Tate Stevens nyerte az amerikai X Factort
2012. december 21. 16:27
Kösz a spoilert.
Tegnap pont nem tudtam megnézni a műsort.

2012. december 21. 16:28
![]() |
bbetti99új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.17. Hozzászólás: 72 Csatolások: 14 Azonosító: 177970 ![]() |
Tate megérdemelted.! Nem néztem minden részt, csak néha belepillantottam, de őrá határozottan emlékszem. Remálem a country volnalban folytatja, mert szerintem az állt neki jól.

2012. december 21. 16:35
![]() |
Edeee...visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.31. Hozzászólás: 497 Csatolások: 0 Azonosító: 166310 ![]() |
Szerintem akárhogy is vesszük nem egy versenyképes popsztár ... Ugyanúgy elfog evszni , mint Melanie Amaro a verseny előző nyertese... Félreértés ne essen , nem a tehetségét akarom megkérdőjelezni ,de Amerikának az American Idolon kívül nemigazán van oylan tehetségkutató ,ami akkora lökést adna egy énekesnek , hogy ,,SZTÁR,, legyen ... Hiába nézett műsor az X-Factor , avgy éppen a The Voice , a mentorokon kívül nem igazán ragyog ki belőle senki ...
2012. december 21. 16:45
Jó helyre került az 5 millió dolláros lemezszerződés, Tate megérdemli, nagyon tehetséges és színpatikus. Igaz jobban örültem volna ha Carly Rose nyeri mert ahogyan a kis csaj énekel, 13 évesen arra nagyon kevesen képesek, de a második hely se rossz.
Ami meg a 3 évadot illeti, remélem Brit inkább az új albuma megjelenésére koncentrál.
Ami meg a 3 évadot illeti, remélem Brit inkább az új albuma megjelenésére koncentrál.
2012. december 21. 17:22
![]() |
justthetruthvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.03. Hozzászólás: 319 Csatolások: 0 Azonosító: 185410 ![]() |
Akármennyire nem szeretem Tate stílusát, azt el kell ismernem hogy nagyszerű hangja van. Carly Rose is fantasztikus, de még van ideje beérni. Nem hiszem, hogy Tate-nek van jővője a zeneiparban. Tehetségesek mindketten!!!

2012. december 21. 17:25
![]() |
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 ![]() |
Őszintén, szerintem igen is megérdemelte, végre olyan ember nyert, aki meg is érdemelte. Elárulom, hogy csak miatta nézem/néztem az idei X-Factort, másba nem láttam semmi olyat, hogy felül tudjanak kerekedni rajta(még a mentorok sem). Ezzel Amerika nagyon is jó döntést hozott.
2012. december 21. 17:28
![]() |
Remika |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.25. Hozzászólás: 944 Csatolások: 0 Azonosító: 172008 ![]() |
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
MÉRT NEM CARLY NYERT???ROHADÉK AMERIKAIAK!!!
és most már nem lesz izgi hétvégén a coolon.
MÉRT NEM CARLY NYERT???ROHADÉK AMERIKAIAK!!!
és most már nem lesz izgi hétvégén a coolon.
2012. december 21. 17:30
![]() |
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7118 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 ![]() |
Hát sajnos ő nyerte meg.. :/
2012. december 21. 17:40
Hát,nem ő volt a legjobb véleményem szerint. Inkább Vino Alannak kellet volna győznie, mert ő tényleg tud énekelni.De őt kiütötte Britney mentoráltja az a kis hülye Diamond. Nem volt rossz, de Vino sokkal jobb volt

2012. december 21. 17:55
![]() |
Niky_Love Taylor L.Mrs. Dolan™ ✔ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.10. Hozzászólás: 1165 Csatolások: 45 Azonosító: 170939 ![]() |
Teljesen megérdemelte,bár én a Fifth Harmonynak szurkoltam mert a country nem az én stílusom de végül is jó hogy ő nyert..

Kapcsolódó sztárok

Lily Collins férje kiállt a gyermeküket világra hozó béranya mellett
Lily Collins férje kiállt a gyermeküket világra hozó béranya mellett
Durván nekimentek a rajongók a sztárpárnak.

18+ Sokba kerülhet Kanye Westnek, hogy a felesége a Grammy-gálán meztelenkedett
18+ Sokba kerülhet Kanye Westnek, hogy a felesége a Grammy-gálán meztelenkedett
20 millió dollárnak kell búcsút intenie.

Lily Collins anya lett – Béranya hozta világra az Emily Párizsban sztárjának első gyermekét
Lily Collins anya lett – Béranya hozta világra az Emily Párizsban sztárjának első gyermekét
A hírről a közösségi médiában számolt be.

Ismét támadja a Fehér Ház Selena Gomezt
Ismét támadja a Fehér Ház Selena Gomezt
Közzétettek egy videót, amit neki címeztek.

Grammy Awards 2025: így jelentek meg a hírességek
Grammy Awards 2025: így jelentek meg a hírességek
Outfitek a vörös szőnyegről.

El tudod képzelni? Ők voltak az esélyesek Bella Swan szerepére
El tudod képzelni? Ők voltak az esélyesek Bella Swan szerepére
Végül a szerep Kristen Stewartnál landolt.