Justin Biebert drogozáson kapták
2013. január 05. 20:03
Rock Powervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.17. Hozzászólás: 168 Csatolások: 10 Azonosító: 191756 offline |
És igen,ha jobban megnézitek,sok hełyen ełtér...Tetkó,łáb,és a feje sincs egy arányban a testéveł...Ez nem Justin.
2013. január 05. 20:06
Christiina |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.10. Hozzászólás: 504 Csatolások: 110 Azonosító: 175233 offline |
Javítom magamat: Robin Verrecas látható az összes képen
2013. január 05. 20:06
miért nem birnak rolla leszálni?-.- semmi rosszat nem csinált és mindig kitalálnak valamit rolla..mar unalmas.mikor fogjak fel h a belieberek mindig mellette lesznek es biznak benne!ez kamu csak photoshop!
2013. január 05. 20:11
KyKy97Seoul <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.31. Hozzászólás: 1284 Csatolások: 29 Azonosító: 157041 offline |
most kezdtem megkedvelni justint :S de ettől még nem fogom abba hagyni a zenéinek a hallgatását.minden sztár követ el hibákat, és még justin sem lehet patyolat tiszta.és megértem hogy justint nem érintette komolyan a lesifotós halála, mert nem hiszem hogy olyan jól ismerték volna egymást.sőt hogy egyáltalán ismerték e egymást.ez az első olyan nagyobb botránya.de ettől még jók maradnak a számai.
2013. január 05. 20:19
fannika6visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.22. Hozzászólás: 327 Csatolások: 0 Azonosító: 184299 offline |
én egyáltalán nem cdsalódtam benne!! ez a füves dolog a szilveszter miatt volt!mindenki csinál barom dolgokat csak akik ilyeneket csinálnak és nem híresek nem kerülnek címlapokra meg fel a netre.az a csajos dolog meg annyi hogy be volt szívva és át se látta a helyzetet!az egyre többet vetkőzik ügy meg szerintem tök okés és jólnéz ki,van mit mutogatnia és ő ezt kiis használja(megértem én sőt örülök neki )ez a paparriz meg a saját vesztébe rohan és justin nem tehet róla..nem is ő vezetett és őszintén nyilatkozta hogy sajnálja!aki igazá szereti őt elnézi ezeket a hibákat hiszen ő is csak egy ember!!! mindenki elkövet előbb vagy utobb hülyeségeket..biztos mindent mergbánt már és sajnálja ennyi kész le lehet róla szállni hogy milyen botrányos mert szerintem akinek nagy a szája hogy ő ezt meg azt csinálta és hogy ő tuti nem tenne ilyet az kamu!szálljanak le róla mert gondolom neki is se esik jólhogy folyton minden tüsszentését lefotózzák aztán csámcsognak róla!
I LOVE JUSTIN!!
I LOVE JUSTIN!!
2013. január 05. 20:22
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4224 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline |
Ezek a fotók hamisak!
2013. január 05. 20:27
kyrah62új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.11. Hozzászólás: 95 Csatolások: 0 Azonosító: 150946 offline |
szilveszterkor mindenki ki rúg a hámból egyébként én is azt hallottam, hogy az azok a képek szerkesztettek. de én nem fogom ennyitől megutálni, főleg, ha nem bizonyított, hogy valódiak a képek
2013. január 05. 20:34
Kramishaparawhore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.15. Hozzászólás: 1143 Csatolások: 44 Azonosító: 151132 offline |
"Egyre többet vetkőzik a koncertjein, megütött egy lesifotóst, egy másik meg is halt miatta." - Na álljunk már meg. (Nem vagyok fanatikus rajongó, de gyűlölni sem gyűlölöm, az egész gyerek semleges, szóval nem vagyok elfogult.) Ne akarják már rákenni, hogy egy paparazzi, aki sorra megkeseríti a sztárok életét, meg rohan utánuk elmebeteg módon, sokszor néhány szabályt is áthágva, az csak magának köszönheti, hogy ezt a munkát választotta, és vállalnia a felelősséget. Vagy körültekintően, odafigyelve csinálni, amit csinál.
Elismerem, hogy nem viselkedik példaképként, de ezt az egyet ne akarják már rákenni. Nem kell egy éves gyászban lennie, mert ez történt, mert nem ő tehet róla. Ennyi.
Elismerem, hogy nem viselkedik példaképként, de ezt az egyet ne akarják már rákenni. Nem kell egy éves gyászban lennie, mert ez történt, mert nem ő tehet róla. Ennyi.
2013. január 05. 20:36
Selena_Katy_Demivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.21. Hozzászólás: 350 Csatolások: 6 Azonosító: 149724 offline |
Én ezt nem hiszem!
2013. január 05. 20:37
photoshop?????
látszik, hogy nem ő van rajta????????????
ennyire beteges rajongók nem lehettek, nem vakíthat el ennyire titeket a rajongás -.- jóságoség
látszik, hogy nem ő van rajta????????????
ennyire beteges rajongók nem lehettek, nem vakíthat el ennyire titeket a rajongás -.- jóságoség
2013. január 05. 20:38
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline |
Na ez az!!!!!!!!!!!!!!!!
2013. január 05. 20:43
Fannivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.28. Hozzászólás: 272 Csatolások: 17 Azonosító: 135383 offline |
A képek szerkesztettek, nem Justin látható rajtuk. Sehol egy meglévő tetoválás. Valamint Justin nem hord Nike cuccokat, már csak azért sem mert együttműködik az Adidas-al. Az is érdekes hogy nincs füst a képeken. Ha mégis ő az, a tárgy a kezében jobban hasonlít egy ropira mint bármiféle káros dologra.- Justin Bieber Magyarország. Osztozom a véleményel, ezzel az oldallal!!!!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.