Klippremier: One Direction — Kiss You
2013. január 07. 22:23
Beckie⋅ tattoos ⋅ wine ⋅ rock&roll ⋅ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.27. Hozzászólás: 2805 Csatolások: 343 Azonosító: 75146 offline |
Idézet (Smile15 @ 2013.01.07. 22:16)
nahát ez nem egy szokványos One Direction klip, de akkor is imááááádom nekem tetszik <3
Pont ez az, ami engem is zavar! Oké, oké tetszik meg minden, de nekem elegem van ebből. A Little Things videójában volt valami új, az nagyon jó volt. De ezt, ezt már láttuk a Live while we are young-ban is, csak szabadtéren. Nem mondom, hogy nem tetszik, de azt se hiszem, hogy mostanában megnézem még egyszer, mert nekem, ahhoz túl uncsi volt. Esetleg egy hónap múlva meg tudom nézni még egyszer, de most úgy hirtelen kétszer elég volt.
1 felhasználónak tetszik:
MadHatter
2013. január 07. 22:48
mayaa.optimistic.™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 2178 Csatolások: 1309 Azonosító: 160044 offline |
Nem lett annyira rossz, de én valahogy jobbra számítottam. Szerintem ehhez a számhoz jobb klippet is lehetett volna csinálni, ez csak egy nagy összevisszaság volt.
2013. január 07. 22:49
Szánalom a köbön. Olyan klasszikusok megcsúfolása, mint Elvis - Jailhouse Rockja, vagy a Beach Boys - Surfin`USA-je. Bár gondolom én, hogy a Directionerek 98%-nak ez fel se tűnt. Érdekességképpen már a Directionerek le is rohamozták és elárasztották azon a bizonyos videómegosztón Elvis videóját az értelmes hozzászólásaikkal.
10 felhasználónak tetszik:
Im a SlaveForBritney,
Luckie,
Black Hearth2,
Pöttömke,
hana001,
Beyla,
Misao,
MadHatter,
Alison Lerman,
Beckie
2013. január 07. 23:04
Niky_Love Taylor L.Mrs. Dolan™ ✔ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.10. Hozzászólás: 1165 Csatolások: 45 Azonosító: 170939 offline |
Szerintem nagyon jó lett akinek meg nem tetszik arról feltételezem nem szereti a 1D-t ezért nem igazán értem miért nézték meg a klippet...Mikor én nem szeretek egy előadót akkor nem pazarlom arra az időm hogy megnézzem mit produkáltak,mert egyszerűen nem érdekel...De persze mindenkinek lehet véleménye..
2013. január 07. 23:10
lokiscsajvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.07. Hozzászólás: 491 Csatolások: 2 Azonosító: 95317 offline |
lehet hogy sok ember nem szereti őket, de sokan igen. senkinek nem kellene fikázni és szidni a másik kedvencét. szerintem senkinek nem esik jól... na mindegy. nekem nem igazán tetszik a klip, de a zenét szeretem. meg úgy a srácokat is szóval... semmi bajom velük. ezt kaptam tőlük szülinapi ajándékba.
2013. január 07. 23:17
Im a SlaveForBritneyʙʀɪɴᴛʏ ʙɪᴄʜ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.27. Hozzászólás: 4352 Csatolások: 409 Azonosító: 186761 offline |
Idézet (Norah @ 2013.01.07. 22:49)
Szánalom a köbön. Olyan klasszikusok megcsúfolása, mint Elvis - Jailhouse Rockja, vagy a Beach Boys - Surfin`USA-je. Bár gondolom én, hogy a Directionerek 98%-nak ez fel se tűnt. Érdekességképpen már a Directionerek le is rohamozták és elárasztották azon a bizonyos videómegosztón Elvis videóját az értelmes hozzászólásaikkal.
Most néztem. És tényleg.
2013. január 07. 23:43
beccsu-baby |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.18. Hozzászólás: 973 Csatolások: 0 Azonosító: 162296 offline |
Szeretem mikor elkezdik fikázni az adott sztárt és annak rajongóit, mert éppen nem szeretik. Nos, azzal semmi gond, hogy elmondják a véleményüket, csak azt nem értem minek kell oda írni hogy Ennek és Ennek az agyára mehessek vele. Oké, persze, nem mindenki szereti a srácokat, de ez akkor is... De térjünk is a lényegre; eszméletlen lett. Imádom, mint mindegyik számukat, és kb. végig nevettem az egészet, mert amit véghez visznek az már néha fáj #Best #Perfect
2013. január 08. 00:49
Average GirlLady of the Ñoldor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 3267 Csatolások: 273 Azonosító: 172960 offline |
Tökéletes lett *-* Ez olyan...1D-s..♥ D
Liam *-* ♥ És annyira idiótál.. ♥ Louis és Niall brutális.. Liam ennivaló mint mindig A végén olyan cuki, mikor Zayn puszit ad Harrynek
Liam *-* ♥ És annyira idiótál.. ♥ Louis és Niall brutális.. Liam ennivaló mint mindig A végén olyan cuki, mikor Zayn puszit ad Harrynek
2013. január 08. 05:39
Istenem, hát ez a vártnál is jobb lett *-*
Imádtam, és humorból sem szenvedett hiányt
Imádtam, és humorból sem szenvedett hiányt
2013. január 08. 06:19
hát ne is haragudjanak a rajongók , de Zayn kivételével egyik tagnak sincs hangja , főleg ennek a Niall-nak , aza Louis meg mi a gyaszt csinál??? dísznek van a klipbe vagy mi?????
2013. január 08. 06:32
kenusmajomúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.11. Hozzászólás: 84 Csatolások: 0 Azonosító: 191379 offline |
hat en tokre szeretem az 1Dt de szerintem ezt itt mar tulbohockodtak minden mas klippben ott a poen de enekelnek meg minden ebben meg olyanok mintha 5 bohoc alatt lenne o alafesto zene remelem a kovetkezo klipjuk nem ilyen lesz...nagyon tul bohockodos.....
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.