeyst és a THE BLACK KEYSt (ok ez amerikai; already faild) - NEM, nem divatból. Viszonylag kiskorom óta követem a munkájukat. (=2007 - kb. 12 éves korom óta) IMÁDOM.

(az Arcticról már nem is merek semmit sem mondani, mert a végén még beminősítenek ivat AM ribancnak)

istenem ez a két ember :DDD

MGMT, MØ, Strokes, Sum41, Franz Ferdinand, Rise Againts, Kasabian, Quimby, Foster The People, Crystal Fighters, Fun, Muse, Broken Bells, Subways és a Rolling Stones, The Kinks, The Who, Foals, Weezer, Kooks, Wombats, Two Doors Cinema Club, Miles Kane, The Last Shadow Puppets, Ivan & the Parazol, The Strypes, Jake Bugg, Bastille, White Stripes, Cage the Elephant, Alt J

tehát, mint látjátok főleg indie és klasszikus rock :) aki esetleg ismer valami jó kis együttest az írja meg, fő a változatosság ;) 

Életem egyik legmeghatározóbb filmélményét akár meg is tudnám nevezni. 6 éves voltam, amikor először láttam a Gyűrük Ura című mindenki által ismert remekművet. A kis ovis énem teljesen elvarázsolódott tőle, hiszen még kisebb koromban anyu ebből olvasott este. Számomra A Hobbit nem csalódás.

Filmek amiket szeretek: Pshyco, Pulp Fiction, Casablanca, A hard day's night, X-men filmek, Harry Potter, Star Wars IV-VI., Hunger Games, King's Speech, Inception, Dallas Buyers Club, Interstellar, The Prestige, The Social Network, The Shutter Island, The Idle of March, American Pshyco, The Wolf of the Wall Street, James Bond filmek, Star Trek - bevallom, az új széria jobban tetszik, Schindler's list, Batman (mind!), Fiddler on The Roof

Nagyon kedvelem Audrey Hepburn és Jennifer Lawrence munkásságát. Audrey egy páratlanul tehetsége nő volt és példamutató volt a viselkedése. Szerintem nem is kell bemutatnom senkinek, mert egyértelmű a rajongásom oka. Jennifer Lawrence pedig egy nagyon ígéretes tehetség. Nagyon szimpatikusnak tartom, tetszik, hogy nincs elszállva és, hogy ekkor szenvedéllyel csinálja a munkáját.

Kiemelkedő színésznek tartom még - Jessica Lange, Dane DeHaan, Christian Bale, Jared Leto, Matthew McConaughey, Cate Blanchette, Ian McKellen, Christopher Lee, Patrick Stewart, Michael Fassbender, Shailene Woodley, Sean Astin, Sean Bean, Viggo Mortensen, Heath Ledger, Mads Mickelsen, Martin Freeman, Benedict Cumerbatch, Nicholas Hoult, Joe Dempsei, April Pearson, Jake Gyllenhaal, Hannah Murray, Evan Peters, Emma Robert, Jennifer Anniston - stb. 

Szabadidőmben szeretek sorozatokat nézni. Leginkább a Gossip Girlt, Skins UK-t és How I met your mother-t. Az első kettő mindenképpen remekmű, mert egy igen bátor társadalomkritikát alkotnak mind a gazdagokról, mind az egyszerű, polgári diákokról. Az utóbbi pedig csak szimplán vicces. 

Kiválló sorozatnak tartom az American Horror Storyt is. Nagyon tehetséges színészeket hoztak össze, nagyon jók a karakterek. Tetszik, hogy megdolgoztatja az ember agyát. Talán ez az egyetlen olyan sorozat, amitől az ember egy pillanatra pszichopata akar lenni - éppen ezért ijesztő. Annyit elárulok, hogy ez a sorozat nem a barátod! :D Zseniális!

Ezenkívül: The Big Bang Theory, House MD., Bates Motel, The Inbetweeners (UK! - az amerikai fos, what a surprise), My Mad Fat Diary, Kínos, The LA Complex, In The Flesh, New Girl, Sherlock, Family Guy, Teen Wolf, South Park, The Flash, Cleveland Show, Reign, Once Upon A Time, Trónok Harca - bármelyiket ajánlom! 

