2012 legnépszerűbb sorozatai — az internetezők szerint
2013. január 06. 13:55
N.k[tau'ri] |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.22. Hozzászólás: 3344 Csatolások: 111 Azonosító: 74720 offline |
Én SorozatJunkie-ről szoktam az infókat szedni,és ott éppenséggel most vannak a szavazások minden kategóriábannem csak sorozatokra de színéstekre is.Több ezres szavazószámmal,ráadásul magyar a oldal.Dexter,a HIMYM,Dr.House és Fringe a nagy kedvenceim között van.Revolution-t nem láttam még,de tudok pár dolgot róla,és valószínúleg bepróbálom, a The Walkink Dead-el szintúgy.A Homeland,breaking Bad,és az Agymenők viszont sosem volt a kedvencemgőzöm nincs miért.trónok harcából is csak a sárkányos csajszi tetszett.hát ezz van.kinek a pap,kinek a papné.
2013. január 06. 14:22
HusziLili26új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.02. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 182262 offline |
Így jártam anyátokkal! Legjobb. <3
2013. január 06. 14:30
like meEmma Woodhouse |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 1415 Csatolások: 15 Azonosító: 164042 offline |
Idézet (Beyla @ 2013.01.06. 02:48)
Amikor elolvastam a cikket, tudtam, hogy jönni fognak azok a kommentek, amikben majd hiányolni fogják a vempájördájörízt, amitől személy szerint agyérgörcsöt kapok. Elmondani sem tudom, hogy mennyire rühellem azt a sorozatot, és mindezek ellenére is a CW egy rakatnyi jó sorozatot kaszált, hogy ezt a lótrágyát folytathassa - igénytelen sz*r, unalmas történettel és talán még sz*rabb színészi gárdával. Az egyedüli értékelhető színész benne Candice és talán Paul, de sosem hittem volna, hogy a Fallen után lesüllyed ilyen übertrágya szintre. Maradjunk annyiban, hogy a vempájördájöríz úgy sz*r, ahogy van. Ha nem lenne benne Ian Somerhalder, akkor megjegyzem meg sem néznétek, úgyhogy ennyit erről...
Azért hülyeség a lótrágyaig elmenni, hamar meg akarsz ítélni egy amerikai vámpiros sorozatot . Lehet hogy te ruhelled mert te azon a szinten tartod magad, hogy az új világ nem olyan jó mint a régi meg aki egy cseppnyi szórakozásért ilyen vámpiros dolgokba bolondul bele ,az mar idióta. Hogy neked nem tetszik, elmondhatod, én is szeretem vállalni a nézeteimet, de így ? Én nem Ian somerhalder miatt nézem, nem is a nyálas jelenetekért amiket mostanság csinálnak, én csak egyszerűen szeretem elképzelni azt a világot, s a az a világ valami különleges nekem. Különben hogy miért nincs a top letöltések listáján a vámpírnaplok, egyszerű a magyarázat. A vámpírnaplok kétségkívül az egyik legnézettebb sorozat, a tizenéves lányok körében. De a többi korosztályban is igények vannak, mert nem belőlünk áll a világ az ilyen minőségi könyvekre, sztorikra mint a trónok harca, nem csodálkozok hogy nagy a kereslet. Különben nagyon örülök hogy ez áll az első helyen
1 felhasználónak tetszik:
chelseagirl18
2013. január 06. 15:53
lucyrean001visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.17. Hozzászólás: 340 Csatolások: 1 Azonosító: 177980 offline |
Hát én maradok a Merlin kalandjainál.
2013. január 06. 18:40
LarryStylinson.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.05. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 193324 offline |
Így jártam anyátokkal ♡
2013. január 07. 21:05
CariDeefan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.03. Hozzászólás: 821 Csatolások: 26 Azonosító: 89015 offline |
like me : én se mondhattam volna szebben
2013. január 07. 23:50
ByellaTrIxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.04. Hozzászólás: 379 Csatolások: 0 Azonosító: 172608 offline |
Kedves Beyla, amit nem szeretsz, azzal nem foglalkozol, és amivel nem foglalkozol, attól nem fogsz agyérgörcsöt kapni.
2013. január 08. 00:07
ByellaTrIxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.04. Hozzászólás: 379 Csatolások: 0 Azonosító: 172608 offline |
a Trónok Harcáról már annyi mindent hallottam, hogy kezd érdekelni. De előtte mindenképp a True Bloodba fogok belekóstolni.
2013. január 08. 00:44
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
Erre csak azt tudom mondani: ahány oldal, annyi szokás. Az biztos, hogy minden valamirevaló oldal beszél ezekről a sorozatokról. Az meg megint más tészta, hogy kinek melyik jön be inkább, vagy mi lenne a sorrend.
Egy szó, mint száz, ezt reális listának találom.
Egy szó, mint száz, ezt reális listának találom.
2013. január 08. 10:02
PoseidonXD |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.24. Hozzászólás: 677 Csatolások: 186 Azonosító: 192186 offline |
Mind az ossze jo film!!!
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, mit vár el hivatalos eseményen.