Idézet (Norah @ 2013.01.07. 10:29)
Engem nem az olyan filmek sokkolnak, amelyek tele vannak erőszakkal, trancsírral, darabolással, perverz-beteg agyszüleményekkel, hanem sokkal inkább azok, amelyek után napokig agyalok és valószínűleg mély nyomot hagynak bennem. Azért a francia horrorfilmek eléggé sokkolóak. (Magasfeszültség, Mártírok, Ott bent).
Érdekes, hogy senki nem írta még a Mechanikus narancsot, hiszen aligha van ettől a filmtől sokkolóbb. Amerikai História X, Passió (soha többé meg nem tudnám nézni), Apocalypto, Hetedik, David Gale élete, Quills,(pedig egyáltalán nem vagyok prűd), Harcosok klubja, a Fűrész első része, Salo, avagy Sodoma, A nagy zabálás, Száll a kakukk fészkére, Elcserélt életek, A gépész, Az út, Eli könyve. Hirtelen ennyi ugrik be. Ezeken vagy megbotránkoztattak, vagy ledöbbentettek, de napokig agyaltam rajtuk.
Ezek a filmek közül én is ismerek néhányat,igaz nem sokat,viszont mindre rákerestem itt a fentiekből,s némelyik igazán felkeltette az érdeklődésemet. Főképp a Quills és a David Gale élete c. filmek,de még ennél is jobban a Mechanikus narancs. Még nagyon régen én hallottam erről a filmről,de aztán feledésbe merült,de most,hogy írtad,nagyon kiváncsivá tettél. Aligha van annál sokkolóbb? Valóban? Olyan durva lenne? Mert a leírása alapján nem tűnik annak.
Idézet (Évike12 @ 2013.01.07. 20:00)
Tegnap így gondolkodtam rajta, és eszembe jutott az a film, ami nem túl ijesztő, de engem a világból is kilehet vele kergetni, ez pedig a fehér pokol. Ez ilyen farkasos sz.rság, de engem akkor is a rémálom keringet ettől a filmtől..
Ezt a filmet már régtől tervezem,hogy megnézem! Hogy érted,hogy kilehet vele kergetni? Mindegy,majd meggyőződök róla saját szememmel,mert most látom,még youtubeon is fenn van mihamarabb megnézem