Egy, a Twitterre feltöltött fotón a „lotyó” Miley Cyrus egyhangú szerelmi életét hasonlítják össze az „édes” Taylor Swift gyorsan végződő, viharos kapcsolataival.
A teljes cikkhez kattints ide!
Miley Cyrus kiáll magáért
2012. december 16. 10:26
Pixie BuueThis is fucking Saška♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 5271 Csatolások: 172 Azonosító: 117370 offline |
Igaza van..végre valaki elismerte.
2012. december 16. 10:27
vasasreka8rebecca |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.12. Hozzászólás: 1160 Csatolások: 151 Azonosító: 152836 offline |
Jujuj, Mileyka kiáll magáért. Amúgy szerintem nem azért rib*ncozzák le, mert eljegyzték... Kicsit elgondolkodna, rájönne ő is.
1 felhasználónak tetszik:
Miley-fan09
2012. december 16. 10:28
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline |
Igaz,hogy én Taylort is kedvelem,de ebben van valami
House Of Wax
2012. december 16. 10:32
NewYorkGirl3új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.20. Hozzászólás: 63 Csatolások: 0 Azonosító: 187964 offline |
Na,végre! Nem szólom le Taylort, mert nem tudhatom, miért volt ilyen sok barátja, de ha őt ezért nem bántják (pedig lenne rá ok, bármi is áll a háttérben), akkor Mileyt pláne ne, hiszen semmi alapja nincs annak, amiket állítanak róla.
2012. december 16. 10:32
vasasreka8 tán' féltékeny vagy, hogy te így soha nem tudnád megmondani a tutit, hmm?
2012. december 16. 10:34
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline |
Valakit leri**ozni azért, mert több kapcsolata is volt rövid időn belül az egyik legundorítóbb társadalmi normánk.
Az ilyen emberek nézzenek egy kicsit magukba: vajon leq***zzuk azt a férfit, aki egy hét alatt három nővel kavar? Nem, mert ez valamiért normális, sőt menő.
Nem érdekel különösebben Miley vagy Taylor szerelmi élete, de elvárom egy újságírótól, aki a tömegeket szólítja meg, hogy ne ezeket az értékeket próbálja közvetíteni.
Az ilyen emberek nézzenek egy kicsit magukba: vajon leq***zzuk azt a férfit, aki egy hét alatt három nővel kavar? Nem, mert ez valamiért normális, sőt menő.
Nem érdekel különösebben Miley vagy Taylor szerelmi élete, de elvárom egy újságírótól, aki a tömegeket szólítja meg, hogy ne ezeket az értékeket próbálja közvetíteni.
8 felhasználónak tetszik:
Siistra,
Lady Suzy,
Miley-fan09,
Misao,
Lucky5,
WhiteRosee,
Vampiregirl1,
ophely88
2012. december 16. 10:36
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline |
Ebben sok igazság van
Ha én Taylort meglátom ez a szó ugrik be: unalmas
Ha Mileyt akkor ez: egyéniség
Nincs bajom egyikkel sem, Mileyt jobban szeretem, ez tény, de nyilván nem azért lotyózzák le, hogy hány pasija van, hanem azért ahogy öltözködik, bár szerintem azzal sincs semmi gond, mert mint mondtam, ő legalább külön egyéniség
Taylor kínjában azt sem tudja melyik pasira másszon rá, és ez szerintem már nevetséges
Ha én Taylort meglátom ez a szó ugrik be: unalmas
Ha Mileyt akkor ez: egyéniség
Nincs bajom egyikkel sem, Mileyt jobban szeretem, ez tény, de nyilván nem azért lotyózzák le, hogy hány pasija van, hanem azért ahogy öltözködik, bár szerintem azzal sincs semmi gond, mert mint mondtam, ő legalább külön egyéniség
Taylor kínjában azt sem tudja melyik pasira másszon rá, és ez szerintem már nevetséges
SmileyZ
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.