Starity

Mulatós klipben mutogatja magát VV Éva

2013. január 03. 20:08   |   Szerző: Kazuo

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A lejtőn haladó celeb úgy tűnik, mostanság bármit megtesz azért, hogy a neve ne merüljön teljes feledésbe. Bizonyíték erre, hogy egy olyan klipben vállalt szerepet, amely több negatív kritikát kapott, mint pozitívat.

hirdetés
Mulatós klipben mutogatja magát VV Éva

A Való Világ egykori botrányhősnője szerepet vállalt Barna Barnabás, mulatós legújabb klipjében, ami miután felkerült a YouTube-ra, több embernél, köztük hazai énekeseknél is kiverte a biztosítékot.

Éder Krisztián, másnéven SP a közösségi oldalán a következőt írta: „Ezt hogy merészelték?”. Jó barátja, Puskás Peti, a Megasztár című műsor egykori felfedezettje sem volt túlságosan elragadtatva: „Jól kezdődik az év. Ennél minden jobb lehet. Köszönjük maya istenek.”

A negatív kommenttek láttán a Life.hu riporterei felhívták Évát, hogy megkérdezzék tőle, mit szól ehhez a rengeteg kritikához, ám ő csak ennyit nyilatkozott: „Elegem van az újságírókból, jó?”

A videó kevesebb, mint egy napig volt látható a videómegosztó oldalon. Barnabás rosszul viselte a rossz kritikákat, ezért letöröltette, ám voltak olyan szemfüles videómegtekintők, akik letöltötték és az eltávolítás után visszatették az internetre.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek