Klippremier: One Direction — Kiss You
2013. január 08. 16:22
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4224 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline |
Most nem mondhatom azt,hogy nem csalódtam a srácokban.Igen is csalódtam,mert sokkal jobb klipet vártam volna el tőlük.De az nagyon is tetszik,hogy ugyanolyan bolondosak a klipben,mint a való életben.Ne értsetek félre,imádom a srácokat, a dal is nagyon tetszik.
2013. január 08. 16:41
Alexandra Kövesivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.17. Hozzászólás: 117 Csatolások: 0 Azonosító: 191787 offline |
Imádom! Tobb ijen klipp is lehetne!
2013. január 08. 16:50
Amanda cukiiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.08. Hozzászólás: 12 Csatolások: 0 Azonosító: 193617 offline |
Akinek nem teccik az ne irogasson alá..!!
senkit nem érdekel annak a véleménye
nekem tetszik!!
és amugy nem tudnátok ilyen jo videot csinálni vagy dalt írni...
nekem tetszik!!
2013. január 08. 16:53
Sellinavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.11. Hozzászólás: 464 Csatolások: 53 Azonosító: 177625 offline |
Jó lett meg a számot is szeretem, de szerintem hiányzik belőle valami plusz. Szeretem őket, meg aranyosak ahogy hülyéskednek, de ez a klip a többihez képest kissé unalmas.
2013. január 08. 16:54
Idézet (Amanda cukii @ 2013.01.08. 16:50)
Akinek nem teccik az ne irogasson alá..!!
nekem tetszik!!
nekem tetszik!!
Nem biztos hogy pont mi, de más tud jobbat. Egyébként miért jó ennyire az hogy minden klipjükben hülyéskednek? Ez nem művészet...
2013. január 08. 16:56
Amanda cukiiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.08. Hozzászólás: 12 Csatolások: 0 Azonosító: 193617 offline |
hát nem is úgy értem h művészet ..
ez egy vicces video ha művészetre vágyna valaki akkor máshova kell mennie..
2013. január 08. 16:58
Idézet (Amanda cukii @ 2013.01.08. 16:56)
hát nem is úgy értem h művészet ..
Az előadók művészek is, az igazi bandák és énekesek érzik amit alkotnak és teljesen azonosulni tudnak vele. A hülyéskedés szerintem nem az.
2013. január 08. 17:03
Amanda cukiiúj tag |
egy számnak nem mindig a videoját kell nézni a szöveget is tudni kell miröl szol abba van művészet..
2013. január 08. 17:04
zsurika9899 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.25. Hozzászólás: 1066 Csatolások: 0 Azonosító: 149985 offline |
nem csalódtaam great.
2013. január 08. 17:06
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Gyerekek... hát én... hát én szóhoz sem jutok... ez... Ebbe pénzt öltek?! Kíváncsi voltam rá a kommentek alapján, és én nem csalódtam - ugyanolyan über gagyik, mint amikor kezdték a pályát... úgy egy évvel ezelőtt? Talán, még túlzok is. Most nem fogom felsorolni a klip igénytelenségére utaló dolgokat, de látszik rajta, hogy ezt baromi alacsony költségvetésből készítették el, ami még hagyján, de a szöveg... talán ezen akadtam ki a legjobban. Azon már egy ideje túltettem magamat, hogy öt darab édibédi ovis korosztályú fiúcska énekel az élet nagy dolgairól, a szerelemről, amiről valószínűleg halvány lila fingjuk sincsen. De, kedves Rajongók - hogy a jó fittyfenébe jön egy ilyen stílusú videóklipp egy szerelmes számhoz?! Mondom, talán ezen akadtam ki a legjobban. Persze, a csinikeszekszike felsőtestüket azért benyomták egy pár képkockába, amitől én valahogy nem tudok begerjedni, maximum a monitoromat tudnám lehányni, annyira erotikusak, izgatóak és szexik. Kinek a pap, kinek a papné - de valahol fájó, hogy a vonzó pasikat degradáljátok olyan mértékben mély szintre, hogy az fáj.
