Cikksorozatunk első részében Fernando Colunga kézjegyét vettük górcső alá. A folytatásban a Mátrixból ismert Keanu Reeves írását elemezzük.
A teljes cikkhez kattints ide!
Erről árulkodik a sztárok kézjegye — Keanu Reeves
2012. december 13. 14:34
2012. december 13. 15:35
botond96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.26. Hozzászólás: 2265 Csatolások: 1 Azonosító: 146247 offline |
ez érdekes sorozat lesz bár szerintem egy kicsit bővebben kellene és nekem nagyon szúrja a szemem a felső és az alsó aláírás nem hasonlít és szerintem ezt is ki lehetne fejteni hogy miért nem csak annyi hongy hangulatától függ
2012. december 13. 16:10
TheDanushღ ℓοωе ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 7418 Csatolások: 5288 Azonosító: 175833 offline |
Jó témának tűnik, de tényleg bővebben kéne kijellemezni! Őt nem ismerem, de nagyon tetszik amit írt a cikk írója róla, én örülnék pl. Miley, Harry, Florencia jellemzésnek is!(:
2012. december 13. 16:27
Ha már kérelmek vannak, akkor legyen MJ-s is! Azt hiszem, láttam is már, de angolul volt...
[még mielőtt valaki leszólna, ismerem a fordítót, de ez egy újságcikkből lefényképezett kép volt, tehát nem tudtam kifordítózni...]
[még mielőtt valaki leszólna, ismerem a fordítót, de ez egy újságcikkből lefényképezett kép volt, tehát nem tudtam kifordítózni...]
2012. december 13. 16:33
angel000girl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.07. Hozzászólás: 814 Csatolások: 36 Azonosító: 189277 offline |
Sokat hallottam már arról hogy Keanu Reeves-t milyen sérelmek érték és én nagyon sajnálom őt!A cikk nagyon jó lett szerintem is!
2012. december 13. 17:28
Blanka098♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.29. Hozzászólás: 1141 Csatolások: 563 Azonosító: 137399 offline |
Elsősorban kezdeném azzal, hogy ez egy nagyon jó cikk. Másodsorban elmondanám azt, hogy Keanu Reeves egy nagyon jó színész, tisztelem a munkásságát és azt, hogy a sok sérelem ellenére "talpon" tudott maradni!
2012. december 14. 00:53
foolishdoll |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.30. Hozzászólás: 694 Csatolások: 0 Azonosító: 128436 offline |
Ez nagyon jó volt! Köszönöm!! Analizáljatok több sztárt!!
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, mit vár el hivatalos eseményen.