A lejtőn haladó celeb úgy tűnik, mostanság bármit megtesz azért, hogy a neve ne merüljön teljes feledésbe. Bizonyíték erre, hogy egy olyan klipben vállalt szerepet, amely több negatív kritikát kapott, mint pozitívat.
A teljes cikkhez kattints ide!
Mulatós klipben mutogatja magát VV Éva
2013. január 03. 20:56
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline |
Na ez!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2013. január 03. 21:03
Im a SlaveForBritneyʙʀɪɴᴛʏ ʙɪᴄʜ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.27. Hozzászólás: 4352 Csatolások: 409 Azonosító: 186761 offline |
Hát tényleg jól kezdődik az év. Mi ez a hatalmas költségvetésű förtelem? Egyébként drága Évám, akárhány kg sminket rakhatsz magadra, mindig úgy fogsz kinézni, mint a ló.
2013. január 03. 21:07
gizike1998 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.21. Hozzászólás: 773 Csatolások: 337 Azonosító: 156036 offline |
Hát ez borzalmasan szar !!!4
2013. január 03. 21:12
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Csak egy kérdés merült fel bennem a "klip" nézése során: Ki a jó büdös franc pumpolja ezekbe a sz*rokba a pénzt?! - Mivel gondolom, ez sem ingyé' vót, hanem valaki ebbe tőkét invesztált. A zene igazi igénytelen, minőségtelen... még meghatározni sem tudom, talán a gagyi teknó és a mulatós keveréke egy ritka sz*r kiadásban. Évácska úgy vonaglik ott a klipben, mint egy rossz k*rva, aki a következő numerára vár. Ez a csávó meg... hát hagyjuk szerintem.
Ezekre a sz*rokra van pénz, de az nem baj, hogy más kenyeret és tejet nem tud venni a gyermekeinek. Ha ilyen lesz a 2013-as év, akkor én inkább fellövöm magamat a Tatooine-ra.
Ezekre a sz*rokra van pénz, de az nem baj, hogy más kenyeret és tejet nem tud venni a gyermekeinek. Ha ilyen lesz a 2013-as év, akkor én inkább fellövöm magamat a Tatooine-ra.
2013. január 03. 21:14
Legújabb zenés videója? Istenem, ott fent az égbe... ez vmi vicc?
Amúgy jó, h az országnak nincs pénze... azért a hülyeségre látom tudnak költeni
Amúgy jó, h az országnak nincs pénze... azért a hülyeségre látom tudnak költeni
2013. január 03. 21:24
Ez brutálisan rémes látvány,kínzás a szemnek és a fülnek is
2013. január 03. 21:28
DreamGirl11visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 392 Csatolások: 0 Azonosító: 192276 offline |
Értelem felsőfokon!
2013. január 03. 21:34
KazuoMrs. Howell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 7085 Csatolások: 5676 Azonosító: 165377 offline |
Évát már ezer éve elfelejtettük volna, de úgy tűnik, hogy ő ezt nagyon nem akarja. Csak gratulálni tudok neki és még ő csodálkozik, ha az emberek könnyűvérű k....nak hívják.
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Családon belüli erőszak áldozata volt.
"Nem hittem el" - Perrie Edwards is nyilatkozott Liam Payne haláláról
"Nem hittem el" - Perrie Edwards is nyilatkozott Liam Payne haláláról
Az énekesnőt nagyon szíven ütötte.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Férjhez ment a 13 okom volt sztárja
Férjhez ment a 13 okom volt sztárja
Igent mondott a szerelmének.