Emberileg felfoghatatlan az, hogy mit szerettek bennük. A zene valóban ugyanaz, mint a többi. Még a dallam is nagyon hasonló, az agyon áutótyjúnozott hangjukról nem is beszélve. Ami még kiverte nálam a biztosítékot, azaz, amit az előző klipjüknél is előadtatok - mert, hogy bolondok. Ilyenkor jut eszembe az, hogy ti ilyenkor jól vagytok, vagy utaltassalak be titeket egy kórház pszichiátriai részlegére? Röhejes az, hogy azért szeretitek, mert bolondok. Ómájgádatyagatyarózsaszínportfingócsillámpónit! Azért szerettek valakiket, mert bolondok?! Igaza volt a volt töri tanáromnak: az emberi hülyeségnek nincsen határa. IQ-ok az messze a béka valaga alatt van, de legalább látnám az értelem kis szikráját... de nem... Rá kell jönnöm minden áldott alkalommal, hogy az emberi társadalom hanyatlik, és generációról generációra csak egyre ostobább emberek fognak születni. Én valahol azért egy hírességet, sztárt gyerekek azért szeretek, mert tetszik, ahogyan végzi a munkáját. (színészkedik vagy énekel) Nektek meg bőven elég az, hogy benedvesedhettek rájuk és bolondoznak a klipben, ami szvsz nem bolondozás, csak néhány ökör ökörködik.
Hova lett emberek a jó ízlés? Az, amikor régen az emberek Led Zeppelint hallgattak, Tina Turnert vagy Queent. Hova lett?! Nem tudjátok értékelni az igazi tehetségeket, az igazi sztárokat és az igazi csillagokat, mert szexuálisan nem indít be. Csak szerintem gusztustalan?
Sz*r az egész. Sz*r a zenéjük, sz*r a stílusuk és összeségében sz*r az, amit ők művelnek a zeneiparban. Igen is egy Simon Cowell által összerakott lótrágya, akik azért vannak még ott, ahol, mert valaki tolta alájuk a zsetont, és állítólagosan mindegyikük akkora adonisz. Nem érdemlik meg sem a sikert, sem a megkeresett pénzt - nem dolgoztak meg érte. Ők nem jobbak, nem tehetségesebbek - csak jókor voltak jó helyen, ennyi. A sz*rból meggazdagodtak, és ez az, ami sajnálatos, míg más zenészek, akiknek van tehetségük, egyszerűen becsődölnek és a zenélés helyett inkább melóznak a megélhetés helyett.
Nekem ez a véleményem, ennyi. Látom, hogy néhány - sokkal tehetségesebb - el nem ismert kedvenc zenekarom mit küzd azért, hogy feltornásszák magukat a sikerhez vezető útra. Erre jönnek ezek a tíz éves nyikhajok és visszalökik őket a gödörbe. Nem baj, a vándájkresön ideje is le fog áldozni egyszer - ha pedig így lesz, akkor pezsgőt fogok bontani.
Emberileg felfoghatatlan az, hogy mit szerettek bennük. A zene valóban ugyanaz, mint a többi. Még a dallam is nagyon hasonló, az agyon áutótyjúnozott hangjukról nem is beszélve. Ami még kiverte nálam a biztosítékot, azaz, amit az előző klipjüknél is előadtatok - mert, hogy bolondok. Ilyenkor jut eszembe az, hogy ti ilyenkor jól vagytok, vagy utaltassalak be titeket egy kórház pszichiátriai részlegére? Röhejes az, hogy azért szeretitek, mert bolondok. Ómájgádatyagatyarózsaszínportfingócsillámpónit! Azért szerettek valakiket, mert bolondok?! Igaza volt a volt töri tanáromnak: az emberi hülyeségnek nincsen határa. IQ-ok az messze a béka valaga alatt van, de legalább látnám az értelem kis szikráját... de nem... Rá kell jönnöm minden áldott alkalommal, hogy az emberi társadalom hanyatlik, és generációról generációra csak egyre ostobább emberek fognak születni. Én valahol azért egy hírességet, sztárt gyerekek azért szeretek, mert tetszik, ahogyan végzi a munkáját. (színészkedik vagy énekel) Nektek meg bőven elég az, hogy benedvesedhettek rájuk és bolondoznak a klipben, ami szvsz nem bolondozás, csak néhány ökör ökörködik.
