Justin Biebert drogozáson kapták
2013. január 05. 20:03
|
|
Rock Powervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.17. Hozzászólás: 168 Csatolások: 10 Azonosító: 191756 offline
|
És igen,ha jobban megnézitek,sok hełyen ełtér...Tetkó,łáb,és a feje sincs egy arányban a testéveł...Ez nem Justin.
2013. január 05. 20:06
|
|
Christiina |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.10. Hozzászólás: 504 Csatolások: 110 Azonosító: 175233 offline
|
Javítom magamat: Robin Verrecas látható az összes képen
2013. január 05. 20:06
miért nem birnak rolla leszálni?-.- semmi rosszat nem csinált és mindig kitalálnak valamit rolla..mar unalmas.mikor fogjak fel h a belieberek mindig mellette lesznek es biznak benne!ez kamu csak photoshop!
2013. január 05. 20:11
|
|
KyKy97Seoul <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.31. Hozzászólás: 1284 Csatolások: 29 Azonosító: 157041 offline
|
most kezdtem megkedvelni justint :S de ettől még nem fogom abba hagyni a zenéinek a hallgatását.minden sztár követ el hibákat, és még justin sem lehet patyolat tiszta.és megértem hogy justint nem érintette komolyan a lesifotós halála, mert nem hiszem hogy olyan jól ismerték volna egymást.sőt hogy egyáltalán ismerték e egymást.ez az első olyan nagyobb botránya.de ettől még jók maradnak a számai.
2013. január 05. 20:19
|
|
fannika6visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.22. Hozzászólás: 327 Csatolások: 0 Azonosító: 184299 offline
|
én egyáltalán nem cdsalódtam benne!! ez a füves dolog a szilveszter miatt volt!mindenki csinál barom dolgokat csak akik ilyeneket csinálnak és nem híresek nem kerülnek címlapokra meg fel a netre.az a csajos dolog meg annyi hogy be volt szívva és át se látta a helyzetet!az egyre többet vetkőzik ügy meg szerintem tök okés és jólnéz ki,van mit mutogatnia és ő ezt kiis használja(megértem én sőt örülök neki
)ez a paparriz meg a saját vesztébe rohan és justin nem tehet róla..nem is ő vezetett és őszintén nyilatkozta hogy sajnálja!aki igazá szereti őt elnézi ezeket a hibákat hiszen ő is csak egy ember!!! mindenki elkövet előbb vagy utobb hülyeségeket..biztos mindent mergbánt már és sajnálja ennyi kész le lehet róla szállni hogy milyen botrányos mert szerintem akinek nagy a szája hogy ő ezt meg azt csinálta és hogy ő tuti nem tenne ilyet az kamu!szálljanak le róla mert gondolom neki is se esik jólhogy folyton minden tüsszentését lefotózzák aztán csámcsognak róla!
I LOVE JUSTIN!!
I LOVE JUSTIN!!
2013. január 05. 20:22
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Ezek a fotók hamisak!
2013. január 05. 20:27
|
|
kyrah62új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.11. Hozzászólás: 95 Csatolások: 0 Azonosító: 150946 offline
|
szilveszterkor mindenki ki rúg a hámból
egyébként én is azt hallottam, hogy az azok a képek szerkesztettek. de én nem fogom ennyitől megutálni, főleg, ha nem bizonyított, hogy valódiak a képek
2013. január 05. 20:34
|
|
Kramishaparawhore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.15. Hozzászólás: 1143 Csatolások: 44 Azonosító: 151132 offline
|
"Egyre többet vetkőzik a koncertjein, megütött egy lesifotóst, egy másik meg is halt miatta." - Na álljunk már meg. (Nem vagyok fanatikus rajongó, de gyűlölni sem gyűlölöm, az egész gyerek semleges, szóval nem vagyok elfogult.) Ne akarják már rákenni, hogy egy paparazzi, aki sorra megkeseríti a sztárok életét, meg rohan utánuk elmebeteg módon, sokszor néhány szabályt is áthágva, az csak magának köszönheti, hogy ezt a munkát választotta, és vállalnia a felelősséget. Vagy körültekintően, odafigyelve csinálni, amit csinál.
Elismerem, hogy nem viselkedik példaképként, de ezt az egyet ne akarják már rákenni. Nem kell egy éves gyászban lennie, mert ez történt, mert nem ő tehet róla. Ennyi.
Elismerem, hogy nem viselkedik példaképként, de ezt az egyet ne akarják már rákenni. Nem kell egy éves gyászban lennie, mert ez történt, mert nem ő tehet róla. Ennyi.
2013. január 05. 20:36
|
|
Selena_Katy_Demivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.21. Hozzászólás: 350 Csatolások: 6 Azonosító: 149724 offline
|
Én ezt nem hiszem!
2013. január 05. 20:37
photoshop?????
látszik, hogy nem ő van rajta????????????
ennyire beteges rajongók nem lehettek, nem vakíthat el ennyire titeket a rajongás -.- jóságoség
látszik, hogy nem ő van rajta????????????
ennyire beteges rajongók nem lehettek, nem vakíthat el ennyire titeket a rajongás -.- jóságoség
2013. január 05. 20:38
|
|
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline
|
Na ez az!!!!!!!!!!!!!!!!
2013. január 05. 20:43
|
|
Fannivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.28. Hozzászólás: 272 Csatolások: 17 Azonosító: 135383 offline
|
A képek szerkesztettek, nem Justin látható rajtuk. Sehol egy meglévő tetoválás. Valamint Justin nem hord Nike cuccokat, már csak azért sem mert együttműködik az Adidas-al. Az is érdekes hogy nincs füst a képeken. Ha mégis ő az, a tárgy a kezében jobban hasonlít egy ropira mint bármiféle káros dologra.- Justin Bieber Magyarország. Osztozom a véleményel, ezzel az oldallal!!!!
Cara Delevingne történelmet írt a Playboy nyomtatott címlapján
Cara Delevingne történelmet írt a Playboy nyomtatott címlapján
Cara Delevingne az első nyíltan leszbikus nő a Playboy nyomtatott címlapján.
Anne Hathaway-t sokkolta a harmadik terhessége
Anne Hathaway-t sokkolta a harmadik terhessége
Harmadik gyermekét várja.
A Netflix miatt hagyott fel a színészettel Ian Somerhalder
A Netflix miatt hagyott fel a színészettel Ian Somerhalder
Évek óta nem vállalt színészi munkát.
Kiderült, mi okozta Sam Neill halálát
Kiderült, mi okozta Sam Neill halálát
Kiderült, hogy mi okozta a halálát.
Palvin Barbara nehezen viselte a terhesség okozta súlygyarapodást
Palvin Barbara nehezen viselte a terhesség okozta súlygyarapodást
Szorongást okozott nála a teste változása.
Ryan Reynolds tartotta a lelket Blake Livelyban Taylor Swift esküvője miatt
Ryan Reynolds tartotta a lelket Blake Livelyban Taylor Swift esküvője miatt
Már nem kell a régi barátainak.
Kiderült Dylan Sprouse és Palvin Barbara gyermekének neme
Kiderült Dylan Sprouse és Palvin Barbara gyermekének neme
A sztárpár elárulta, hogy kislány vagy kisfiú lesz-e.

0 felhasználónak tetszik: