Néhány napja füvezésen kapták Justin Biebert - s ha ez nem lenne elég, egy ismeretlen lánnyal töltötte az egész estét. A tinisztár fanatikus rajongói hihetetlenül csalódottak, és a lehető legszörnyűbb módját választották fájdalmuk kimutatásának - ereiket vagdossák kedvencükért. Sokkoló fotók százai lepték el a Twittert.
A teljes cikkhez kattints ide!
Borzalmas: öncsonkításba menekülnek Justin Bieber rajongói
2013. január 09. 10:57
2013. január 09. 11:00
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline |
Aki hülye, haljon meg Egyébként hozzá kell tenni, hogy ezek nem igazi rajongók. Ezután a hashtag után első világtrend lett a #RespectForBieber. Mindenesetre én sajnálom a normális fanokat az ilyen idióták miatt....
2013. január 09. 11:05
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline |
Jézusom... Ez már azért túl megy minden határon. Legközelebb mit fognak csinálni? Öngyilkosok lesznek? Én sem szeretek csalódni a kedvencemben, vagy rossz híreket kapni felőle, de az biztos, hogy magamat nem büntetném az Ő hülyesége miatt. Igen. A rajongók most Justin hülyesége miatt saját magukat kínozzák. Bieber tolta el, lehetett volna óvatosabb is, és tekintettel lehetett volna az alig tízen pár éves rajongóira...
2013. január 09. 11:07
Aki hülye haljon meg.Egyszer vágjon jó mélyre....csak egyszer.....könyörgöm.
2013. január 09. 11:18
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline |
Azok akik Justin miatt vagdossák magukat,nem normálisak,az egyszer biztos
2013. január 09. 11:30
TheDanushღ ℓοωе ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 7418 Csatolások: 5288 Azonosító: 175833 offline |
Nem értem mire jó ez, attól még, hogy vagdossák magukat a halálon kívül elérnek valamit? Justinka úgyse veszi ezeket figyelembe, hacsak nem az érdekébe állna... Miley-nak teljesen igaza van, hiszen vannak olyanok is akik ebben a betegségben szenvednek, nekik ez nagyon megalázó. Emberek nőjetek már végre fel! És mi van, ha Justin nem drogozik meg ilyenek, csak photoshoop volt a kép, vagy valami más szituáció.. Véletlenül nagyobb sebet ejtetek magatokon, aztán bye-bye élet!
2013. január 09. 11:32
Ez már több a soknál,még az sem biztos,hogy Justin van azokon a képeken Miley-nak pedig 100%-ban igaza van
2013. január 09. 11:41
lpmaskmancick |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.09.15. Hozzászólás: 3799 Csatolások: 991 Azonosító: 17852 offline |
Nem szégyellem, de jót nevettem.
2013. január 09. 11:50
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline |
Akár a 4chan trollkodása, akár nem, ez nagyon beteg. És a szó legnegatívabb értelmében. Elég ha csak egy őrült rajongó komolyan vette.
Nem értem, komolyan nem értem az embereket. Ezért Darwin-díj járna.
Nem értem, komolyan nem értem az embereket. Ezért Darwin-díj járna.
2013. január 09. 11:58
nincsmegoldasvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.20. Hozzászólás: 126 Csatolások: 0 Azonosító: 158844 offline |
bevallom, először én is nevettem rajta, de aztán belegondoltam, hogy azért itt sajnos nem csak arról van szó, hogy "aki hülye haljon meg" mert ezek a lányok (gondolom lányok:D) elvakultan szeretik és tisztelik ezt a fiút, és nem gondolkodnak.. valószínűleg a többség 2-3 év múlva már bánja, hogy ennyire rajongott érte, de most mindent megtennének azért, hogy "kedvencük" jó útra térjen...mondjuk én ezt hülyeségnek tartom, mert a füvezés nem kemény drog, sőt... és elég sok fiatal kipróbálja, ami nem azt jelenti, hogy rá is szoknak. na mindegy ebbe (mint a mellékelt ábra mutatja:D) ők nem igazán gondolnak bele! Szóval szegény rajongókat akik ezt csinálták, valahol szánalmasnak találom, viszont valahol sajnálom őket, mert ez az ő butaságukból fakad, viszont sajnos a mai társadalomnak/médiának is nagy része van ebben a butításban...hát majd kinövik!
2013. január 09. 12:01
Nem hiszem el, hogy ennyi hülye van a világban. Ha ennyi eszük van, akkor vérezzenek csak el. Sok idióta. És ez a Justin is mekkora egy gyík.... tele van az internet ezekkel a képekkel, de ő nem lép semmit. Legalább egy üzenet ezeknek a diliseknek, hogy hagyják abba vagy valami, de hallgat. Ez aztán a példakép.
2013. január 09. 12:07
rolllllleee♣Patience |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.24. Hozzászólás: 2167 Csatolások: 638 Azonosító: 131859 offline |
Idézet (Yaroslava @ 2013.01.09. 11:57)
Szeretnék elsőként gratulálni neki. Remélem a szülők már viszik is őket pszichiáterhez. De kérdem én, azzal, hogy a vérüket ontják és maradandó hegeket okoznak maguknak mi változik? ∞
Az lesz majd, hogy a hegeket egész életükben hordani fogják, s majd mikor több eszük lesz (már ha lesz) akkor felnőtten mindig arra fognak emlékezni, hogy milyen értelmesek voltak, hogy egy olyanért csinálták aki kb semmit sem ér majd nekik.
https://twitter.com/Kellydu851/status/288328487624925184
és 137 kedvenc na meg 783 retweet
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.