Klippremier: One Direction — Kiss You
2013. január 08. 13:33
Csodás
Látszik milyen kis hülyék ,de én imádom őket *.* Awesome & Perfect & AmaZayn ♥
2013. január 08. 13:44
De amúgy ehhez a dalhoz jobb lett volna egy olyan klip ahol nem bohóckodnak ennyit
De ettől függetlenül imádom *.*
2013. január 08. 13:54
|
|
Simon Petraúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.28. Hozzászólás: 89 Csatolások: 0 Azonosító: 176708 offline
|
Imádom, imádom az egyik legjobb klipjük!!!
2013. január 08. 14:11
|
|
Récy98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.18. Hozzászólás: 2574 Csatolások: 99 Azonosító: 175977 offline
|
imádoom rajzon is ezt hallgattam és utána csodálkoztam h az előttem ülők miért bámulnak és vigyorognak rám...azt a barátnőm közölte h bömbölt a fülembe és azért bámulnak de a tanárnak cs akkor tünt fel amikor már a 3. ember is elkezdett röhögni én meg láng vörös voltam xd de azér jóóóó
2013. január 08. 14:27
Ebből látszik, hogy őket nem a hangjuk, hanem az 'ominózus' felsőtestük, és a klipes ökörködéseik tartják köztudatban...mi lesz velük később, amikor átcsap ugyanez nevetségesbe? Bár, ha jobban belegondolok, addigra a most kislány rajongói felnőnek, és senki nem lesz rájuk kíváncsi.
2013. január 08. 14:28
|
|
Bridge13új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.16. Hozzászólás: 94 Csatolások: 0 Azonosító: 189778 offline
|
Miért is reménykedtem benne, hogy ez a dal nem lesz olyan, mint az összes többi. Azt pedig még mindig nem értem, hogy Harry-nek miért kell állandóan Zayn-t fogdosnia. Ha már nem melegek..
2013. január 08. 14:28
Idézet (Récy98 @ 2013.01.08. 14:14)
de 24:00 ig döntsük meg a rekordot!!! ugyhogy nyomassa mindenki ezerrel!!
hajrá Directioner-ek 
8 felhasználónak tetszik:
Porcicca,
Im a SlaveForBritney,
Beyla,
Misao,
MadHatter,
Vulpes Vulpes,
Alison Lerman,
Black Hearth2
2013. január 08. 14:29
Nem ez a legjobb dal az albumról , de azért kell egy ilyen is. A klipben a fiúk hozták a zakkant formájukat.
Nagyon örülnék ha a következő kisfilmet az Over Again-hez készítenék el.
2013. január 08. 14:33
|
|
Bridge13új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.16. Hozzászólás: 94 Csatolások: 0 Azonosító: 189778 offline
|
Idézet (Misao @ 2013.01.08. 07:45)
Ez valami agyrém.
Az agyon buherált hangjuk egy dolog és gondolom nem meglepő olyanoknál akik nem tudnak énekelni,de maga a klip...Ne haragudjatok,de valami ultra gagyi. Tucat és semmi üzenete sincsen. A legjobb a szörfös rész volt.
Nem tudom,de egy 9 éves kisfiúba több férfiasság szorul mint beléjük, legalább ne vílogtatnák a gyermeteg felsőtestüket.
És ezektől alélel több millió tinilányka? WTF? 
Csak egyetérteni tudok! Ha hamarosan nem mutatnak fel valami újat a "bolondozáson" kívül, pár év múlva úgysem lesznek már ennyire felkapottak, és megunják őket (én már most unom).
1 felhasználónak tetszik:
Misao
2013. január 08. 14:34
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
A klip kicsit már túl bohémos...d azért aranyos, a szám meg nagyon király
nem csak Harry fogdossa zaynt, hanem zayn is őt =D xd amúgy oké, ez a klip most hülyülős, de könyörgöm, ott van a little things meg a sok szép csodás lassú számaik, amik nem csattannak ki az ökörködéstől, mégis tarolnak
akinek nem stílusa, minek hallgat bele? Hogy legyen mit fikázni?
2013. január 08. 14:47
Ez a szám borzalmas ,a klipről ne is beszéljünk!! Nem értem mit akartak elérni ezzel a klippel mert szerintem ez egyáltalán nem vicces ,de még a vicces határán sincs.
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Drága lenne neki egy megcsalás.