Véget az amerikai X Factor második évada, amelyet a 37 éves Tate Stevens nyert meg.
A teljes cikkhez kattints ide!
Tate Stevens nyerte az amerikai X Factort
2012. december 21. 15:06
HannuusshhPatley |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.30. Hozzászólás: 1670 Csatolások: 193 Azonosító: 150324 offline |
Imádom a hangját*-* örülök, hogy ő nyerte:)
2012. december 21. 15:07
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline |
Ne már. D: Én Carly-nak szurkoltam, olyan tehetséges volt, és szimpatikus is. Ez a csávó az összes adásban arról picsogott, hogy milyen szegények... utálom, mikor valaki így akarja megnyerni a közönséget, de hát úgy látszik sikerült neki... Szerintem Carly jobb.
2012. december 21. 15:07
Nagyon gyenge volt ez az évad,az előző sokkal jobb volt.
De legalább már olyan nyerte meg aki megérdemli és tényleg jó hangja van.
De legalább már olyan nyerte meg aki megérdemli és tényleg jó hangja van.
2012. december 21. 15:09
A Fifth Harmonyért szorítottam, de Tate megérdemelte. Sokkal jobban örülök annak hogy Ő nyerte meg, és nem pedig Carly. Aki tény hogy tehetséges, de hogy a lassú dalokon kívül mást nem tudott énekelni, ami már iszonyú unalmas volt....
2012. december 21. 15:09
Im a SlaveForBritneyʙʀɪɴᴛʏ ʙɪᴄʜ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.27. Hozzászólás: 4352 Csatolások: 409 Azonosító: 186761 offline |
Így már nem tudom izgalommal nézni a Cool TV-n. Nem gondoltam volna, hogy pont egy country énekessel nyeretik meg. Én nem annyira csíptem/csípem őt, bár nem is alakult ki olyan nagy kedvencem a szériában. A zsűrizésről: Sajnálom, hogy L.A Reid elmegy. Azt viszont remélem, hogy Brit és Lovató kisasszony nem fog tovább maradni Ez nem Nekik való, akármennyire is szeretem Britneyt.
2012. december 21. 15:14
SelenaGfanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.13. Hozzászólás: 396 Csatolások: 0 Azonosító: 183370 offline |
gratulálok neki bár carly rose-nak és cece -nek szurkoltam de tate is megérdemelte
2012. december 21. 15:26
angel000girl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.07. Hozzászólás: 814 Csatolások: 36 Azonosító: 189277 offline |
Szerintem ennek a fickónak jó hangja van,de mondjuk az amerikai X-faktorba mindenkinek jó hangja van
2012. december 21. 15:28
Tate-re mindent lehet mondani, csak azt nem, hogy sz*r. Könyörgöm, ő volt az egyik legjobb a mezőnyben. A country zene egy újabb igazi tehetséget adott a világnak. El sem tudom mondani mennyire örültem, amikor megtudtam, hogy ő nyert, hiszek benne, hogy megérdemelte a győzelmet, mert remek előadó. Remélem sikeres lesz, mert megérdemli. Carly és a Fifth Harmony is remek teljesítményt nyújtott, de számomra a legelső meghallgatása óta Tate az abszolút győztes. Hihetetlenül büszke vagyok rá. Valószínűleg L.A. is megbánta, hogy anno kiakadt, mert a 25 év felettiek kategóriáját kapta, hiszen Tate az elő bizonyíték, hogy igenis vannak ebben a korban is tehetséges emberek. Aki pedig azt mondja, hogy egy ilyen korú ember mit keres ott, csak annyit mondanék, hogy szerintem a zene nem ismer különbséget fiatal és "öreg" (bár megjegyzem 37 évesen még nem számít annyira öregnek) között, a zene kortalan, értékeket hordoz (nem mindegyik). Tate megérdemelte, hogy nyert, hiszen egy remek, csupaszív ember, aki nem akarja, hogy a családja bármiben is hiányt szenvedjen. Szerető férj és apa. Számos dolgot köszönhetek neki, felnyitotta a szemem és megtanította, hogy sosem késő küzdenünk az álmainkért. Miatta kezdtem érdeklődi a country iránt is és remek előadókat ismertem meg általa. Nem tudom eléggé megköszönni neki, hogy felvállalta magát és kiállt a világ elé és megmutatta, hogy lehetünk sikeresek és lehet igazi szerető családunk, ha küzdünk érte. Köszönöm és sok szerencsét Tate a jövőben is, remélem, hiszem, tudom, hogy sikeres leszel és remek karriered lesz.
2012. december 21. 15:31
Már az elején sejtettem,hogy o fogja, mivel nagyon nyomták..
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.