Rihanna ledobta a bugyit, és egy szál melltartóban pózolt a fotós kamerájának.
A teljes cikkhez kattints ide!
Bugyi nélkül pózolt Rihanna
2012. december 11. 20:01
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline |
Ez a nő annyira feltűnési viszketegségben szenved, hogy már nekem fáj
2012. december 11. 20:06
Teljesen tonkre ment szegény lány. Sose kedveltem ot,de most sajnálom. Bábuként irányítgatják ot és még abba is beleszólnak mikor lehet anyuka..hát :/
2012. december 11. 20:08
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3398 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline |
Nem értem, hogy Rihanna minden egyes lépéséről minek kell cikk? Jó, mindenki tisztában van vele, hogy mutogatja magát, most azért írják róla ezeket a cikkeket, hogy többen megutálják? Ez már szánalom. Aki utálja utálja, aki meg szereti szeresse. De az biztos, hogy egy igazi rajongó emiatt nem pártol el mellőle. És kedves Prézli, a te cikkeid és hozzászólásaid a legtöbb esetben arról szólnak, hogy Rihanna mekkora r*bi?
2012. december 11. 20:10
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline |
Ezt nem kellet volna!
Im a SlaveForBritneyʙʀɪɴᴛʏ ʙɪᴄʜ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.27. Hozzászólás: 4352 Csatolások: 409 Azonosító: 186761 offline |
Szó, mi szó, az utóbbi időben eléggé... Hogy is mondjam... Inkább hagyjuk. (DE ez nem értelmes cikk)
Sosem értettem miért van szüksége ilyenekre Ririnek. Pont Ő az, aki simán köztudatban tud maradni csak a ZENÉJE miatt. Mert bár én emberként eléggé nem vagyok mostanában jóban vele, de a zenéjét (mostanit is) letagadhatatlanul imádom. Egyébként szerintem nem a borító miatt veszik a lemezét. Bár van sokkal jobb albuma is (pl. Rated R), de ezen is akadnak jó számok.
Sosem értettem miért van szüksége ilyenekre Ririnek. Pont Ő az, aki simán köztudatban tud maradni csak a ZENÉJE miatt. Mert bár én emberként eléggé nem vagyok mostanában jóban vele, de a zenéjét (mostanit is) letagadhatatlanul imádom. Egyébként szerintem nem a borító miatt veszik a lemezét. Bár van sokkal jobb albuma is (pl. Rated R), de ezen is akadnak jó számok.
WhiteRose.engedd el |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.29. Hozzászólás: 1416 Csatolások: 22 Azonosító: 186846 offline |
Jajj neee! Rihanna micsináltál??
2012. december 11. 20:14
meyah_• bite for fun • |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.14. Hozzászólás: 5305 Csatolások: 2 Azonosító: 131197 offline |
Imádom Rihannát, és mindent amit csinál
2 felhasználónak tetszik:
Törpemókus,
MissLili
2012. december 11. 20:15
„Kinek van szüksége divatra, amikor itt van egy vagina?” Ezt már nem tudom kommentálni
2012. december 11. 20:26
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline |
Idézet (hellorl @ 2012.12.11. 20:03)
Nee Gratulálok a cikkhez amúgy! Sok értelme volt.
Ja és bizonyára az albumborító miatt veszik az albumot, mint a cukrot. Jabocs.
Ja és bizonyára az albumborító miatt veszik az albumot, mint a cukrot. Jabocs.
Hát jó hogy... Ha meg teljesen fel lenne öltözve, akkor azért vennék. Ha meg rajta sem lenne a borítón, akkor azért. Mindig van magyarázat. Nekem is a meztelenkedése miatt tetszik az album. MINDEKINEK
Azt is bírom, hogy a múltkori fiktív hülyeség miatt már rögtön "gyerekre vágyó" sztárként van emlegetve, hogy még botrányosabb legyen az egész. Abban is biztos vagyok, hogy ha nem róla készültek volna ezek a képek, hanem valami "színvonalasabb" (he?) emberről, akkor még jónak is találnák azok, akik most mélységesen elítélik. Mert hogy készültek már tizen/huszon/x évvel ezelőtt is hasonló képek, festmények, minden és azokra mégsem mutogatnak, hogy meennyire feslett.
Amúgy szerintem ezek kifejezetten jól sikerült képek, jól néz ki rajtuk.
2012. december 11. 20:28
Vampire Ladykiss me or kill me. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.21. Hozzászólás: 2397 Csatolások: 151 Azonosító: 156029 offline |
Nem értem,miért van szüksége ilyen húzásokra,mikor gyönyörű hangja van.A zenéje még mindig nagyon jó,de a személyiségéből már jó pár éve kiábrándultam.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.