Aláírta első lemezszerződését a Union J
2012. december 23. 18:08
Nekem sose voltak igazán szimpatikusak, de ettől függetlenül, örülök. De azért észrevehetnék, hogy a mentorok addig formálgatták őket, hogy már teljesen olyan mintha az egész banda a One Direction - t koppintaná.
2012. december 23. 19:41
Na meg vannak az új punci vadászok
Újabb tinisunci rajongók,újabb ostoba veszekedések és főként újabb szar számok
Újabb tinisunci rajongók,újabb ostoba veszekedések és főként újabb szar számok
2012. december 23. 19:48
x Maite_Sandra xanxious kitty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 3074 Csatolások: 76 Azonosító: 143003 offline |
Ennek nagyon örülök.Viszont most egy kicsit az utálkozókhoz szólnék.
Lehet véleményetek drágáim,but who cares.D sorry not sorry.
Már miért lennének 1D 2.0?
Mindenkiből egy van!
Egyébként is nem olyanok mint az egydé..
-4-en vannak,és nem 5-en.
-Az egyikük meleg,a 1D-ben egy sincs olyan aki az lenne..
-Nincs is köztük szőke srác,ellentétben a 1D-vel.
-A hangjuk sem olyan.
-19-24 évesek,nem 18-21 -.-
-Először voltak 3-an majd 4-en lettek..
-És rohadtul nem ugyanaz volt a mentoruk..
Na szóval szeretne még valaki valamit?
Szóval inkább menjetek karácsonyfát díszíteni,vagy ajándékot csomagolni,nehogy valakinek ne legyen ajándéka ;dd köszpusz. :*
Lehet véleményetek drágáim,but who cares.D sorry not sorry.
Már miért lennének 1D 2.0?
Mindenkiből egy van!
Egyébként is nem olyanok mint az egydé..
-4-en vannak,és nem 5-en.
-Az egyikük meleg,a 1D-ben egy sincs olyan aki az lenne..
-Nincs is köztük szőke srác,ellentétben a 1D-vel.
-A hangjuk sem olyan.
-19-24 évesek,nem 18-21 -.-
-Először voltak 3-an majd 4-en lettek..
-És rohadtul nem ugyanaz volt a mentoruk..
Na szóval szeretne még valaki valamit?
Szóval inkább menjetek karácsonyfát díszíteni,vagy ajándékot csomagolni,nehogy valakinek ne legyen ajándéka ;dd köszpusz. :*
2012. december 23. 20:35
szerintem egyáltalán nem olyanok mint az 1D,Jobbak,jobban énekelnek és szimpatikusabbak.
Az 1D közül csak Louist bírom.
na mind1 ,Union J (L)
Az 1D közül csak Louist bírom.
na mind1 ,Union J (L)
2012. december 23. 22:37
tHe_ReCKlessúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.14. Hozzászólás: 25 Csatolások: 0 Azonosító: 152978 offline |
Mintha a one direction látnám egy az egyben!
Kíváncsi vagyok milyen számaik lesznek!Nagyon úgy tűnik ismét a fiúbandák korszakát éljük!
Kíváncsi vagyok milyen számaik lesznek!Nagyon úgy tűnik ismét a fiúbandák korszakát éljük!
2012. december 23. 22:43
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline |
nem nagyon követtem mi történik velük de az világos, hogy kicsit próbálják lemásolni a One Directiont és ami még szánalmasabb hogy azt mondták ők nagyobb fiú banda lesznek... hát egy másolat sehogy sem lehet jobb mint az eredeti:\ az 1D óta egyre többen próbálják meg fiúbandákban mert azthiszik így ugyanakkora sikerük lehet de nemhiszem hogy sokan kíváncsiak az ugyanolyan dolgokra, szóval ők is leállhatnának! nem mondom hogy bajom van velük, mert nincs, és George még helyes is a maga módján nem mintha ez annyira számítana, de az én szívemben akkor is örökké csak a One Directionnek lesz hely mint fiúbandának ^^ ♥
2012. december 23. 23:17
beccsu-baby |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.18. Hozzászólás: 973 Csatolások: 0 Azonosító: 162296 offline |
Ebben teljesen egyet kell hogy értsek bubblegum.. - al, mivel valóban azt lehetett hallani hogy majd Ők nagyobb fiú banda lesznek. Oké, mikor; hol vagy is inkább melyik világban? Mert persze, próbálják meg, de ne mondjanak még olyat, ami kitudja lehet hogy meg sem valósul. Sosem szerettem Őket, már akkor is nagyban hasonlítottak, és egy pár cikk/hír után, még a kedvem is elment attól hogy utánuk keressek vagy csak végig nézzem őket az x-factorban..
2012. december 23. 23:27
mrs.styles93visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.28. Hozzászólás: 351 Csatolások: 0 Azonosító: 184849 offline |
próbálnak az 1d-re hasonlítani.. nagyon.
2012. december 24. 09:50
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4224 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline |
Remélem nem akarják leutánozni One Directiont!
2012. december 24. 09:57
VampireGirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.14. Hozzászólás: 889 Csatolások: 0 Azonosító: 175684 offline |
Nem néztem az xfaktort,de rájuk kerestem youtube-n és szerintem tényleg nagyon tehetségesek.
2012. december 24. 13:24
Barbus87The Script addict™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 2988 Csatolások: 468 Azonosító: 131550 offline |
Na, csak, hogy ne mondhassátok, hogy bele sem hallgattam: hallottam őket többször is mivel követtem az X Factor eseményeit! Leszögezem, nem voltak rosszak, de nem is voltak kiemelkedőek. Sajnos mindenki 1D utánzatnak fogja őket tartani, mivel eleve úgy is bánnak velük a rajongóik is. Jaj, milyen cukik, tiszta 1D jaj így meg úgy, csak ezt hallani. Egyébként szerintem az a baj a mai fiatalokkal/tinikkel, hogy nem a különlegességeket keresik hanem olyan bálványokat keresnek, hogy azok akár a Mikulás gyárban is készülhetnének egy kaptafára. Ezért jön be minden tininek a sok koreai is, tiszta egyforma az össze, kinézetre, hangra, mindenhogy. Sok sikert a lemezhez, de sehol sincsenek James Arthur-hoz, Jahmene-hez vagy hogy ne csak X Factort mondjak, James Blunt, Danny O'Donoghue, James Morrison, Take That, Bruno Mars stb. Az ő hangjukat 1000 közül felismerni.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
A hatóságok idegenkezűséget sejtenek.