Hát köszi ha végig olvastad, remélem nem vett el túl sok idő az életedből

Randomképek

VOLT 2014 (Arctic Monkeys) - esélyem sem volt normális fotót csinálni :D ja és nem volt annyira szar a koncert, mint mondják, a 13 éves AM-ribancok voltak a szarok
r
Sziget 2014 (Jake Bugg) - must listen to
VOLT 2014 - imádtam ezt a koncertet a srácok nagyon cuki és lelkesek, érdemes meghallgatni az albumukat

Barátok

cassie13
cassie13

visszatérő vendég

napraforgó  76
napraforgó 76

visszatérő vendég

ColorBird
ColorBird

くそくらえ

patko-petra
patko-petra

visszatérő vendég

Cat13
Cat13

visszatérő vendég

Üzenőfal

Arctic Monkeys <3 Teen Wolf 3 szavaztam is :33

2015.04.16. 15:03

Violet Hepburn Hey! Úristen mennyi idő volt mire rájöttem mit értesz AMribanc alatt :D kicsit megijedtem de amúgy köszi ;) Köszönöm...hát én egyébként már szavaztam rád régebben szóval most egy cyber pacsival kecsegtethetek főleg mert MGMT + Cage The Elephant meg Beatles :D

2014.12.15. 19:07

awwparadise szia! nagyon tetszik a profilod, ment a szavazat :D

2014.11.20. 15:03

Rihanna200 Wowwwowow, akarom mondani,szia! :) Először is, jár neked a pacsi, de mivel ez nem megoldható,remélem,beéred a szavazatommal. ;) Kitűnő zenei ízlés, király profkép (bevallom,nem sok Beatles avis embert láttam..eddig:D ) és te vagy az első ember,akinek láttam a profilján az Iván és dö Parazolt, aminek nagyon örülök, én is imádom őket. Nnna,akkor a kisebb regényem be is fejezem,további szép napot. :)

2014.11.12. 15:03

bogyesz13 amúgy. tökre késve. de úúúúúúúúúúúúúúúúú mesélj már nekem, milyen volt a SZIGET? :3

2014.08.25. 23:11

bogyesz13 [ és igen borzalmas harmadik gen. a második generáció szerintem sem volt annyira selejt Effie miatt ]

2014.08.12. 01:01

bogyesz13 NYÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ. te most csak így gyilkolászol ugye?! basszus, én is nagyon akarok menni a Szigetre, de én nekem kötelességem a nagymamám szülinapján részt vennem. Ahj, persze dúl a szeretet, de ááááááááááááá nagyon jó őrjöngést és kívánom, hogy egy ember se hányjon le (egy ismerősömmel megesett), és nem számít mennyire vagy hamis énekelj Jake Buggal a helyettem is:( ( ◕‿◕ )

2014.08.12. 00:12

bogyesz13 remélem nem haragszol, ha ide pofátlankodom az imádottaim miatt:( először is én is nagggyon csipálom azokat a zenéket amiket leírtál, hozzám is inkább az indie-rock áll közelebb; MGMT, Miles Kane, Kooks, Jake Bugg (NEM GONDOLTAM VOLNA, HOGY VAN AKI RAJTAM KÍVÜL IS ISMERI) Ivan & the parazol, na nem írom le az összeset:D Amúgy én az Arctic Monkeys-nak a régebbi albumait szeretem, most ami úgy felkapott lett az nem igazán jött be. szóval ezek mind csodáscsodáscsodás zenekarok és énekesek. ^◕‿◕^ és akkor még nem mondtam semmit a filmekről meg a sorozatokról és színésznőkről. most nem fogok nyáladzani, de én is nagyon imádom mindet, ( jó, főleg a Skinst. bár én a harmadik generációt képtelen voltam végig nézni, az első volt az igazi) és most szóismétlés szóismétlés hátának a bütykén, de azt hiszem kötelességem volt egy újabb rokonléleknek megírni, hogy SZAVAZTAAAAAAAM, és hogy nagyon jó ízlése van az illetőnek.^‿^

2014.08.10. 13:01

Of course I know. Happy Bday!:)

2014.07.18. 23:11

vivi0403 Boldog szülinapot! :)

2014.07.17. 16:04