Bugyi nélkül pózolt Rihanna
2012. december 11. 20:29
|
|
musicmurder95visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.18. Hozzászólás: 133 Csatolások: 0 Azonosító: 169543 offline
|
A bugyivonal meg kifejezetten jól néz ki!!!XDSzánalmas!!!!!Én birom Rihannát de az azért nem igaz hogy ennél jobb képeket nem lehetett volna csinálni!!!!!!!De ez csak az én véleményem!!!!
2012. december 11. 20:32
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Ahogy a hozzászólásokat elnézem, úgy látszik csak én találom k*rvásnak ezt a stílust, bár a kép ízlésesre sikeredett azt nézve, hogy milyen förmedvények szoktak kiszivárogni a világhálóra. És úgy látszik én vagyok itt az egyetlen tag, aki úgy gondolja, hogy a zenéje, a stílusa és a hangja is sz*r. Egy lókupac az egész, amit mostanában művel. Régen, még amikor kezdte a bizniszt, akkor bírtam, de most valahogy ez a r*banckodós stílus és az agyon autótnyúnozott hangja nem ragadtat el. Sőt mehetne ő is sorstársaival együtt a süllyesztőbe. Senkinek nem hiányozna sem ő, sem a "zenéje".
2012. december 11. 20:36
'Rihanna meztelenkedik, Rihanna drogozik, Rihanna cigizik, utálom Rihannát, mert szokott alkoholt fogyasztani, Rihanna újra Chris-szel jár, de buta liba, Rihanna így, Rihanna úgy...'
Már annyira unom, hogy mindenki Rihannát támadja. Most hú, de nagy dolog ez a két képen semmi pikáns dolgot nem találtam. A képen mutatott valami durvát, kihangsúlyozta azt a részét?! Nem. Az meg teljesen zagyvaság, hogy azért lett annyira sikeres az új albuma, mert félmeztelen rajta...
Már annyira unom, hogy mindenki Rihannát támadja. Most hú, de nagy dolog ez a két képen semmi pikáns dolgot nem találtam. A képen mutatott valami durvát, kihangsúlyozta azt a részét?! Nem. Az meg teljesen zagyvaság, hogy azért lett annyira sikeres az új albuma, mert félmeztelen rajta...
2012. december 11. 20:36
|
|
Nelli304visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.02. Hozzászólás: 385 Csatolások: 148 Azonosító: 132431 offline
|
Nemtudom miért kell minden lépésénél cikker írni... De komolyan
megszokhattuk volna Rihannától, hogy ő éli a saját kis életét és nem nagyon érdekli mit gondolnak az emberek, és szerintem jól teszi;) ő is ember, és nem 9-10 évesek a rajongói, és most miért fáj a többieknek ha ilyen képet csinál?... az ő élete
És a cikk vége meg külön tapsot érdemel.. pff... majd biztos a borítója miatt vették meg a lemezt, véletlenül sem azért mert Rihanna a világ egyik legnagyobb és legtehetségesebb énekesnője....
És a cikk vége meg külön tapsot érdemel.. pff... majd biztos a borítója miatt vették meg a lemezt, véletlenül sem azért mert Rihanna a világ egyik legnagyobb és legtehetségesebb énekesnője....
2012. december 11. 20:41
|
|
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline
|
Ez már nevetséges. Nem Rihanna, sem pedig a képek, sokkal inkább a cikk lényege. Mivel ez egy fotózás volt, profi fotóssal, nem számít botrányosnak. Akkor lenne az, ha mondjuk így sétálna végig a városon. A képeken amúgy sem látszik semmi. Szerintem nem a lemezborító miatt veszik az albumot. Vagyis nem tudom, csak magamból indulok ki és engem sosem érdekel a borító. Inkább a zenét hallgatom, mintsem a tetejét bámulom, de kinek mi.
2012. december 11. 20:45
MadHatter egyetértek! Ebben tényleg semmi botrányos nincs.
2012. december 11. 20:50
|
|
rolllllleee♣Patience |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.24. Hozzászólás: 2166 Csatolások: 638 Azonosító: 131859 offline
|
nem lepődök meg rajta, de szerintem sem lett annyira botrányos
ez a vaginás szöveg meg
ez a vaginás szöveg meg
2012. december 11. 20:52
|
|
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline
|
aki megteheti:DDD ettől még nem lesz kevesebb, vagy rosszabb ember, én ugyanúgy szeretem. az ő élete, az ő döntései, azt tesz amit akar. szabad ember:D
1 felhasználónak tetszik:
MissLili
2012. december 11. 20:53
|
|
justthetruthvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.03. Hozzászólás: 319 Csatolások: 0 Azonosító: 185410 offline
|
Hát szerintem már inkább számít hírértéknek ha Rihanna fel van öltözve!
szokásos téma: vagy meztelenkedik, vagy drogozik, vagy Chris Brown és így tovább
Már nem is emlékszik lassan rá az ember, hogy ő mivel került a köztudatba...talán énekléssel? már a kutya sem tudja XD
szokásos téma: vagy meztelenkedik, vagy drogozik, vagy Chris Brown és így tovább
Már nem is emlékszik lassan rá az ember, hogy ő mivel került a köztudatba...talán énekléssel? már a kutya sem tudja XD
2012. december 11. 21:04
|
|
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2576 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline
|
ez már tényleg botrányos amit csinál de ő tudja xD és nem kell leszídni >____> és az a komment a képhez tényleg elég beteg x'DD
2012. december 11. 21:07
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
Rihanna az egyik legszexibb nő a zeneiparban és ezt ő is tudja. A képek egyáltalán nem gusztustalanok, sőt nagyon dögösek.
És abba lehet hagyni Rihanna b***ogatását, majd ha ott tartotok mint ő, vagy legalább az ovit kijártátok, utána lehet pampogni. Köszöntem...
És abba lehet hagyni Rihanna b***ogatását, majd ha ott tartotok mint ő, vagy legalább az ovit kijártátok, utána lehet pampogni. Köszöntem...
1 felhasználónak tetszik:
hellorl
2012. december 11. 21:22
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9319 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Azt csinál, amit akar, de ennek a fotózásnak mi értelme volt? Az ostoba kommentről nem is szólva... Nemcsak Rihannának, de a barátnőjének is viszket, hogy feltűnést kelthessen.
2012. december 11. 21:26
Pózolgasson... ha neki ez így jó... Kíváncsi vagyok, hogy a gyereke mit fog szólni, ha majd megtalálja ezeket a képeket
Kapcsolódó sztárok
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Drága lenne neki egy megcsalás.
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
Megbetegedett a forgatáson.
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Máris egy újabb kapcsolat a láthatáron.