Justin Biebert drogozáson kapták
2013. január 06. 10:35
Kiim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.30. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 135455 offline |
Némelyik hozzászólástól egyszerűen ki tudnám tépni a hajamat...
-ofkórsz. hát a világ problémája a nyakában van szegény gyereknek...valóban. nincs mit ennie, el kell viselnie hogyha feltűnést kelt akkor a paparazzók a nyomában vannak..kislányok pisilják össze magukat ha meglátják...nézzenek oda.
- oké.
- are u fuckin kidding me?! Britney és Whitney kőkeményen tolta az arcába a 'kólát' ... Whitney-nek egy füves cigi már nem osztott-szorzott. Atyaég.
-erre nem tudok mit mondani... az egész kommentedet bemásolhatnám mert egyszerűen visít róla az ostobaság. ahhoz már kell valami hogy én ne tudjak mit mondani, de neked sikerült elérned.
Nos, csak hogy a cikkhez is hozzászóljak.. Engem a rosszullét kerülget amikor bármiféle cikk meg is jelenik kedves Justinról, de most azt kell mondjam hogy.. én aláírom hogy kis taknyos még és ha az anyja lennék valószínűleg kezét lábát eltörném egy ilyen kép után..de hát ő mégiscsak Justin Bieber Neki bármit lehet, ugye hogy ugye?! Na viszontlátásra.
Idézet (SsciorLuv @ 2013.01.05. 15:15)
Nem lep meg..a rá nehezedő nyomás miatt melyik 18 éves srác nem drogozna?
-ofkórsz. hát a világ problémája a nyakában van szegény gyereknek...valóban. nincs mit ennie, el kell viselnie hogyha feltűnést kelt akkor a paparazzók a nyomában vannak..kislányok pisilják össze magukat ha meglátják...nézzenek oda.
Idézet
Szilveszter volt szórakozott és ő egy SZTÁR ez más helyzet mint egy átlagos embernek...
- oké.
Idézet
Grétuci80 írta:
Azért remélem hogy nem fog vele megtörténni az mint Britney Hustonnal is. :/
- are u fuckin kidding me?! Britney és Whitney kőkeményen tolta az arcába a 'kólát' ... Whitney-nek egy füves cigi már nem osztott-szorzott. Atyaég.
Idézet
Egyre többet vetkőzik a koncertjein: és? én személy szerint örülök neki, hogy mutat valamiféle Sicpacket is.
-erre nem tudok mit mondani... az egész kommentedet bemásolhatnám mert egyszerűen visít róla az ostobaság. ahhoz már kell valami hogy én ne tudjak mit mondani, de neked sikerült elérned.
Nos, csak hogy a cikkhez is hozzászóljak.. Engem a rosszullét kerülget amikor bármiféle cikk meg is jelenik kedves Justinról, de most azt kell mondjam hogy.. én aláírom hogy kis taknyos még és ha az anyja lennék valószínűleg kezét lábát eltörném egy ilyen kép után..de hát ő mégiscsak Justin Bieber Neki bármit lehet, ugye hogy ugye?! Na viszontlátásra.
2013. január 06. 10:42
Ő élete, ha tönkre akarja tenni, ám legyen... A halott lesifotósról meg csak annyit, hogy nem Justin miatt halt meg, hanem a saját hibájából. És ő attól még miért ne érezhetné jól magát? Ezzel nem védeni akarom őt, mert tényleg nem kellene ezt csinálnia, pláne úgy, hogy ilyen fiatal rajongói vannak. De ez az ő dolga
2013. január 06. 11:42
feketelucifer0726visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.17. Hozzászólás: 212 Csatolások: 0 Azonosító: 187843 offline |
ez van. mondjuk mi mást vártatok tőle? justin=
2013. január 06. 11:42
Kyra99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.03. Hozzászólás: 3653 Csatolások: 603 Azonosító: 150526 offline |
Ennyit arról, hogy "Nem, én soha nem drogoznék vagy innék, mert a legtöbb fiatal sztár ezzel rontja el az életét és a karrierjét."
Pedig már kezdtem megkedvelni a srácot ezután az interview után.
Pedig már kezdtem megkedvelni a srácot ezután az interview után.
2013. január 06. 12:02
gizike1998 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.21. Hozzászólás: 773 Csatolások: 337 Azonosító: 156036 offline |
Ez nem is Justin hamis a kép ez nem ö !!
2013. január 06. 12:11
Mimi19980712új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.17. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 180581 offline |
Mi az hogy hamis a kép.?? Jajj áljatok már le .!Drogozott.!Ennyi, emésszétek meg.! :/
2013. január 06. 12:33
Nomiiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.29. Hozzászólás: 447 Csatolások: 0 Azonosító: 154155 offline |
gizike1998: látom nagy jbfan vagy, de próbált megemészteni: ezeken a képeken tisztán látszik hogy justinka van és nem selenaval.
jajj selena, lásd be jobb nektek külön, tedd már ki bieberkét a hàzból azt rotja csak el magának az életét!!! nekem már elegem van abbol hogy összejöttek, 1 hét múlva meg megint szakitanak, DÖNTSÉK MÀR EL VÉGRE, yHOGY MIT AKARNAK!!!
jajj selena, lásd be jobb nektek külön, tedd már ki bieberkét a hàzból azt rotja csak el magának az életét!!! nekem már elegem van abbol hogy összejöttek, 1 hét múlva meg megint szakitanak, DÖNTSÉK MÀR EL VÉGRE, yHOGY MIT AKARNAK!!!
2013. január 06. 12:36
Asimplegirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.23. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 184395 offline |
Hát mindig van egy olyan dolog,kijelentése,amivel elássa magát előttem.Pedig már sokoszor megkedveltem,de minidg valami indok miatt,már nem kedveltem annyira.
2013. január 06. 13:14
FeketeCseresznyethat's gay |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.13. Hozzászólás: 1372 Csatolások: 17 Azonosító: 140689 offline |
Nem szeretem ezt a gyereket, de ez most kit érdekel? Szívjon amit akar, szánalmasabb már úgysem lehet.
2013. január 06. 13:15
Selenator_32visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.19. Hozzászólás: 346 Csatolások: 0 Azonosító: 190048 offline |
nem az én bajom...
2013. január 06. 13:22
Idézet (Grétuci80 @ 2013.01.06. 09:38)
Ez a kommented nekem konkrétan fizikai fájdalmat okozott.
1 felhasználónak tetszik:
Vulpes Vulpes
2013. január 06. 13:47
bohemiavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.14. Hozzászólás: 230 Csatolások: 0 Azonosító: 169263 offline |
Ugyan már, most miért van mindenki kiakadva? Nem vagyok a fanja, szóval nem tudtok azzal vádolni, hogy Belieber vagyok és védem. Szerintem ez teljesen normális. Annyi éven át játszotta a ráparancsolt jó kisfiú szerepét, hogy már elege lett és önmagát adja. Élni akar egy kicsit. Elszívott párat? Nagy szám. Én is szívtam már és mégsem lettem függő, vagy "rosszabb ember". Más csajokra is kacsingat? Ez van. Nem ő lenne az első híres férfi, aki csalja/csalta a barátnőjét. Ez a nagy felhajtás azért van, mert ő Justin Fucking Bieber. Hihetetlen, hogy egyesek milyen sületlenségeket összehordanak itt, csak mert olyat láttak, ami nem egyezik az általuk kialakított álomképpel szeretett idoljukról...
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.