IMDb
Bemutató: 2006. március 31.
Rendező: James Gunn
Szereplők:
Michael Rooker (Grant Grant)
Elizabeth Banks (Starla)
Don Thompson (Wally)
Nathan Fillion (Bill Pardy)
Brenda James (Brenda Gutierrez)
Gregg Henry (Jack)
Haig Sutherland (Trevor)
Történet:
Nem messze valamitől, ami leginkább egy meteor maradványaira emlékeztet, Grant (Michael Rooker) és Brenda (Elizabeth Banks) nyálkás és visszataszító "valamibe" botlik. Egyszer csak a massza életre kel, ráveti magát Grantre. Grant átalakulásának jelei azonnal észrevehetők lesznek. Ahogy telnek-múlnak a napok, Grantből lassan kiveszik minden emberi és egy vérszomjas lénnyé változik. Azonban nem Grant jelenti az egyedüli problémát. Az egykori üzletember meztelen csigák tucatjainak ad életet, melyek megfertőznek mindenkit, akikre csak rá tudják tenni a szívókáikat.
Képek:
Slither / Slither - Féltél már nevetve? (2006)
2013. január 01. 17:14
|
|
BoscorelliLost but Won |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.08.01. Hozzászólás: 5972 Csatolások: 135718 Azonosító: 67913 offline
|
1 felhasználónak tetszik:
Tom44
2013. január 09. 12:41
Ezt a filmet nem is olyan rég nézte meg a párom. Neki tetszett, én nem mertem bevállalni, még úgy sem, hogy Nathan játszik benne. Pedig őt imádom!
Nem szeretem az olyan filmeket, amikben ennyire undorító jelenetek vannak, felfordul tőle a gyomrom.
Nem szeretem az olyan filmeket, amikben ennyire undorító jelenetek vannak, felfordul tőle a gyomrom.
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Megkezdődött a ceremóniasorozat.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.