Az X-Faktor versenyzője, Csobot Adél attól tart, hogy Istenes Bencével való kapcsolata miatt elpártolnak tőle rajongói.
A teljes cikkhez kattints ide!
Csobot Adél karrierje nincs biztonságban?
2012. december 08. 17:03
|
|
Im a SlaveForBritneyʙʀɪɴᴛʏ ʙɪᴄʜ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.27. Hozzászólás: 4352 Csatolások: 409 Azonosító: 186761 offline
|
2012. december 08. 17:08
|
|
ducsaiannasztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.13. Hozzászólás: 2140 Csatolások: 5 Azonosító: 162041 offline
|
Szerintem pedig ő fog kiesni
2012. december 08. 17:16
|
|
blukiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.30. Hozzászólás: 42 Csatolások: 0 Azonosító: 162909 offline
|
Nem tudom,sosem voltam nagy x-factor néző.
Amúgy meg mindig van "egy ismeretlen személy: egy munkatárs, akinek a nevére nem derült fény.
Szóval nem tudom hogy ebből mennyi az igazság.
Amúgy meg mindig van "egy ismeretlen személy: egy munkatárs, akinek a nevére nem derült fény.
Szóval nem tudom hogy ebből mennyi az igazság.
Anyira utálom ezt a nőt...fúúj,de nem értem hogy egy "helyes " fiú hogy lehet a párja egy ilyen csúnya nőnek.Ha megműtteti az orrát is ronda lesz...Milyen karrierről beszél ??Nincs is neki karrirje..Semmi hangja,szóval tuti ő esik ki
|
Hiresség Imádó39új tag |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.12.05. Hozzászólás: 15 Csatolások: 0 Azonosító: 190989 offline
|
Lehet, hogy mások azt mondják nincs hangja meg, hogy amiatt esik ki hogy sokat foglalkozik vele a média de szerintem nem fog kiesni. Reménykedjünk benne, hogy benne lesz a legjobb 3-ban.
1 felhasználónak tetszik:
Hustler
2012. december 08. 17:17
sztem ha valaki szertei őt akkor nem számit neki hogy kivel jár
2012. december 08. 17:17
|
|
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1878 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline
|
Azért karrieről még nem beszélhetünk.Ja,és szerintem meg NEM fog kiesni.Az előző két szériából kiidulva kiejtik a döntő előtt az egyik legtehetségesebb versenyzőt (akik Gergő és Timi).Bár remélem nem lesz igazam.Egyébként nem hiszem,hogy Adél rajongóit befolyásolná az,hogy együtt van Bencével.Ezt az egész love-stroyt pont azért találták ki,hogy hátha így többen szavaznak rá.
2012. december 08. 17:27
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Ez olyan cuki, hogy még így állítják be, hogy "pont most derült ki", mintha nem látná még a legegyszerűbb ember is, hogy mire megy ki a játék. Tényleg ennyire hülyének nézik a népet?
2012. december 08. 17:42
A Blikk szerint? Érdekes... remélem, a kiscsaj meg végre kiesik, és elfelejtik őt egy életre. Ritka idegesítő egy nőszemély >.< Tehetséges, az igaz, és azt kéne nézni, de úgy tűnik, ő is többet fektet abba, hogy beszéljenek róla - és itt nem az éneklésről van szó.
2012. december 08. 17:44
Szerintem nem azért fog kiesni, mert összejött ezzel a sráccal, hanem azért vált nyilvánossá, hogy együtt vannak, mert ki fog esni és valahogy a médiában kell tartani a nevét.
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?