Hova lett emberek a jó ízlés? Az, amikor régen az emberek Led Zeppelint hallgattak, Tina Turnert vagy Queent. Hova lett?! Nem tudjátok értékelni az igazi tehetségeket, az igazi sztárokat és az igazi csillagokat, mert szexuálisan nem indít be. Csak szerintem gusztustalan?
Sz*r az egész. Sz*r a zenéjük, sz*r a stílusuk és összeségében sz*r az, amit ők művelnek a zeneiparban. Igen is egy Simon Cowell által összerakott lótrágya, akik azért vannak még ott, ahol, mert valaki tolta alájuk a zsetont, és állítólagosan mindegyikük akkora adonisz. Nem érdemlik meg sem a sikert, sem a megkeresett pénzt - nem dolgoztak meg érte. Ők nem jobbak, nem tehetségesebbek - csak jókor voltak jó helyen, ennyi. A sz*rból meggazdagodtak, és ez az, ami sajnálatos, míg más zenészek, akiknek van tehetségük, egyszerűen becsődölnek és a zenélés helyett inkább melóznak a megélhetés helyett.
Nekem ez a véleményem, ennyi. Látom, hogy néhány - sokkal tehetségesebb - el nem ismert kedvenc zenekarom mit küzd azért, hogy feltornásszák magukat a sikerhez vezető útra. Erre jönnek ezek a tíz éves nyikhajok és visszalökik őket a gödörbe. Nem baj, a vándájkresön ideje is le fog áldozni egyszer - ha pedig így lesz, akkor pezsgőt fogok bontani.
2013. január 08. 17:09
Amanda cukiiúj tag |
hosszabat nem tudtál volna irni ugye??
2013. január 08. 17:10
Idézet (Amanda cukii @ 2013.01.08. 17:03)
egy számnak nem mindig a videoját kell nézni a szöveget is tudni kell miröl szol abba van művészet..
Ha ez neked tényleg művészet, fejjel megyek a falnak.
Mitől olyan különleges a szöveg? Két forintot nem adnék érte. Számomra azok az igazi, gyönyörű sorok amitől percekig potyognak a könnyeim, nem is egy ilyen volt már. Zenei téren még egy kicsit kultúrálódni kell néhány embernek, és ezt nem bunkóságból mondom.
7 felhasználónak tetszik:
hana001,
Im a SlaveForBritney,
Beyla,
MadHatter,
Alison Lerman,
Black Hearth2,
Beckie
2013. január 08. 17:10
Amanda cukiiúj tag |
zárjuk le azzal h mindenki más szeret ...
másfajta dalokat , sztárokat...
ha mindenkinek ugyanolyanzenei stilusa lenne vagy bármilyen más kurvára unalmas lenne élni..
másfajta dalokat , sztárokat...
ha mindenkinek ugyanolyanzenei stilusa lenne vagy bármilyen más kurvára unalmas lenne élni..
2013. január 08. 17:11
Amanda cukiiúj tag |
már lezártam a támát én a szövegére mondtam ami télleg szép..
2013. január 08. 17:11
Na jó, imádom! Így klippel a dal, szerintem eszméletlen lett.
Szerintem meg nem áll minden klipjük hülyéskedésből. Csak kettő.
Szerintem meg nem áll minden klipjük hülyéskedésből. Csak kettő.
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.