Starity

Borzalmas: öncsonkításba menekülnek Justin Bieber rajongói

2013. január 09. 10:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Néhány napja füvezésen kapták Justin Biebert - s ha ez nem lenne elég, egy ismeretlen lánnyal töltötte az egész estét. A tinisztár fanatikus rajongói hihetetlenül csalódottak, és a lehető legszörnyűbb módját választották fájdalmuk kimutatásának - ereiket vagdossák kedvencükért. Sokkoló fotók százai lepték el a Twittert.

hirdetés
Borzalmas: öncsonkításba menekülnek Justin Bieber rajongói

Justin Biebert drogozáson kapták – harsogták a magazinok és sztárokkal foglalkozó oldalak néhány napja. A tinisztárt marihuánát szívva, egy ismeretlen lány társaságában kapták lencsevégre a lesifotósok, hamarosan pedig hatalmas botrány alakult ki. Justin rajongóit alaposan mellbe vágta az eset, s a legőrültebb fanokat még az sem tudta kiengesztelni, hogy kedvencük nem sokkal később egy rákos kislányhoz látogatott el. Fájdalmuk és csalódottságuk kimutatásául önbántalmazásba menekültek...

A #cutforbieber hashtag rövid idő alatt hatalmas népszerűségre tett szert a Twitteren, ennek keretein belül az elkeseredett rajongók felvágott ereikről készült fotókat töltenek fel a mikroblogra. Sokan rövid szöveget is mellékelnek a sokkoló képekhez, mint például: „Hagyj fel a drogokkal, és mi felhagyunk a vagdosással!”

Sokan úgy vélik, ebben megint csak a 4chan fórumozóinak keze van – ők azok, akik néhány hónapja elintézték, hogy egy hallássérült gyerekekkel foglalkozó iskola nyerje meg Taylor Swift ingyenes koncertjét. A veszélyes őrültséget hamarosan Miley Cyrus is véleményezte a mikroblogon. „A vagdosás NEM játék! Vannak, akik valóban szenvednek az önbántalmazás miatt, ez annyira tiszteletlen!” – írta a sztár, akit JB őrült rajongói rögvest le is hurrogtak.

Megrázó képek százai lepték el a Twittert, ezen fotókba szinte bárhol belefuthatunk a mikroblogon. Úgy tűnik, a rajongók nem hagynak fel ezzel a veszélyes ostobasággal, míg kedvencük közbe nem avatkozik. Továbbra is megválaszolatlan kérdés persze, vajon hogyan segít Justin állítólagos problémáin a rajongók öncsonkítása?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek