Valóságshow-t kap a One Direction?
2012. december 09. 09:10
VampireGirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.14. Hozzászólás: 889 Csatolások: 0 Azonosító: 175684 offline |
Jó ötlet,biztos nézném és gondolom még nagyon sokan. Csak sajnos nálunk később adnák le.
2012. december 09. 11:39
WhiteRoseeZzz. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.24. Hozzászólás: 1349 Csatolások: 2329 Azonosító: 159173 offline |
Idézet (WhiteRosee @ 2012.12.08. 16:51)
Tenyérbemászók..
+ Innen látszik, hogy egy igazi zenész, a zenével foglalkozik, mert azt szereti és nem parfümöket kezd gyártani, vagy valóságshowt indítani, hogy fenntartsa magát. Mert egy igazi művész nem a magánéletét tárja ki, hanem a dalaival káprásztatja el a közönséget. Nekik meg már ékszereik, babáik mindeneik vannak, de egyszer majd úgy is eltűnnek. Nem is lenne velük semmi bajom, sőt régen szerettem is őket, de elegem van, hogy ennyire belénk akarják magyarázni őket és lehetne NEMet mondani a menedzsernek!
2012. december 09. 11:42
ZitaTwilight
Nagyszerű! Nem elég ennyi belőlük, még valóságshow-t is kapnak... Amúgy valamelyik kedves directioner meg tudja mondani nekem hogy ők mitől annyira különlegesek? Kb. egy millió hozzájuk hasonló fiúbanda van a világon, akiket senki nem ismer, és képzeljétek, lehet, hogy sokkal több tehetségük van mint az 1D-nek. Oké, lehet hogy tudnak x hangszeren játszani meg dalszövegeket írni, de legendás bandának nem akarjátok őket kikiáltani?! Hiába próbálja a fél világ belém, illetve a hozzám hasonlóan gondolkodóknak bedumálni hogy ők a következő Beatles ( ) szerintem egyáltalán nincs semmi különleges bennük. Amúgy meg olvasgatom a hozzászólásokat, Nicki Minaj valóságshow-ja? Egyre jobb emberek, egyre jobb.
Forrás: http://starity.hu/magazin/33674-valosagshow-t-kap-a-one-direction/#comment#ixzz2EY9Y1LHE
Na látod ez az egyik dolog amit nem tudsz megérteni velük kapcsolatba és hogy miért szeretjük őket például mi nem hasonlítgatjuk őket senkihez és azért szerintem van abban valami hogy a te szerinted sokkal tehetségesebb bandákról nem nagyon hallani semmit tudod szerintem nem pusztán a jó hang a lényeg hanem sok más tulajdonság is.
Na hát én megpróbáltam veled ezt megértetni nem kérem hogy szeresd őket de ne legyél rosszindulatú, köszi!!
Nagyszerű! Nem elég ennyi belőlük, még valóságshow-t is kapnak... Amúgy valamelyik kedves directioner meg tudja mondani nekem hogy ők mitől annyira különlegesek? Kb. egy millió hozzájuk hasonló fiúbanda van a világon, akiket senki nem ismer, és képzeljétek, lehet, hogy sokkal több tehetségük van mint az 1D-nek. Oké, lehet hogy tudnak x hangszeren játszani meg dalszövegeket írni, de legendás bandának nem akarjátok őket kikiáltani?! Hiába próbálja a fél világ belém, illetve a hozzám hasonlóan gondolkodóknak bedumálni hogy ők a következő Beatles ( ) szerintem egyáltalán nincs semmi különleges bennük. Amúgy meg olvasgatom a hozzászólásokat, Nicki Minaj valóságshow-ja? Egyre jobb emberek, egyre jobb.
Forrás: http://starity.hu/magazin/33674-valosagshow-t-kap-a-one-direction/#comment#ixzz2EY9Y1LHE
Na látod ez az egyik dolog amit nem tudsz megérteni velük kapcsolatba és hogy miért szeretjük őket például mi nem hasonlítgatjuk őket senkihez és azért szerintem van abban valami hogy a te szerinted sokkal tehetségesebb bandákról nem nagyon hallani semmit tudod szerintem nem pusztán a jó hang a lényeg hanem sok más tulajdonság is.
Na hát én megpróbáltam veled ezt megértetni nem kérem hogy szeresd őket de ne legyél rosszindulatú, köszi!!
2012. december 09. 11:50
Sly Love lil cúj tag |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 182195 offline |
Annyira várom már,remélem h lesz:)) ♥
2012. december 09. 12:42
Jó lenne ha igaz lenne ez a hír, nagyon szívesen nézném.
2012. december 09. 12:54
Szerintem jó ötlet Nézném is majd ha lenne MTV-m
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.