Nemrég ért véget az angol X-Faktor kilencedik szériája, ahol több lehetséges jövőbeli szupersztár is feltűnt, köztük a Union J nevű fiúcsapat is, akik a lányok rajongása mellett még egy lemezkiadó bizalmát is megnyerték.
A teljes cikkhez kattints ide!
Aláírta első lemezszerződését a Union J
2012. december 23. 11:04
Szerintem nagy karrier áll előttük. Nagyon tehetségesek. Sok sikert nekik!
2012. december 23. 11:13
Sok sikert kívánok nekik, mert tényleg tehetségesek!
2012. december 23. 11:31
harry.styles98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.23. Hozzászólás: 411 Csatolások: 0 Azonosító: 181246 offline |
nyugodjatok már le ezeknek semmi közük sincs a one direction-höz,és soha nem is lesz,nem tudom honnan szedtétek ezt a marhaságot,bár nagyon tehetségesek soha nem lesznek olyan jók mint 1D,
ja és ItsMilan a one direction egyáltalán nem kislányos!!!!!!!
ja és ItsMilan a one direction egyáltalán nem kislányos!!!!!!!
2012. december 23. 11:38
Life.and.Happy●winter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.02. Hozzászólás: 1265 Csatolások: 5 Azonosító: 182238 offline |
És ezt kit érdekel?! Am Gratulálok.
2012. december 23. 11:44
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3398 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline |
Nekem ők még nyálasabbnak tűnnek, mint a direksün, de mindegy... Igazi melegáramlat lesz karácsonykor.
2012. december 23. 11:51
pixie1013cheeky |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.02. Hozzászólás: 2570 Csatolások: 3842 Azonosító: 154469 offline |
Vicc ami itt megy. Tudom, sőt elhiszem, hogy sokkal könnyebb fél perc alatt bepötyögni azt, hogy "nyálasak", vagy hogy "1D utánzatok", de fogadjuk, hogy ezek a hozzászólok most hallottak életükben először erről a bandáról. Akkor meg nem értem, hogy miért nem lehet 3 percet áldozni arra, hogy csak azután mondjon valaki véleményt, hogy megnézett volna egy videót. Elismerem van némi hasonlóság, köztük, és a One Diretion között, de mostantól akkor nem is lehet más fiúcsapat csak az 1D, vagy ha lesz is, akkor azok karrierjük végéig megfogják kapni, hogy One Direction klónok?
A jóindulatotok határtalan.
A jóindulatotok határtalan.
2012. december 23. 11:55
pixie1013 pontosan! Drágáim,ha rögtön ilyen vélemény tudtok alkotni róluk akkor ti aztán tehetségesek vagytok.-.-" Hallottátok már őket énekelni? Na én igen,és igen is van hangjuk és nagyon is tehetségesek. Erről ennyit.Amúgy meg nagyon örülök nekik,meg érdemlik.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.