Különös, hogy egyik-másik híresség milyen hatalmas változáson megy keresztül az évek alatt. Vannak, akik felfelé ívelő karrierjük hatására szinte újjászületnek –tekintsük most át egy olyan énekesnő fejlődését, akit polgárpukkasztó viselkedéséből kifolyólag szinte az egész világ ismer; következzék Lady GaGa stílusevolúciója!
A teljes cikkhez kattints ide!
Hírességek stílusevolúciója — Lady Gaga
2012. december 10. 12:16
2012. december 10. 12:34
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline |
Tényleg sokat változott az évek alatt,egy-két képet összehasonlítva már már drasztikus jelzővel is lehetne illetni.
Nem tudom milyen "átalakulásokra" készül még a jövőben,de nekem eddig csak a 2008-as stílusa nyerte el a tetszésem.A Poker Face-t imádtam,de a mostani stílusával nem nagyon tudok mit kezdeni.
Nem tudom milyen "átalakulásokra" készül még a jövőben,de nekem eddig csak a 2008-as stílusa nyerte el a tetszésem.A Poker Face-t imádtam,de a mostani stílusával nem nagyon tudok mit kezdeni.
2012. december 10. 12:35
Nekem tetszett ez a cikk alapjában véve Gaga nem egy rossz figura,csak olyan,hogy is mondjam,kiszámíthatatlan és mindig van valami a tarsolyában.
2012. december 10. 13:03
imádom! kár,hogy napjainkban igy szét esett, de tuti össze szedi magát és olyan szép lesz, mint karrierre kezdetén!!!
2012. december 10. 13:20
Im a SlaveForBritneyʙʀɪɴᴛʏ ʙɪᴄʜ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.27. Hozzászólás: 4352 Csatolások: 409 Azonosító: 186761 offline |
Én már karrierjének elején sem szimpatizáltam Gagával és a stílusával. De akkor még valamilyen szinten elviseltem, bár már akkor is feltűnési viszketegségben szenvedett szegény. Gondoljunk csak azokra a öltözékeknek nevezett valamikre, amiket a díjátadókon öltött magára már akkor.
Viszont most már nincs ennek a nőnek stílusa. A Born This Way című album (szerintem) egy olcsó Madonna utánzat próbált lenni. Pont azért nincs stílusa, mert már szinte mindenkit majmol - legfőképp Madonnát - de ezt próbálja véka alá rejteni. Épp emiatt nem szoktam érteni a sok Gaga fant, amikor elkezdik, hogy "Madonna és Xtina csak egy Gaga utánzat". Már pedig találkoztam olyan emberrel, aki így gondolta a dolgokat... Ez lenne az én véleményem az egészről, nem kérek válaszokat a hozzászólásomra.
Viszont most már nincs ennek a nőnek stílusa. A Born This Way című album (szerintem) egy olcsó Madonna utánzat próbált lenni. Pont azért nincs stílusa, mert már szinte mindenkit majmol - legfőképp Madonnát - de ezt próbálja véka alá rejteni. Épp emiatt nem szoktam érteni a sok Gaga fant, amikor elkezdik, hogy "Madonna és Xtina csak egy Gaga utánzat". Már pedig találkoztam olyan emberrel, aki így gondolta a dolgokat... Ez lenne az én véleményem az egészről, nem kérek válaszokat a hozzászólásomra.
2012. december 10. 13:28
Jó cikk lett
Bár imádom Gaga zenéjét,de a stílusa évről évre durvább.. de persze az ő élete.
Bár imádom Gaga zenéjét,de a stílusa évről évre durvább.. de persze az ő élete.
2012. december 10. 13:45
Lizanialied |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.07. Hozzászólás: 3169 Csatolások: 1228 Azonosító: 163471 offline |
Tényleg sokat változott, de nekem mindegyik éne tetszett. A mostani barnás haja a legjobb mind közül, ahogy most kinéz azt szeretem.
Im a SlaveForBritney:Azt azért hozzátenném, hogy ne felejtsük el, miután Cristina újra vissza akart térni megvádolta Gagát és utána elkezdte őt utánozni. Nem egy képet láttam akkoriban amin szinte ugyanúgy nézett ki, mint Gaga.
Im a SlaveForBritney:Azt azért hozzátenném, hogy ne felejtsük el, miután Cristina újra vissza akart térni megvádolta Gagát és utána elkezdte őt utánozni. Nem egy képet láttam akkoriban amin szinte ugyanúgy nézett ki, mint Gaga.
2012. december 10. 13:55
Jó cikk lett. Tényleg sokat változott de ez nem baj hisz nincs olyan ember aki éveken keresztül ugyan azt a stílust képviseli, mindent ki kell próbálni. En nagyon szeretem Lady Gagát mondjuk néha a megjelenésével nem mindig értek egyet de nagyra becsülendő h Ő úgy fogadja el magát ahogy van. Szerintem gyönyörű.
2012. december 10. 14:18
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4224 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline |
Tényleg sokat változott az évek alatt,egy-két képet összehasonlítva.A mostani stílusa valami borzalmas.A Poker Face számát imádtam, de most már...
2012. december 10. 14:46
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline |
Hát igen az idő nagy úr!
2012. december 10. 14:48
justthetruthvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.03. Hozzászólás: 319 Csatolások: 0 Azonosító: 185410 offline |
Én soha nem szerettem Lady Gagát. Szerintem egyáltalán nem egyedi a stílusa. És az sem tetszik benne, hogy az érdeklődést nem a zenéjével, hanem megbotránkoztatásokkal érte el!
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.